din Veneția

Bilete de avion Veneția (VCE), Italia - Chisinau. Rezerva online

Bilete avion Veneția (VCE), Italia - Chisinau. Rezerva online

VENEȚIA ESTE CAPITALA REGIUNII DIN NORDUL ITALIEI.

Orașul este situat pe 100 de insule mici din laguna Mării Adriatice.

Nu există drumuri deloc, mișcarea are loc doar de-a lungul canalelor. Cel mai aglomerat este Canalul Mare.

Există multe palate gotice și renascentiste de-a lungul ei. Piața Sf. Marcu este cea principală din oraș. Aici se află Catedrala Sf. Marcu, decorată cu mozaicuri bizantine, precum și o clopotniță cu vedere la acoperișurile roșii ale caselor orașului.

ATRACȚII TURISTICE DE TOP

Ce să vizitați și unde să mergeți

Piața Sfântul Marcu

Piața principală a orașului Veneția, Italia. În mod logic, este format din două părți: Piazzetta - platforme de la Marele Canal până la turnul clopotniță și Piața însăși. Piața s-a format în secolul al IX-lea ca un mic spațiu în fața Catedralei Sf. Marcu. În 1177, cu ocazia întâlnirii dintre Frederic Barbarossa și Papa Alexandru al III-lea, a fost extins la dimensiunea actuală. În această piață se țineau în mod tradițional principalele festivaluri ale orașului, inclusiv carnavalul venețian.

Podul Rialto

Unul dintre cele patru poduri peste Marele Canal din Veneția, situat în cartierul Rialto. Primul și cel mai vechi pod peste canal. Cel mai faimos pod din Veneția și unul dintre simbolurile orașului. Construit în partea cea mai îngustă a Canalului Mare. Inițial a fost făcută din lemn și s-a prăbușit de mai multe ori. La sfârșitul secolului al XVI-lea a fost ridicat un nou pod de piatră, care a supraviețuit până în zilele noastre.

Catedrala Sf. Marcu

Catedrala din Veneția, care este un exemplu rar de arhitectură bizantină în Europa de Vest. Situat în Piața San Marco, lângă Palatul Dogilor. Are statutul de bazilică patriarhală. Catedrala, împodobită cu numeroase mozaicuri în stil bizantin, este casa relicvelor apostolului Marcu și a multor obiecte de artă valoroase scoase din Constantinopol în timpul cruciadelor.

Podul Suspinelor

Pod peste Canalul Palatului - Rio di Palazzo. Podul Suspinelor a fost construit de Antonio Conti în 1602 și este decorat în stil baroc. Podul face legătura între clădirea Palatului Dogilor, care găzduia sala de judecată, și clădirea închisorii. „Opinele” de la care își ia numele acest pod nu sunt suspinele îndrăgostiților, ci suspinele triste ale condamnaților, care, trecând sub pază peste acest pod acoperit, s-au uitat pentru ultima oară la Veneția.

Catedrala Santa Maria della Salute

Biserica catedrala din Venetia pe Marele Canal in zona Dorsoduro. Construită în 1631-1687 în memoria eliberării oraşului de ciuma din 1630-1631. Arhitectura templului este adesea atribuită stilului baroc. Acest lucru este condiționat, deoarece stilul baroc în versiunea sa clasică din Veneția nu a primit suficientă dezvoltare. Dar chiar și pentru arhitectura venețiană a secolului al XVII-lea, compoziția bisericii este neobișnuită.

Burano

Cartierul insular al Veneției, situat la o distanță de 7 km de centrul orașului, lângă insula Torcello, cu o populație de 2.724 de locuitori. Cunoscut pentru casele sale viu colorate.

Galeria Academiei

Muzeu de artă, ce adăpostește cea mai mare colecție de pictură venețiană din secolele XIV-XVIII. Academia este situată pe malul sudic al Marelui Canal, în zona Dorsoduro și dă numele unuia dintre cele patru poduri de peste Marele Canal. Istoria muzeului datează din 1750, când Senatul, luând în considerare petiția lui G. B. Piazzetta, a înființat Academia de Arte Frumoase de la Veneția - o școală de pictură, sculptură și arhitectură.

Palatul Dogilor

Un mare monument al arhitecturii gotice italiene, una dintre principalele atractii ale orasului. Este situat în Piața San Marco, lângă catedrala cu același nume. Deși prima construcție pe acest șantier datează din secolul al IX-lea, construcția actualei clădiri a fost realizată între anii 1309 și 1424. Împreună cu Catedrala Sf. Marcu, biblioteca San Marco și alte clădiri, Palatul Dogilor formează principalul ansamblu arhitectural al orașului.

Colecția Peggy Guggenheim

Un mic muzeu din Palazzo Venir dei Leoni de pe Marele Canal din Veneția, unul dintre numeroasele muzee ale Fundației Solomon Guggenheim. Expoziția permanentă cuprinde peste 300 de lucrări. Muzeul expune lucrări ale lui Picasso, Leger, Severini, Mondrian, Kandinsky, Miro, Klee, Ernst, Magritte, Dali și alți artiști.

Rialto

Cartierul istoric al Veneției, situat în cartierele San Polo și San Marco, este considerat centrul financiar și comercial al Veneției. Faimos pentru atracțiile sale, în special Podul Rialto. Zona a fost locuită în secolul al IX-lea, și a căpătat o mare importanță din 1097, când aici se aflau piețele Veneției.

Rezervați un bilet spre Veneția împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Veneția, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Contractul de vânzare a biletelor de avion poate fi ușor accesat online pe AVIA.MD. Dacă aveți nevoie să accesați regulamentul de prestare a serviciilor, o puteți face online pe AVIA.MD. Pe AVIA.MD puteți găsi toate regulile publice de securitate a datelor cu caracter personal.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de călătoria dumneavoastră, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Londra.


din Veneția

/

Italia


Orasul: Veneția


Codul orasului: VCE


Tara: Italia


Codul tarii: ITDin Veneția -
Decolarea Spre:

Spre Veneția -
Decolarea Din: