din Dublin

Bilete de avion Dublin (DUB), Irlanda - Chisinau. Rezerva online

Bilete avion Dublin (DUB), Irlanda - Chisinau. Rezerva online

DUBLIN ORAș DIN IRLANDA și CAPITALA ȚĂRII.

Situat la confluența râului Liffey cu Golful Dublin din Marea Irlandei.

Cel mai mare oraș de pe insula Irlanda și din republică, cu o suprafață de aproape 115 km².

Portul principal al țării, situat în largul coastei Mării Irlandei. Centrul principal al vieții politice, economice și culturale a țării.

ATRACȚII TURISTICE DE TOP

Ce să vizitați și unde să mergeți

Castelul Dublin

Principalul complex de clădiri guvernamentale din Dublin. Până în 1922 - principalul avanpost al Marii Britanii în Irlanda. Deși castelul exista deja sub regele Ioan, primul lord al Irlandei, majoritatea clădirilor din complex datează din secolul al XVIII-lea. În prezent, cripta capelei regale adăpostește un centru de arte, iar temnițele castelului sunt folosite pentru concerte.

Muzeul berii Guinness

Unul dintre reperele emblematice ale capitalei Irlandei, construit în 1904. Muzeul are un bar „Gravitation”, un magazin de suvenire de unde se pot cumpăra dulciuri cu umplutură de bere, printre temele sălilor de expoziție se numără istoria, tradițiile mărcii, metodele de fabricare a berii și modalitățile de distribuire a acesteia, o colecție de reclame și butoaie de bere, o secțiune pentru notițele vizitatorilor, o punte de observație pe acoperișul unei clădiri cu vedere panoramică asupra Dublinului, unde tuturor li se va oferi o halbă gratuită din berea fabricii. Atriumul muzeului are forma unui pahar de bere, care teoretic poate conține 14,3 milioane de halbe de bere.

Parcul Phoenix

Parc din Dublin, unul dintre cele mai mari parcuri publice urbane din lume. Situat la 3 km nord-vest de centrul orașului Dublin și se întinde pe o suprafață de 707 hectare. Numele parcului provine de la expresia irlandeză fionn uisce, care înseamnă „apă limpede”. Atracțiile parcului, pe lângă populația vastă de cerb, includ: Castelul Ashtown din secolul al XV-lea, Grădina Zoologică din Dublin, deschisă în 1831, care conține peste 700 de specii de animale și păsări, Crucea Papală, o zonă de 63 de metri. monument în memoria lui Wellington, o coloană corintică cu un Phoenix instalat în 1747 la etaj.

Catedrala Sf. Patrick

Cea mai mare catedrală din Irlanda. Aparține Bisericii Anglicane din Irlanda. Catedrala Sf. Patrick a fost construită lângă izvorul sfânt al Sf. Patrick pe insula dintre cele două ramuri ale râului Poddle. Acum, catedrala este locul de desfășurare a multor ceremonii naționale publice. Ziua Memorialului este sărbătorită acolo în fiecare noiembrie; la ceremonie participă președintele Irlandei.

Podul de jumătate de penny

Pod pietonal arcuit peste râul Liffey din Dublin, construit în 1816. Inițial a fost numit Podul Wellington după Arthur Wellesley Wellington. Înainte de construcția podului peste râu, existau 7 feriboturi operate de William Walsh. Feriboturile nu funcționau bine, iar Walsh a fost informat că trebuie fie să le repare, fie să construiască un pod, Walsh a optat pentru a doua variantă.

Galeria Națională a Irlandei

Muzeul de artă din Dublin. Galeria a fost fondată în 1854 și a fost deschisă publicului 10 ani mai târziu. Muzeul găzduiește cea mai completă colecție de pictură irlandeză din lume. De asemenea, sunt expuse lucrări ale unor maeștri italieni, olandezi și alți vechi.

Grădina Zoologică din Dublin

Situată în parcul Phoenix din Dublin. Este una dintre cele mai vizitate atracții turistice din oraș. Grădina Zoologică din Dublin a fost fondată în 1830.

Catedrala lui Hristos

Cunoscută și sub numele de Holy Trinity Cathedral - principala catedrală din Dublin. El este președintele celor doi arhiepiscopi ai Bisericii Catolice și Anglicane din Dublin din Irlanda. Catedrala lui Hristos este situată în centrul părții istorice a Dublinului și este una dintre cele mai vechi trei catedrale care pot fi observate de pe râul Liffey.

Temple Bar

Unul dintre cele mai vechi cartiere din Dublin, care găzduiește multe pub-uri și magazine. Temple Bar găzduiește hotelul The Clarence, deținut de U2, una dintre cele mai vechi clădiri de teatru din Europa (Smock Alley Theatre), cel mai mic teatru din Irlanda (The New Theatre), unul dintre teatrele caracteristice ale epocii victoriane (The Olympia), și unul dintre cele mai cunoscute centre culturale contemporane ale țării (Project Arts Center).

Muzeul Național Spiridușul

Muzeu din Dublin dedicat spiridușilor - personaje ale folclorului irlandez, oameni mici care sunt comparați cu zâne sau spiriduși. Deschis pe 10 martie 2010. Conform planului lui O'Reilly, muzeul ar trebui să devină nu doar o „întreprindere comercială”, ci o atracție în format „povestire”, datorită căreia vizitatorii vor fi impregnați de „experiența spiridușilor”.

Rezervați un bilet spre Dublin împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Dublin, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Contractul de vânzare a biletelor de avion poate fi ușor accesat online pe AVIA.MD. Dacă aveți nevoie să accesați regulamentul de prestare a serviciilor, o puteți face online pe AVIA.MD. Pe AVIA.MD puteți găsi toate regulile publice de securitate a datelor cu caracter personal.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de călătoria dumneavoastră, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri in Dublin.


din Dublin

/

Irlanda


Orasul: Dublin


Codul orasului: DUB


Tara: Irlanda


Codul tarii: IE


Aeroporturi:


Din Dublin -
Decolarea Spre:

Spre Dublin -
Decolarea Din: