din Amsterdam

Bilete de avion Amsterdam (AMS), Olanda - Chisinau. Rezerva online

Bilete avion Amsterdam (AMS), Olanda - Chisinau. Rezerva online

Amsterdam, capitala Regatului Țărilor de Jos, este una dintre cele mai populare destinații turistice din Europa.

Amsterdam este unul din cele mai frumoase orașe din Europa și a fost denumit "Veneția Nordului" din cauza canalelor pitorești, situate de-a lungul orașului.

Cu universități, academii și institute de cercetare, împreună cu mai mult de 40 de muzee, numeroase teatre și locuri de divertisment, Amsterdam este principalul centru cultural al țării.

În plus, orașul este renumit pentru casele sale istorice, dispuse într-un model de segmente concentrice în formă de ventilator și construite pe grămezi condus printr-un strat superior de noroi în firmă, fundul nisipos până la 18 metri mai jos. Cu toate acestea, aproximativ 6.750 de clădiri din secolele XVI-XVII sunt aglomerate într-o suprafață de 2.000 de hectare, disecate de 160 de canale (grachten), ele fiind acasă la numeroase case de locuit. Multe poduri pitorești leagă cele 90 de insule ale orașului, opt dintre acestea fiind poduri bascule din lemn vechi, inclusiv Magere Brug (Podul Mager), unul dintre cele mai frecvent fotografiate ale orașului.

ATRACȚII TURISTICE DE TOP

Ce să vizitați și unde să mergeți

Muzeul Rijksmuseum

Una dintre atracțiile cele mai populare din Amsterdam - și cu siguranță cel mai important depozit de artă - Muzeul Rijksmuseum a fost fondat în 1809 pentru a găzdui o imensă colecție de artă și antichități rare din țară. Colecția impresionantă a muzeului include aproximativ șapte milioane de opere de artă, dintre care mai mult de 5.000 de tablouri importante care se întind pe 250 de camere ale acestei clădiri întinse. În plus față de picturile sale, Rijksmuseum se mândrește cu o bibliotecă bine aprovizionată, cu mai mult de 35.000 de cărți și manuscrise, precum și cu numeroase exponate fascinante care se ocupă de dezvoltarea artei și culturii în Olanda. De nota specială sunt colecțiile sale de artizanat tradițional, sculptură medievală și stiluri de artă modernă. Sunt disponibile o varietate de excursii ghidate în limba engleză. Pentru o experiență specială, încercați o distracție de croazieră în istoria artei, luând în multe dintre site-urile reprezentate în colecțiile Rijksmuseum.

Muzeul Anne Frank

Pe Prinsengracht, Muzeul Anne Frank este dedicat vieții prea scurte a uneia dintre cele mai cunoscute victime ale Holocaustului din lume. În casa pe care familia lui Anne o ascundea pentru o mare parte a celui de-al doilea război mondial - ei erau refugiați evrei din orașul german Frankfurt - aici a scris Annea un jurnal care a devenit un bestseller internațional după război, la doar câțiva ani după moartea ei vârsta de 15 ani (a murit cu doar două luni înainte de încheierea războiului). O mare parte a casei a fost păstrată așa cum era în timpul Annei și serveste ca un monument poticnitor unei perioade tragice de istorie.

Muzeul Van Gogh

Puțini artiști din secolul al XIX-lea au capturat imaginația destul de asemănătoare cu Vincent Van Gogh. Fie că este inspirat de viața sa tragică sau de talentul său remarcabil, un milion și un milion de vizitatori sunt atrași de Muzeul Van Gogh in fiecare an. Considerat de cele mai multe dintre cele mai importante galerii de artă din lume (este și cel de-al doilea muzeu cel mai vizitat din Olanda), a fost deschis în 1973 și găzduiește cea mai mare colecție de tablouri Van Gogh din lume. Cu toate acestea, mai mult de 200 de picturi, 500 de desene și 700 de scrisori de la Van Gogh sunt incluse în colecție, precum și numeroase lucrări și materiale conexe de la contemporanii săi. (Sunt disponibile ghiduri audio în limba engleză și aplicații telefonice.)

Biserica de Vest

Biserica de Vest din Amsterdam (Westerkerk), renumită ca locația nunții fostului regat Beatrix în 1966, este cea mai populară biserică din oraș. Finalizată în 1630, această biserică renascentistă este neobișnuită datorită numeroaselor sale caracteristici gotice interne și externe. Turnul său de 85 de metri, cunoscut sub numele de "Langer Jan" (înaltul Ioan), este cel mai înalt în oraș, iar pe vârful vârfului său este o replică mare a coroanei împăratului, plasată acolo în memoria împăratului Maximilian din Austria care, în 1489, a fost vindecat de boală în Amsterdam și ia dat orașului protecția și dreptul de a-și include coroana în stema sa. În interiorul turnului, un carillon proclamă orele, ciocanul său cântărește 200 de kilograme impresionante, în timp ce cel mai mare dintre cele 48 de clopote cântărește aproximativ trei și un sfert de tone. Alte elemente importante includ un organ minunat datând din 1622, împreună cu o coloană de marmură interesantă plasată acolo în 1906 în memoria lui Rembrandt, care a fost îngropat în afara bisericii (mai târziu a fost reinterrată în interiorul bisericii).

Statuia Rembrandt din Piața Rembrandt

Rembrandt împreună cu soția sa, Saskia, au petrecut cei mai fericiți (și cei mai de succes) ani ai vieții sale în casă pe Jodenbreestraat, acum acasă la Muzeul Casei Rembrandt. A fost aici, în cartierul evreiesc, că a găsit modele pentru temele sale biblice și unde a pictat priveliștile din multe sale excursii de-a lungul canalelor. Rembrandt a locuit aici timp de 20 de ani, iar casa a fost amenajată în stilul secolului al XVII-lea cu numeroase gravuri și obiecte personale. Excursii ghidate în limba engleză sunt disponibile.

O plimbare de două minute de Muzeul Rembrandt House este Zuiderkerk (Biserica de Sud) unde sunt îngropați trei copii ai lui Rembrandt, precum și unul dintre elevii săi.Construit între 1603 și 1611, a fost prima biserică protestantă care urma să fie construită la Amsterdam după Reformă și a fost proiectată de arhitectul Hendrick de Keyser, care este și el îngropat aici. După o restaurare extinsă, acesta este acum un centru pentru activități și evenimente culturale locale. O altă destinație legată de Rembrandt în oraș este Piața Rembrandt, acasă la numeroase cafenele și restaurante, împreună cu o statuie a faimosului pictor.

Palatul Regal

La început, primăria, Palatul Regal serveste ca reședință a regelui când se află în oraș. Construcția sa a fost o sarcină monumentală când a început în 1648 și a necesitat scufundarea a 13.659 grămezi pentru a susține structura mamutului. Bazat pe arhitectura vechii Rome, exteriorul este strict clasic, în timp ce interiorul este mobilat magnific, apartamente decorate cu o mulțime de reliefuri, ornamente, sculpturi de marmură și frize, precum și plafoane de plafon de Ferdinand Bol și Govert Flinck, elevii lui Rembrandt. Alte elemente importante includ una dintre cele mai bune colecții de mobilier din lume; camera Trezorierului orașului, cu șemineu din marmură și tablouri de plafon de Cornelius Holsteyn; și Sala de Aldermen, care conține și picturi de Bol și Flinck. Camera cea mai importantă și cea mai importantă este Sala de Consiliu, decorată somptuos și una dintre cele mai frumoase saloane din Europa. (Sunt disponibile tururi ghidate în limba engleză.)

Biserica Vech

Biserica Veche (Oude Kerk), construită în 1306 și prima biserică din Olanda de Nord, a devenit modelul pentru multe alte biserici din regiune. Numeroase adăugiri au fost construite de-a lungul secolelor, cum ar fi capele mari de la începutul anilor 1500. De asemenea, datând din această perioadă este un portal care duce la Capela de Fier, unde documentele care prezintă privilegiile orașului, inclusiv libertatea de a primi taxe în 1275, au fost ținute închise în spatele unei uși de fier. Turnul a fost adăugat în secolul al XVI-lea și are un carillon din 1658 care este considerat unul dintre cele mai frumoase din țară (oferă, de asemenea, vederi minunate asupra orașului). Interiorul bisericii are caracteristici care datează de dinainte de Reformă, incluzând trei ferestre magnifice din 1555 din Renașterea olandeză înaltă și tarabe de coruri din lemn fin sculptate. După ce explorați această frumoasă clădire istorică, faceți o plimbare de 2 minute de-a lungul podului Zeedijk, una dintre cele mai vechi străzi din Amsterdam. Multe case de aici se înclină într-un unghi față de verticale, iar casa din secolul al XV-lea la nr. 1 este considerată a fi cea mai veche clădire supraviețuitoare din oraș.

Portul din Amsterdam

Portul Amsterdam, la aproape 19 kilometri de marea liberă pe un fost golf, numit IJ, nu este afectat de activitatea de maree și rămâne un port aglomerat. De aici, serviciile regulate de transport de călători și de transport de marfă conduc Rinul spre orașe precum Düsseldorf, Koblenz și Basel. Instalațiile portuare au fost construite în 1872, împreună cu construcția Canalului Mării Nordului, obiectivul fiind acela de a restabili importanța anterioară a capitalei, care a fost depășită de Rotterdam. Este bine să vă petreceți o oră plăcută sau doi care se unește cu o croazieră în jurul portului și canalelor, mai ales în seara când casele și podurile sunt iluminate. Asigurați-vă că includeți o vizită la Muzeul National Maritim (Scheepvaartmuseum) într-o fostă depozitare navală de pe Oosterdok și găzduind o colecție impresionantă de nave de model, globuri, instrumente de navigație și picturi. O alta atractie din apropiere este Centrul științific Nemo, un muzeu științific de primă clasă, găzduit într-o bucată de arhitectură uimitoare care se întinde peste zona portului, ca și coca unei nave mari. Pentru a trece la malul opus al IJ la nord de Amsterdam cu mașina, puteți merge prin Tunelul IJ de la centrul orașului.

Vizitați Veneția Nordului.

Dacă sunteți în căutarea a celui mai prietenos și relaxant oraș din Europa, atunci dvs l-ați găsit – acesta este Amsterdam, capitala Olandei. Amsterdam este unul din cele mai frumoase orașe din Europa și a fost denumit "Veneția Nordului" din cauza canalelor pitorești, situate de-a lungul orașului. Oamenii cumpăra bilete avia spre Amsterdam, pentru a savura arhitectura impresionantă, toleranța incredibilă a oamenilor, lalelele frumoase, muzeele deosebite și festivaluri fără sfârșit. Fiți gata pentru cea mai deosebită călătorie din viața dvs, încercați să reușiți bilete de avion ieftine spre Amsterdam pe Avia.md.

Climat

Cu toate că Amsterdam-ul are un climat destul de moderat, uneori acesta poate fi capricios, astfel încât, niciodată nu poți fi sigur cum va fi vremea de mâine. Sezonul de vârf pentru zborurile spre Amsterdam este luna decembrie și din aprilie până în august. Oamenilor le place să viziteze acest oraș în timpul primăverii și verii, pentru a vedea faimoasele lalele a Amsterdam-ului, bine-cunoscutele evenimente, cum ar fi: Festivalul de Muzică pe canale și Festivalul din Olanda. Se consideră sezonul pe jumătate luna septembrie și perioada de mijloc a lunii martie până la sfârșitul acesteia. Sezonul slab – este perioada din octombrie până în noiembrie și din ianuarie până la mijlocul lui martie. În timpul iernii, uneori devine destul de rece, astfel încât canalele pot îngheța; în cazul în care canalele sunt înghețate destul de bine, puteți să le patinați. Bilete și camere de hotel sunt mult mai ieftine în sezonului slab, iar muzeele mai puțin aglomerate de turiști.

Rezervați un bilet spre Amsterdam împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Amsterdam, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Dacă aveți nevoie să accesați regulamentul de prestare a serviciilor, o puteți face online. Pe AVIA.MD puteți găsi toate regulile publice de securitate a datelor cu caracter personal.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Amsterdam, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Amsterdam.


din Amsterdam

/

Olanda


Orasul: Amsterdam


Codul orasului: AMS


Tara: Olanda


Codul tarii: NL


Aeroporturi:


Din Amsterdam -
Decolarea Spre:

Spre Amsterdam -
Decolarea Din: