din Munchen

Bilete de avion Munchen (MUC), Germania - Chisinau. Rezerva online

Bilete avion Munchen (MUC), Germania - Chisinau. Rezerva online


La fel ca și multe alt orașe, Munchen a fost fondat ca un mic oraș înconjurat de zid, ca mai apoi, granițele sale să fie mutate.

În partea interioară a orașului totul este foarte îngust și strâns, zona este atât de mică, încât orice loc este ușor accesibil, în doar câteva minute. Datorită acestui fapt, apare un sentiment de parcă zidul și porțiile sunt funcționale..

Munchen, capitala Bavariei și al treilea oraș ca mărime din Germania, se află pe râul Isar, la marginea Alpilor bavarezi. A început ca o mănăstire, devenind o așezare, când ducele de Bavaria ia permis călugărilor să stabilească o piață la trecerea rutelor din Salzburg și din râu. Puteți continua liniile zidurilor medievale ale orașului München într-un inel de străzi curbate și puteți vedea trei dintre porțile impresionante ale orașului vechi. Punctul focal al orașului istoric al orașului München este pătratul mare, deschis Marienplatz, unde vizitatorii și localnicii se opresc pentru a viziona ceasul animat, jucând legenda de două sau trei ori pe zi.

Prin oraș se scurge râul Isar, iar totul în jurul acestuia este foarte verde.

ATRACȚII TURISTICE DE TOP

Ce să vizitați și unde să mergeți

Pinotecă Veche

Este un muzeu unic, cu un număr mare de capodopere germane și străine. În cazul în care sunteți amator de picturi, Pinotecă Veche, va fi o adevărată descoperire pentru dvs. În Munchen este Pinotecă nouă, în care sunt operele secolului al XVIII-lea. Noua Pinotecă expune de, asemenea, lucrări al secolelor XIX-lea și XX-lea. În clădirea veche a Pinotecii o să puteți găsi 19 săli mari și 49 camere cu lucrări ale nenumitor artiști: Rafael, Leonardo da Vinci, Rubens.

Gradinei engleze

situată în inima orașului. Acest loc este vizitat de mii de turiști. Localnicii la fel preferă să viziteze acestă Grădină. Grădina Engleză are un lac spațios. Împrejurările acestui loc sunt atât de extraordinare, încât puteți să vă plimbați la nesfârșit. Pe malul lacului o să observați amatorii de surfing. Pe teritoriul Grădinii engleze, veți vedea o grădiniță japoneză, în care se află o casă de ceai. Dacă mergeți în parcul englez, să nu ratați ocazia de a încerca berea bavareză.

Muzeul Național Bavarez

un loc special din Munchen, fondat în 1855. În acele timpuri, treptat se construiau complexe de muzee cu capodopere de pictură și sculptură. În aceste muzee adăpostesc diverse capodopere, chiar și din Egiptul Antic. Muzeul Național bavarez deține monumente istorice religioase, arme și materiale textile. Aici, sunt colectate un număr foarte vast de exponate din vremurile antice. Neapărat vizitați Muzeul Național Bavarez.

Munchen Residenz

Timp de secole, sediul conducătorilor, alegătorilor și regiilor din Bavaria, München Residenz este unul dintre cele mai spectaculoase palate din Europa. Amplasat în jurul a șapte curți mari, vastul complex Residenz cuprinde trei secțiuni principale: Königsbau, înfruntând Max-Joseph-Platz; Alte Residenz, cu care se confruntă Residenzstrasse; si Festsaalbau (Sala de banchete), cu vedere la Hofgarten. Cea mai veche secțiune a acestui imens complex a fost magnificul Antiquarium, construit în 1579 și acum o parte din restante Muzeul Residenz. Alte rezidenz, o capodoperă a Renașterii târzii și o mărturie a puterii crescânde a Bavariei, au urmat în curând, iar componentele finale - Königsbau Neoclasic, Festsaalbau și Biserica Curții - au fost finalizate în 1848. Astăzi casele Residenz o serie de monumente și muzee, printre care Muzeul Residenz, Trezoreria, Biserica Ortodoxă a tuturor Sfinților (Allerheiligen-Hofkirche) și Teatrul Cuvilliés. Asigurați-vă că explorați și palatul, cu numeroasele sale curți vechi minunate - inclusiv frumoasele Curtea de Justiție - precum și numeroase fântâni, iazuri și grădini.

Marienplatz și Neues Rathaus

Marienplatz este piața centrală din München de la înființarea orașului; site-ul turneelor de jousting medievale; și până în 1807, unde au loc piețe. În plus față de masivul Neues Rathaus (Primăria Nouă) care umple o întreagă latură a pieței, veți găsi Altes Rathaus (Primăria veche), formând o poartă la capătul îndepărtat. În pătratul mare deschis sunt Mariensäule, o coloană înaltă pentru Fecioara Maria, ridicată în 1638, și Fischbrunnen, o fântână nouă care include figuri de bronz salvate dintr-o fântână din secolul al XIX-lea. Populară cu cumpărătorii pentru magazine, buticuri și restaurante, Marienplatz este centrul festivalurilor și scena unei mari Târg de Crăciun, una dintre cele câteva din oraș. In timpul Fasching carnavalul, Narren-Lindwurm (dragonul) dansuri deasupra pieții.

Zilnic, la ora 11:00 și la prânz, și la orele 17:00 din martie până în octombrie, toată lumea se oprește să urmărească celebrul Glockenspiel pe frontul Neues Rathaus, figurile sale mecanice cinsteau, joust și dansau. Este una dintre cele mai iubite tradiții ale orașului, și nu trebuie să pierdeți ceva. Ia ceva timp pentru a aprecia lucrările de zidărie din fațada neogotică. Este greu de reținut că această clădire datează numai de la sfârșitul secolului al XIX-lea, încheiată în 1892. Puteți să mergeți cu liftul spre galeria de mijloc a turnului de 85 de metri al clădirii, pentru a vedea orașul. Centru de informare turistica este în Rathaus, iar în partea din spate a clădirii este un restaurant care servește mâncăruri tradiționale bavareze.

Frauenkirche

Caramida imensă din München Frauenkirche - Biserica Catedrală a Maicii Domnului - a fost finalizată în 1488, o biserică târziu gotică care își datorează impactul asupra dimensiunilor sale mari. Masivele turnuri înalte de 100 de metri înălțime, cu cupolele lor renascentiste caracteristice, se înalță pe o clădire înaltă cu o lungime de 109 metri și o lățime de 40 de metri. Repere în interiorul catedralei includ 1622 Mormântul împăratului Ludwig bavarez în marmură neagră cu figuri din bronz, un altarpiece din 1620 a Adormirii de către Peter Candid și fontul de marmură roșie baroc din Baptisteriu cu secolul al XIV-lea Îngăduirea lui Hristos.

Asamkirche / Biserica Asam

Biserica frumoasă Rococo Asam, dedicată Sf. Ioan de Nepomuk, a fost finalizată în 1746 de frații Cosmas și Egid Asam și este bogat decorată cu figuri din stuc, fresce și picturi în ulei. În timp ce exteriorul său este destul de impresionant, în special ușa mare, flancată de coloane masive și încoronată de o figură a Sfântului Ioan care îngenunchează în rugăciune, interiorul este cel mai memorabil. Repere includ o grila din fier forjat din 1776 care separa figurile din stuc de sfinti de la naosul lung cu galeriile sale. Pe cornișonul proeminent sub tavan se află o frescă magnifică care ilustrează viața Sfântului Ioan. Cea mai notabilă caracteristică a interiorului este, însă, altarul înalt, închis de patru coloane răsucite și pe care se află un altar din sticlă care conține o figură de ceară a sfântului patron al bisericii.

Englischer Garten (grădina engleză)

Grădina Engleză din Munchen este nu numai cel mai mare parc oraș din Germania - acoperă o suprafață de 910 de hectare - este, de asemenea, una dintre cele mai frumoase. Seturi de copaci și plante aranjate în mod natural oferă priveliști mereu în schimbare, iar nouă kilometri de curenți de lichidare și un lac artificial contopesc impresia unui peisaj natural. Proiectat în 1785 ca grădină militară, Grădina Engleză atrage pietonii, joggers și cicliștii pe cele 78 de kilometri de căi și căi de rulare. Este, de asemenea, un loc plăcut de a face plajă și picnic, și vă puteți opri pentru o gustare sau o băutură la Chinesischen Turm (Turnul Chinezesc), o pagodă înaltă de 25 de metri.

Peterskirche (Biserica Sf. Petru)

Cunoscut cu afecțiune ca Vechiul Petru, Biserica Sf. Petru (Peterskirche) este cea mai veche biserică din München și se află pe Petersberg, un deal mic inițial stabilit de călugări. Construită în stil gotic în 1386, biserica a fost modificată prin adăugarea unui cor de baroc cu trei abside în 1636, în timp ce turnul a primit o cupolă de lanternă în locul spițelor gotice anterioare. Evidențiarea interioară include fontul lui Hans Krumper, monumentele de marmură roșie de la Erasmus Grasser și Schrenk Altar din secolul al XV-lea cu sculpturile sale din Răstignire și Judecata de Apoi. De asemenea, se remarcă altarul înalt de 20 de metri, înalt, din secolul al XVIII-lea, cu figurile Patru Părinți ai Bisericii și Sf. Petru. De asemenea, merită văzute picturile de panouri pe pereții corului de Jan Polack, precum și Altarul Fecioarei Mercy (Mariahilf-Altar) din 1756. În cele din urmă, turnul de 299 de pași - faimos pentru cele opt fețe ale ceasului, prin opt clopote - atinge o înălțime de 91 de metri și oferă priveliști panoramice până la Alpi.

Rezervați un bilet spre Munchen împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Munchen, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Munchen, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Munchen.


din Munchen

/

Germania


Orasul: Munchen


Codul orasului: MUC


Tara: Germania


Codul tarii: DEDin Munchen -
Decolarea Spre:

Spre Munchen -
Decolarea Din: