din Cologne/Bonn

Bilete de avion Cologne/Bonn (CGN), Germania - Chisinau. Rezerva online

Bilete avion Cologne/Bonn (CGN), Germania - Chisinau. Rezerva online


Acest oraș vechi de catedrală de pe râul Rin este unul dintre cele mai importante centre comerciale și culturale din vestul Germaniei. Cologne (Köln în germană) este renumită pentru sale 12 mari biserici - în special magnifica Catedrala din Köln - toate într-o plimbare ușoară de la orașul vechi istoric. Universitatea este una dintre cele mai vechi și mai mari din Europa.

Köln își poate găsi rădăcinile înapoi în primul secol d.Hr., când a fost înființat ca o capitala provincială romană și o fortăreață militară, iar una dintre trăsăturile sale cele mai atrăgătoare pentru turiști este păstrarea elementelor din toate perioadele lungi ale istoriei sale. Printre atracțiile sale se numără rămășițele romane, bisericile medievale, palatele baroce și muzeele care reflectă subiecte atât de diverse cum sunt vremurile întunecate de la mijlocul secolului al XX-lea și diferitele produse pentru care este cunoscut: arome, muștar și ciocolată. Importanța orașului Koln nu a încetinit niciodată, iar astăzi orașul rămâne unul dintre cele mai importante centre culturale din Germania, care găzduiește numeroase facilități de artă și divertisment, împreună cu mai mult de 100 de galerii și cel puțin trei duzini de muzee. Deci, niciodată nu veți avea probleme să vedeți și să faceți la Koln.

ATRACȚII TURISTICE DE TOP

Ce să vizitați și unde să mergeți

Catedrala din Köln

În apropierea stângii Rinului, reperul remarcabil al orașului Köln, Catedrala Sf. Petru și St Maria, este o capodoperă a arhitecturii înalt gotice și Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Una dintre cele mai mari catedrale din Europa a fost începută în 1248 și este considerată cel mai ambițios proiect de construcție din Evul Mediu. La fel de impresionant ca turnurile sale înalte de 157 de metri înălțime, este interiorul incredibil al catedralei. Acoperind o suprafață de 6.166 de metri pătrați, acoperișul înălțat susținut de 56 de stâlpi, catedrala este plină de comori: Reliquarul celor Trei Regali din secolul al XII-lea, creat de aurari locali; faimoasa relief al Adorării Regilor din 1440; Camera de comori, cu obiecte prețioase care includ relicve vechi și manuscrise. Vederile panoramice ale turnului de sud sunt atinse de mai mult de 500 de pași care trec prin clopotele celebre ale catedralei (protecția urechilor este asigurată duminica). Sunt disponibile numeroase excursii ghidate excelent, precum și evenimente, inclusiv concerte și servicii (asigurați-vă că verificați închiderile înainte de sosire).

Orașul vechi din Köln

În timp ce explorați numeroasele biserici și muzee istorice din Köln, veți străbate orașul vechi al orașului. În plus față de vechile biserici, cum ar fi Marele Martin, veți găsi traversând nenumărate alei căptușite cu case vechi tradiționale, multe acum găzduind magazine de tip boutique, galerii, cafenele și restaurante. Și cu numeroasele sale căi plăcute de-a lungul Rinului, veți găsi oportunități ample de a vă bucura de priveliști minunate pe măsură ce vă planificați traseul prin acest oraș antic. Veți găsi, de asemenea, în sinea ta nenumărate monumente și fântâni care împodobesc zona, împreună cu zona sa arheologică, cu numeroasele sale ruine și artefacte antice.

O atracție deosebită în acest domeniu este Primăria veche din Köln, Kölner Rathaus, cea mai veche clădire publică din Germania. Cu o istorie bogată care datează de peste 900 de ani ca punct focal al clasei conducătoare în perioada medievală, clădirea pe care o vedeți astăzi reflectă o serie de influențe arhitecturale diferite, inclusiv clădirea principală din secolul al XIV-lea, turnul din secolul al XV-lea și o loggie și un mănăstire în stil renascentist. Chiar și influențele secolului al XX-lea sunt plăcute, așa cum se vede în atrium. Alte puncte de atracție includ Hansasaal sau Hanseatic Hall, cu figurile sale gotice de opt profeți; cei nouă "eroi buni" (păgâni, evrei și creștini); și carionul său sonor care joacă de trei ori pe zi.

Croaziere cu râuri pe Rin

Ar fi o rușine să vizitați acest frumos oraș, fără să-l vedeți - și peisajul său din apropiere - dintr-o barcă pe Rin. Într-o plimbare de o oră de la Cologne Sightseeing Cruise veți beneficia de vederi de neegalat ale reperelor din Köln, printre care și turnul dublu al Catedralei din Köln, clădirile pitorești ale orașului vechi și Podul Hohenzollern. Unul dintre cele mai populare lucruri de făcut la Köln pe timp de noapte este Râul Rin Evening Panorama Cruise, o excursie de două ore pe îndelete pentru a vedea orașul aglow cu lumini. Vă puteți bucura de priveliștea pe măsură ce savurați specialități regionale dintr-un bufet la bordul croazierei de 3 ore de la Köln Rhine River Dinner Cruise. Pentru a vedea chiar mai mult din Valea Rinului, vă puteți alătura unei croaziere cu Rhine River în Königswinter sau petreceți o întreagă zi explorând râurile Rin și Mosel și orașele lor fermecătoare, cu un pas KD Rhine Pass de la Köln.

Muzeele Wallraf-Richartz și Ludwig

Iubitorii de artă vor dori să viziteze atât Muzeul Wallraf-Richartz, cât și Muzeul Ludwig, atunci când se află în Köln. Găzduite într-una dintre cele mai noi structuri arhitecturale ale orașului, aceste două galerii excelente acoperă o gamă largă de picturi europene, cu lucrări ale Rembrandt, Manet, Renoir, Leibl, Liebermann și Slevogt. Muzeul Wallraf-Richartz este deosebit de puternic în activitatea școlii din Köln, în timp ce Ludwig se concentrează asupra picturii moderne și contemporane. În aceeași clădire este Agfa-Foto-Historama cu expunerile sale de fotografii și camere care datează din 1840.

Grădinile Zoologice din Köln

Înființată în 1860, Grădina zoologică din Köln este una dintre cele mai vechi grădini zoologice germane, după cum poate fi evidențiată în colecția fină a clădirilor menajerului din secolul al XIX-lea, inclusiv în casa elefantului în stil maur și o pasăre veche (acum casă pentru cimpanzeii) biserică. Printre cele mai importante atracții se numără insula Ape cu pădurea tropicală imensă; un acvariu bine aprovizionat; și o incintă excelentă pentru pisică, un habitat al biotopului în care vizitatorul vede animalele prin sticlă fără bare. Una dintre cele mai atrăgătoare caracteristici ale grădinii zoologice este că puteți vedea istoria sa - și atitudinile față de grădinile zoologice - care se desfășoară de-a lungul anilor, cu facilități moderne retrofitate în clădiri istorice ale menajerului original.

Centrul de telecabină din Köln și priveliștea Bird's-Eye din Köln

De la înființarea sa în 1957 ca prima telecabină europeană pentru a trece printr-un râu - în acest caz, Rin - telecabina de la Köln a transportat milioane de pasageri. Opiniile sunt, bineînțeles, remizele mari, în special cele ale Oras vechi și Catedrala din Köln.

Pentru mai multe vederi minunate, o vizită la Turnul de telecomunicații din Köln merită. Situat la nord-vest de orașul vechi din Köln, Colonius, așa cum este cunoscut local, are o înălțime de 243 de metri, cu o platformă superbă de vizionare și un restaurant rotativ. KölnTriangle, o clădire contemporană remarcabilă pe Ottoplatz, are, de asemenea, o platformă de vizualizare panoramică.

Muzeul de ciocolată

Muzeul de ciocolată din Köln (Schokoladenmuseum) își poate urmări rădăcinile până în 1972, când Hans Imhoff a achiziționat fabrica de ciocolată Stollwerck și a descoperit acolo un container de gunoi umplut cu mașini rupte, materiale de ambalat și alte rămășițe de fabricare a ciocolatei. El a început să conserve și să le restaureze ca bază pentru muzeu, unde exponatele urmează întregul proces de la fasole la bonbon. Există afișaje interactive, colecții de mucegaiuri, cutii de ciocolată antice și împachetări, eșantioane gratuite din fântâna de ciocolată și o linie de producție de lucru unde puteți vedea bomboane de ciocolată. Puteți chiar proiectați-vă propria bară de ciocolată să te duci acasă cu tine.


din Cologne/Bonn

/

Germania


Orasul: Cologne/Bonn


Codul orasului: CGN


Tara: Germania


Codul tarii: DEDin Cologne/Bonn -
Decolarea Spre:

Spre Cologne/Bonn -
Decolarea Din: