Informații generale

 

Excursiile diverse a atracțiilor turistice ale orașului, oferă posibilitatea de a explora istoria nașterii a Emiratelor Arabe. Una dintre cele mai populare și vizitate destinații turistice, este Dubai. Anume în acest loc, pentru prima dată a apărut această casă a metropolei. Lungimea maritimă de 14 km de la Golful Persik, separă Dubai-ul în două părți.

Ce să vizitați și cu ce să vă ocupați la Dubai

 

Casa lui Sheikh Saeed este deschisă pentru turiști. Casa muzeu, a fost restaurată de Guvernul Emiratelor în 1986. În interiorul casei, sunt afișate imaginile Dubai-ului și poze ale diferitor evenimente istorice, de asemenea, sunt prezentate imagini de la proclamarea Emiratelor Arabe unite din 2 decembrie 1971. Însăși Construcția este efectuată din corali, acestea au fost extrase din adâncurile Golfului Persic, care mai târziu, erau acoperite cu un strat de gips și calcar. Această Construcție este o clădire tradițională.

 

Este imposibil de trecut pe lângă și să nu rămâneți impresionant de înălțimea zgârie-norilor Burj Khalifa. În interiorul clădirii, sunt amplasate oficii, apartamente, centre comerciale, restaurante, săli de sport cu bazine și punți de observație. Această clădire este uni-cală. Betonul care a fost utilizat la construcția clădirii, a fost special proiectat, pentru a rezista climatului cald o orașului. Aerul din interiorul clădirii, este climatizat, iar cu ajutorul membranelor speciale, aerul este aromatizat.

 

Iubitorii sportului extreme le sunt oferite o varietate de distracții. Sărituri cu para-șutul, posibilitatea de a călători pe dealurile de nisip pe motociclete speciale pentru a savura frumusețea deșertului. De asemenea, celor curajoși li se oferă posibilitatea de a experimenta emoții de neuitat și posibilitate de a se apropia prădătorilor legendari, sărituri în cel mai adânc acvariu cu rechini. Înotul este disponibil pentru toți doritorii, chiar dacă sunt fără experiență. De asemenea, o atenție specială se oferă Oceanarium-ului imens, fiind plin de o mulțime de pești, situt în centrul comercial „Dubai Mall”. Explorând acvariu, cu o mare varietate de specii de vietăți marine, vă puteți petrece toată ziua aici.

 

Aqua parcul «Aquaventure» creează concurență tuturor parcurilor din lume. Uimește cu frumusețea și extraordinaritatea acestuia. O mulțime de distracții unice, sunt oferite vizitatorilor acestui parc, cum ar fi: coborâri pe cascade, căderi libere într-un tunel transparent, care trece prin laguna cu rechini.

 

În Dubai, mereu vremea este însorită, dar sezonul de înot, nu este întotdeauna deschis. În timpul iernii, vânturile puternice se intensifică, ia vara apar căldurile insuportabile. Prin urmare, planificați vacanța în toamnă sau primăvara devreme.

 

Rezervați un bilet spre Dubai împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod  de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Dubai este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Anularea rezervării biletului de avion poate fi făcută online. Toate condițiile de livrare a biletelor de avion pot fi citite pe AVIA.MD

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Dubai, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Dubai. Toate avantajele companiei AVIA.MD pot fi găsite online.