din Atena

Bilete de avion Atena (ATH), Grecia - Chisinau. Rezerva online

Bilete avion Atena (ATH), Grecia - Chisinau. Rezerva online


Informații generale

La Atena, este un număr atât de mare de atracții, expoziții și ruine antice, încât acest loc arata fabulos. Dar, în același timp, pentru a cumpăra bilete de avion către Atena este foarte simplu, ce ar permite să confirmăm faptul că, nu degeaba atât de mult se spune în cărțile de istorie, despre orașul grecesc. Amfore și coloane, stadioane si templuri, fresce și statui maiestuoase, jocurile olimpice și dealurile legendare ale Acropole și Parthenon – este timpul pentru a vizita capitala Greciei.

Ce să vizionați și cu ce să vă ocupați în Atena

Sosind la Atena, cu siguranță vizitați Parthenon-ul, Templul lui Zeus Olimpianul și Agora Romană. Vizitați Muzeul Național de Arheologie, este cel mai mare din Grecia, unde se află cea mai valoroasă colecție de lucrări antice. Nu ratați ocazia să face-ți cunoștință cu artefactele legendare: aici o să aveți oportunitate de a vedea masca de moartea din aur a lui Agamemnon, mecanismul misterios Antikythera și fresca rafinată din Akrotiri.

Fanilor de sport, le va fi foarte util și informativ să viziteze uimitorul stadion din marmură albă Panathinaikos, unde au avut loc primele din istoria modernă Jocuri Olimpice.

Fără îndoială, capitala Greacă este imposibilă de imaginat fără Observatorul Astronomic al Turnului Vanturilor și fără Arcul maiestuos a lui Hadrian. La fel cum și cartierul Plaka, ideal pentru plimbări într-un cadru filozofic, cu străzile întortocheate și clădiri pitorești din timpuri diferite.

Eliminarea impresiile devastatoare, o pot face doar cafenele minunate și restaurantele, care propun oaspeților bucate tradiționale ale bucătăriei Grecești.

Când să mergeți în Atena

Soarele fierbinte din Grecia, a devenit o zicală pentru turiști, pe care călătorii cu experiență, preferă s-o povestească vizitatorilor care vin pentru prima dată. Există un oarecare adevăr în acest sens, așa cum Atena este înconjurată de munți, care împiedică pătrunderea aerului proaspăt. Prin urmare, adesea persistă vreme uscată fără vânt. Din acest motiv, vizionarea Parthenon-ului, Agorei Romane și a altor locuri notabile care se află în aer liber, pot fi un pic neplăcute călătoriile pe timp de vară. Pentru a descoperi capitala, sezoanele de primăvară și toamnă, vor fi cele mai potrivite.

Rezervați un bilet spre Atena împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Atena, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Pe AVIA.MD puteți găsi toată informația necesară despre toate biletele electronice de avion online. AVIA.MD are multe bilete ieftine de Avion pentru vânzare. Biletele de avion Low Cost pot fi procurate cu ușurință online.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Atena, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Atena.


din Atena

/

Grecia


Orasul: Atena


Codul orasului: ATH


Tara: Grecia


Codul tarii: GRDin Atena -
Decolarea Spre:

Spre Atena -
Decolarea Din: