Multi locuitori si oaspeti ai Moldove se intereseaza, unde si cum pot fi rezervate biletele de avion catre Israel pentru plecare din Chisinau. Compania Avia MD presteaza astfel de servicii.La noi veti primi informatii despre companiile aeriene ce efectueaza curse aeriene catre tara data, veti gasi bilete de avion in Moldova pentru data dorita, cu stationari sau fara.

Timp de multi ani de activitate in sfera data, noi am devenit partenerii fideli ai celor mai mari transportatori aerieni. Acest detaliu permite de a comercializa clientilor nostri bilete de avion catre Israel la preturi accesibile.

Zboruri directe catre Israel – low cost

Israel este tara, de unde au provenit doua religii mondiale, stat cu o istorie veche si unica. Aici vin turisti si pelerini, savanti si rude ale localnicilor. La noi puteti gasi curse aeriene catre Israel cu aterizare la aeroportul Tel Aviv- ului «Ben-Gurion», aeroporturi din alte orase.

Circula in tara data avioanele catorva companii aeriene, precum Tarom, El Al Israel Airlines, Air Moldova, Turkish Airlines, Aeroflot, S7 (continuarea zborului cu alt avion la Domodedovo), LOT ( continuarea zborului cu alt avion la Varsovia), UIA ( continuarea zborului cu alt avion la Kiev ), Austrian ( continuarea zborului cu alt avion Viena). Pe site-ul companiei noastre este usor de a gasi bilete de avion ieftine catre Israel (curse aeriene low cost), efectuate de diverse companii aeriene ale lumii.

Cum gasiti curse aeriane Israel – Moldova?

Pentru a gasi optiunea cea mai potrivita, trebuie sa indicati la cautare:

  • data de plecare si intoarcere;
  • puncte de plecare si sosire;
  • optiunea – indicarea oraselor vecine;
  • optiunea – alegerea companiei aeriene dorite;
  • optiunea – ora dorita de plecare din Chisinau si aterizare la Israel;
  • cautarea cursei directe fara stationari. Puteti alege de sine statator variantele cu continuarea zborului cu alt avion convenabila, daca asa va este mai comod.

Pretul biletelor de avion catre Israel depinde de mai multi factori. In primul rand, de companiile aeriene si clasa de zbor preferata. In linii generale, depinde de nivelul coonfortului si statutul transportatorului aerian in lumea transportarilor de pasageri aeriene.

Daca doriti sa cumparati bilete de avion catre Israel , selectati cursa aeriana dorita, indicatio numarul de pasageri, modalitatea de achitare si livrare, propuse de compania noastra. Daca aveti intrebari – sunati la serviciul suport clienti +373 22 890-890.