din Bucuresti

Bilete de avion Bucuresti (BUH), România - Chisinau. Rezerva online

Bilete avion Bucuresti (BUH), România - Chisinau. Rezerva online

BUCURESTI ESTE CAPITALA SI CEL MAI MARE ORAS AL ROMANIEI, CEL MAI IMPORTANT CENTRU ECONOMICO SI CULTURAL AL TARAII.

Aeroportul Internațional Henri Coandă (IATA: OTP, ICAO: LROP) este cel mai mare aeroport din România.

Aeroportul este situat la 16,5 km nord de centrul or. București în suburbia Otopeni.

În 2019, aeroportul a deservit aproximativ 14,6 milioane de pasageri.

Denumirea aeroportului a fost schimbată în mai 2004, până atunci el numindu-se Aeroportul Internațional Otopeni.

CUM SĂ AJUNGI LA AEROPORT

Aeroportul este accesibil din București atât cu ajutorul liniilor de autobuz Societatea de Transport București (fost RATB) 783 și 780 (linia 783 circulă non-stop), care oferă servicii suburbane, cât și cu trenul.

Linia feroviară între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni a fost inaugurată pe 13 decembrie 2020. Trenurile circulă la interval de 40 minute, iar durata călătoriei este de cca. 20 de minute.

Există un proiect prin care se urmărește conexiunea aeroportului cu sistemul de metrou al Bucureștiului, prin construirea unei linii noi legând stația de metrou 1 Mai cu cele două aeroporturi. Acest proiect este în derulare, finalizarea estimată fiind în anul 2022.

Site web oficial

www.bucharestairports.ro

Aici veți găsi toate informațiile necesare despre acest aeroport.

Tabloul de bord on-line al sosirilor și plecărilor, orele zborurilor, companiile aeriene, adresa și harta către aeroportul din București, vremea, căutarea de hoteluri în Istanbul și alte informații utile.

TERMINALE

Aeroportul București are două terminale cu două etaje - de plecare și de sosire. Acestea sunt interconectate printr-un coridor în care se află zona comercială.

Pasagerii care pleacă din București sunt deserviți la 104 ghișee de check-in. Există 38 de porți pentru accesul la aeronave.

COMPANII AERIENE ȘI DESTINAȚII

Companii aeriene Destinații
Aegean Airlines
Atena
Charter sezonier: Chania, Corfu, Heraklion, Mykonos, Rhodos, Santorini, Zakynthos
Aeroflot Moscova-Sheremetyevo (suspendat)
Air Bucharest Charter sezonier: Antalya, Bodrum, Enfidha, Hurghada, Sheikh
Air Canada Rouge Sezonier: Montreal-Trudeau, Toronto-Pearson
Air France Paris-Charles de Gaulle
Air Serbia Belgrad
Animawings Charter: Antalya, Bodrum, Corfu, Dubai-Al Maktoum, Enfidha, Gazipașa, Heraklion, Hurghada, Tenerife-South, Zakynthos, Zanzibar
Austrian Airlines Viena
Blue Air Amsterdam, Atena, Bacău, Baia Mare, Barcelona, Bari, Beauvais, Birmingham, Bologna, Bruxelles, Catania, Cluj-Napoca, Copenhaga, Dublin, Florența, Frankfurt, Glasgow, Hamburg, Helsinki, Iași, Köln-Bonn, Larnaca, Lisabona, Liverpool, Londra-Heathrow, Lyon, Madrid, Málaga, Milano-Linate, München, Napoli, Nisa, Oradea, Oslo-Gardermoen, Paris-Charles de Gaulle, Praga, Roma-Ciampino, Stockholm-Arlanda, Stuttgart, Tel Aviv–Ben Gurion, Timișoara, Torino, Valencia, Aeroportul Internațional Viena|Viena
Sezonier: Heraklion, Olbia, Palma de Mallorca, Rhodos, Zakynthos
Charter sezonier: Antalya, Hurghada, Kittilä
British Airways Londra-Heathrow
Czech Airlines Praga
easyJet Milano-Malpensa
El Al Tel Aviv-Ben Gurion
Eurowings Düsseldorf, Stuttgart
flydubai Dubai
GullivAir Charter sezonier: Malé, Punta Cana
KLM Amsterdam
LOT Polish Airlines Varșovia-Chopin
Sezonier: Cracovia
Lufthansa Frankfurt, München
Luxair Luxemburg
Pegasus Airlines Istanbul-Sabiha Gökçen
Qatar Airways Doha
Ryanair Amman-Queen Alia, Atena, Bergamo, Berlin, Bologna, Bristol, Charleroi, Dublin, Londra-Stansted, Londra–Southend, Madrid, Manchester, Marseille, Milano-Malpensa, Palermo, Paphos, Pisa, Roma-Ciampino, Timișoara, Viena
Sezonier: Chania, Palma de Mallorca, Pescara, Zadar, Corfu
Sun Express Sezonier: Antalya
Swiss International Air Lines Zürich
TAROM Amman-Queen Alia, Amsterdam, Atena, Baia Mare, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Cairo, Chișinău, Cluj, Frankfurt, Iași, Istanbul, Londra-Heathrow, Madrid, München, Oradea, Paris-Charles de Gaulle, Praga, Roma-Fiumicino, Salonic, Satu Mare, Sofia, Suceava, Tel Aviv-Ben Gurion, Timișoara, Valencia, Viena
Turkish Airlines Istanbul
Wizz Air Abu Dhabi (din 1 februarie 2021), Alghero, Alicante, Barcelona, Bari, Basel-Mulhouse, Beauvais, Bergamo, Bergen, Billund, Birmingham, Bologna, Cagliari, Castellón, Catania, Charleroi, Copenhaga, Doncaster/Sheffield, Dortmund, Edinburgh, Eindhoven, Geneva, Hamburg, Karlsruhe/Baden-Baden, Lisabona, Liverpool, Londra-Gatwick, Londra-Luton, Londra–Southend,[27] Lyon, Madrid, Málaga, Malmö, Malta, Memmingen, Napoli, Nisa, Nürnberg, Pisa, Roma-Ciampino, Saint Petersburg, Sandefjord, Santander, Sevilla, Stockholm-Skavsta, Tel Aviv-Ben Gurion, Tenerife-Sud, Treviso, Torino, Valencia, Varșovia, Zaragoza
Sezonier: Dubai, Heraklion, Mykonos, Palma de Mallorca, Santorini

La aeroport

Toate magazinele, cafenelele, restaurantele situate pe Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt scumpe (mai ales spre ieșire, de aproximativ patru ori mai scumpe decât în unități similare din oraș).
Evită să faci schimb de bani la aeroport, tariful este cu 20-25% mai redus decât ce găsești în oraș - este recomandat să ai la tine un card de credit pentru orice eventualitate și schimb valutar doar în centrul orașului.

La aeroport există un supermarket Billa la parter, pe partea de sosire, ale cărui prețuri sunt aceleași ca în alte locuri din oraș. Este nevoie un pic de mers pe jos pentru a ajunge acolo, dar este un loc grozav pentru a lua o bucată de mâncare și/sau a-ți cheltui ultimii câțiva lei pe drum.

Rezervați un bilet din Bucuresti împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur din Bucuresti, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Contractul de vânzare a biletelor de avion poate fi ușor accesat online pe AVIA.MD. Dacă aveți nevoie să accesați regulamentul de prestare a serviciilor, o puteți face online pe AVIA.MD. Pe AVIA.MD puteți găsi toate regulile publice de securitate a datelor cu caracter personal.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de călătoria dumneavoastră, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri in Bucuresti.


din Bucuresti

/

România


Orasul: Bucuresti


Codul orasului: BUH


Tara: România


Codul tarii: RO


Aeroporturi:


Din Bucuresti -
Decolarea Spre:

Spre Bucuresti -
Decolarea Din: