din Brussels

Bilete de avion Brussels (BRU), Belgia - Chisinau. Rezerva online

Bilete avion Brussels (BRU), Belgia - Chisinau. Rezerva online

BRUXELLEA ESTE CAPITALA BELGIEI ŞI REGIUNEA CAPITALA BRUXELLES.

Bruxelles găzduiește sediul Uniunii Europene, biroul NATO, secretariatul țărilor Benelux și instituțiile comunităților franceză și flamandă și Flandra.

ATRACȚII TURISTICE DE TOP

Ce să vizitați și unde să mergeți?

Grand Place, Grote Markt

piata istorica din centrul Bruxelles-ului, unul dintre cele mai importante obiective turistice ale orasului. Este înconjurat de case construite în secolul al XVII-lea. Două dintre cele mai importante obiective turistice se află aici - primăria și Casa Pâinii sau Casa Regelui. Ansamblul Pieței din Bruxelles este inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Galeriile Sfântului Hubert

prima arcade din Europa, deschisă în 1847 la Bruxelles. Clădirea, lungă de 213 metri, constă dintr-un coridor lung cu două etaje superioare sub un acoperiș de sticlă ușor curbat cu rame de fier. Pe culoar, pilaștri separă vitrinele magazinelor individuale. Întreaga structură este proiectată în stilul italian Cinquecento. Ideea vine de la arhitectul olandez J. P. Kleisenar, care și-a propus să înlocuiască partea îngust construită și slab iluminată a Bruxelles-ului, între Grasmarkt și Kreidtuinberg, cu o stradă și, prin urmare, să atragă pături mai înalte ale societății în zonă.

Pissing Boy sau Manneken Pis

una dintre cele mai faimoase obiective turistice din Bruxelles, situată în imediata apropiere a Grand Place, la intersecția străzilor Bannoy și Oak. Aceasta este o statuie-fântână în miniatură din bronz sub forma unui băiat gol care urinează într-o piscină. Momentul și circumstanțele exacte ale creării statuii sunt necunoscute. Potrivit unor rapoarte, statuia exista deja în secolul al XV-lea, posibil din 1388.

Atomium

a fost conceput pentru deschiderea Expoziției Mondiale în 1958 de către inginerul belgian Andre Waterkeyn ca simbol al erei atomice și al utilizării pașnice a energiei atomice. Construcția clădirii a fost condusă de frații Polak. Structura, acoperită inițial cu un strat de aluminiu, iar după revizia finalizată în februarie 2006 cu o carcasă de oțel, este formată din nouă sfere, care sunt combinate într-o structură înfățișând un fragment cubic din rețeaua cristalină de fier, mărită de 165 de miliarde de ori. Șase dintre ele sunt accesibile vizitatorilor.

Mini Europa

este un parc situat în Broupark la poalele Atomiumului din Bruxelles. Parcul Mini Europe prezintă reproduceri ale celor mai frumoase monumente din Uniunea Europeană la scară 1/25. Sunt expuse aproximativ 80 de orașe și 350 de clădiri. Parcul este cunoscut pentru calitatea machetelor, dintre care unele costă până la 350.000 de euro. In parc sunt numeroase animatii.Ghidul are detalii despre toate monumentele. La finalul traseului, expoziția interactivă „Sufletul Europei” prezintă Uniunea Europeană într-un mod interactiv și ludic.

Palatul Regal din Bruxelles

resedinta oficiala a monarhului belgian, situata in centrul capitalei in Parcul Bruxelles. Familia regală belgiană locuiește de fapt în Palatul Laeken, situat în cartierul Laeken din Bruxelles. Palatul Regal este folosit de rege în principal ca loc pentru evenimente oficiale. Fațada clasicistă modernă a apărut abia în anii 1900. Clădirea palatului în sine a început să fie construită la sfârșitul secolului al XVIII-lea. Palatul Regal nu trebuie confundat cu Casa Regelui de pe Grand Place, care, în ciuda numelui și a locației sale în centrul istoric al Bruxelles-ului, nu a fost niciodată folosită pentru nevoile monarhilor.

Catedrala Sfantul Mihail si Gudula

Catedrala gotică din Bruxelles, capitala Brabantului și acum Belgia. În 1047, contele de Louvain Lambert al II-lea a transferat moaștele Sfintei Gudula în Biserica Sf. Mihail din Bruxelles și a fondat un capitol în aceasta. În 1200, Henric I de Brabant a început renovarea templului, iar în 1226 Henric al II-lea de Brabant a decis să schimbe stilul de construcție în stil gotic. Lucrările la construcția corurilor au continuat din 1226 până în 1276. Fațada a fost aproape finalizată în 1450, iar până în 1485 a fost finalizată și decorarea interioară.

Muzeele Regale de Arte Plastice

complex muzeal din Bruxelles și suburbiile sale Ixelles. Conține o colecție semnificativă de picturi și sculpturi, deținute de statul belgian. Complexul include Muzeul de Artă Antică, Muzeul de Artă Modernă, Muzeul Magritte, Muzeul Fin de siècle, Muzeul Wirtz și Muzeul Meunier.

Mount Arts

construită în perioada de Bruxellesizare. Caracteristice acestei perioade au fost formele geometrice masive ale postmodernismului, exprimate în arhitectura Bibliotecii Regale a Belgiei și Palais des Congrès. Din vârful Muntelui Artelor, se vede Grand Place, iar într-o zi însorită, pe lângă Atomium și Bazilica Sacre Inimă. Pe lângă Biblioteca Regală de pe Munte, există un complex de muzee și galerii de artă: Muzeul Instrumentelor Muzicale, Muzeele Regale de Arte Plastice și altele. Puțin mai sus se află Palatul Regal, Parcul Regal și Palatul Academiilor.

Muzeul Horta

un muzeu din Bruxelles, capitala Belgiei, a cărui expoziție este dedicată vieții și operei arhitectului Victor Horta. Muzeul este situat în aceeași clădire care a fost cândva reședință

Rezervați un bilet spre Brussels împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Brussels, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Contractul de vânzare a biletelor de avion poate fi ușor accesat online pe AVIA.MD. Dacă aveți nevoie să accesați regulamentul de prestare a serviciilor, o puteți face online pe AVIA.MD. Pe AVIA.MD puteți găsi toate regulile publice de securitate a datelor cu caracter personal.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de călătoria dumneavoastră, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Londra.


din Brussels

/

Belgia


Orasul: Brussels


Codul orasului: BRU


Tara: Belgia


Codul tarii: BEDin Brussels -
Decolarea Spre:

Spre Brussels -
Decolarea Din: