din Rusia

Bilete de avion Rusia (RU) - Moldova. Rezerva online

Rezerva bilete de avion la cursele din Rusia - Chisinau online

In zilele noastre vacanțele în străinătate devin din ce mai populare și accesibile. Rareori puteți întâlni pe cineva care nu ar fi fost în Egipt, Turcia sau un alt loc popular pentru turism.

Dar este foarte trist că oamenii cunosc țările străine mai bine decât propria lor țară. Căci avem locuri naționale care merită vizitate.

În acest articol, veți găsi descrieri ale unor locuri neobișnuite și unice, care cu siguranță ar merită o vizita din partea celor ce vor călători în Rusia.

În cazul în care doriți să vizitați plajele și să vedeți marea:

1. Un loc magnific pentru a vă relaxa este Cordonul litoral al Curlandei cu aerul și apa sa curată și nisipul mărunt și fin. Trebuie de menționat faptul că nisipul diferă în diferite locuri, puteți găsia colo și zone cu nisip negru. De asemenea, în acest loc uimitor puteți înota și deasemenea să vă bronzați. Odată ce sunteți acolo, veți întâlni posibilitatea de a practica surfing și schi nautic. Și acolo este uimitor de frumos!

2. Lacul Brosno. Acest loc minunat atrage oameni cu legenda sa, potrivit căreia, în lac trăiește un monstru ce fură frumoase Fecioarele care au decis să se scalde aici și acesta mai și răstoarnă bărcile de pescuit. Dar pe cei mai îndrăzneți aici îi așteaptă activități de scufundări, pescuit și o vedere frumoasă.

Unde puteți obține o mulțime de emoții puternice și să să vă cufundați în istorie?:

1. Orașul morților. Această atracție este situată în apropierea satului Dargavs. Locul ăsta atrage turiștii prin trăsătura sa misterioasă și enigmatică. Orașul în sine nu este altceva decât o zonă plină de aproximativ două sute de cripte. Totuși acest orășel este foarte frumos și nu induce teroare prin rolul său primar, rămînînd astfel un important monument de arhitectură. Și deasemenea din acest oraș veți putea vedea priveliști naturale minunate!

2. Un loc foarte interesant este "Pădurea de piatră", care este situată pe râul Lena. Acest loc este un complex din piloni imenși de piatră ce servește ca un perete solid de blocare a râului, la o distanță de patruzeci de kilometri. Dar, înălțimea lor depășește uneori de două sute de metri! Înca una dintre caracteristicile uimitoare ale acestui loc sunt picturile rupestre găsite în peșteri de oameni de știință. Acest lucru sugerează că, odată oamenii din vechime au trăit aici. Turiștii sunt atrași aici de peisaje de o mare frumusețe și aerul curat!

3. dacă sunteți pasionat de schi și snowboardin atunci nu veți trece cu indiferență pe lângă Dombay. Aerul proaspăt curativ, traseele convenabile, vara traseele montane toate sunt într-un singur loc. Vă puteți bucura de vederi uimitoare, cea mai pură apă minerală, și o odihnă bună!

Rusia


Tara: Rusia


Codul tarii: RU