din Londra

Bilete de avion Londra (LON), Marea Britanie - Chisinau. Rezerva online

Bilete avion Londra (LON), Marea Britanie - Chisinau. Rezerva online

LONDRA ESTE CAPITALA ȘI CEL MAI MARE ORAȘ AL REGATULUI UNIT AL MARII BRITANIE ȘI AL IRLANDEI DE NORD.

Principalul centru politic, economic și cultural al Regatului Unit. Londra este unul dintre cele mai bine clasate orașe globale și centrele financiare de top din lume.

Economia sa este o cincime din economia țării. Londra este unul dintre cele mai atractive orașe pentru investiții și are cel mai mare număr de companii comerciale internaționale și persoane fizice cu o valoare netă foarte mare dintre orice oraș din lume.

ATRACȚII TURISTICE DE TOP

Ce să vizitați și unde să mergeți

Palatul Buckingham

Reședința oficială din Londra a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Situat vizavi de Mall Street și Green Park, cu Marmură Albă și Monumentul Reginei Victoria aurite. Când monarhul este în palat, standardul regal zboară deasupra acoperișului palatului. Palatul este păzit de Divizia Curții, formată din Regimentul de Infanterie Gărzi și Regimentul Regal de Gărzi Cai. În fiecare zi la ora 11:30 din aprilie până în august (în alte luni - din două în două zile) are loc o ceremonie de schimbare a gărzii. Aceasta este poate cea mai faimoasă ceremonie din Londra; atrage mulți turiști.

London Eye

Roata Feris din Londra, situată în zona Lambeth de pe malul de sud al Tamisei. Cea mai mare din Europa și una dintre cele mai mari din lume. Deschisă în martie 2000. De la o înălțime de 135 de metri, pe vreme însorită, la o distanță de până la 40 de kilometri se deschide o priveliște spre aproape toată Londra și împrejurimile sale. Această roată Ferris este un proiect de familie al arhitecților David Marks și Julia Barfield. A fost nevoie de șase ani pentru a aduce proiectul la viață.

Turnul din Londra

Cetate de pe malul nordic al Tamisei, centrul istoric al Londrei, una dintre cele mai vechi clădiri din Anglia și unul dintre principalele simboluri ale Marii Britanii, care ocupă un loc aparte în istoria națiunii engleze. După cum scria Ducele de Edinburgh în cartea sa, „De-a lungul istoriei sale, Turnul Londrei a fost o fortăreață, un palat, un depozit de bijuterii regale, un arsenal, o monetărie, o închisoare, un observator, o grădină zoologică și o loc care atrage turiști.”

Marele Ben

nume turistic popular pentru turnul cu ceas al Palatului Westminster. Numele oficial al turnului din 2012 este Turnul Elisabeta, sau Turnul Elisabeta, unul dintre cele mai recunoscute simboluri ale Marii Britanii, adesea folosit în suveniruri, reclame și filme. La momentul turnării sale, Big Ben era cel mai mare și cel mai greu clopot din Regatul Unit. În același timp, greutatea sa a fost de 13,7 tone. Din 2017 până la mijlocul anului 2022, acestea trec printr-o reconstrucție globală.

Podul Turnului

O suspensie combinată și un pod mobil în centrul Londrei peste râul Tamisa, lângă Turnul Londrei. Construcția a început în 1886; deschis în 1894. Este, de asemenea, unul dintre simbolurile Londrei și Marii Britanii. Tower Bridge este unul dintre cele cinci poduri din Londra deținute și operate de fundația caritabilă Bridge House Estates, controlată de City of London Corporation. Zona podului este liber accesibilă atât pentru vehicule, cât și pentru pietoni.

Muzeu Britanic

Principalul muzeu istoric și arheologic al Imperiului Britanic și unul dintre cele mai mari muzee din lume, al doilea cel mai vizitat dintre muzeele de artă, după Luvru. Situat în Bloomsbury, Londra.

Parc Hyde

Parc regal de 1,4 km² în centrul Londrei. Grădinile Kensington se învecinează cu acesta dinspre vest. Un loc tradițional pentru întâlniri politice, sărbători și festivități.

Stadionul Wembley

Stadion de fotbal situat în Londra. Noul Wembley are o capacitate de 90.000 și este al doilea cel mai mare stadion din Europa după Camp Nou. Acesta găzduiește echipa națională de fotbal a Angliei. Stadionul este cunoscut pentru Arcul Wembley de 134 m. Acest arc din oțel este cea mai lungă structură de acoperiș cu o singură travă din lume.

Piața Borough

Piața angro și cu amănuntul situată în Southwark, Londra, Anglia. Este una dintre cele mai mari și mai vechi piețe alimentare din Londra și datează din secolul al XII-lea. Actualele clădiri ale pieței au fost construite în anii 1850.

Pătrat Trafalgar

Piața din centrul Londrei, unde cele trei străzi principale din Westminster - Strand, Whitehall și Mall - converg către locul Charing Cross. Inițial a fost numită piața regelui William al IV-lea, dar numele final a fost dat în onoarea victoriei în bătălia de la Trafalgar. Piața este un important schimb de transport. De asemenea, este conectat la stația de metrou Charing Cross de pe liniile Bakerloo și de Nord.

Rezervați un bilet spre Londra împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Londra, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Contractul de vânzare a biletelor de avion poate fi ușor accesat online pe AVIA.MD. Dacă aveți nevoie să accesați regulamentul de prestare a serviciilor, o puteți face online pe AVIA.MD. Pe AVIA.MD puteți găsi toate regulile publice de securitate a datelor cu caracter personal.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de călătoria dumneavoastră, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri in Londra.


din Londra

/

Marea Britanie


Orasul: Londra


Codul orasului: LON


Tara: Marea Britanie


Codul tarii: GBDin Londra -
Decolarea Spre:

Spre Londra -
Decolarea Din: