Informații General

 

Barcelona. Probabil că nu sunt oameni care nu ar fi auzit despre acest oraș. Aici sunt filmate celebrele filme (de exemplu, „Parfumierul”), aici se petrec cele mai renumite festivaluri din Spania și anume aici puteți vedea creațiile nemuritoare ale lui Gaudi. Orașul combină în sine muzee incredibile în aer liber și confortul uimitor a cafenelelor autentice, ascunse sub bolta copacilor.

 

Ce să vizitați și cu ce să vă ocupați în Barcelona

 

Familia Sagrada. Da, anume pe ea o vedem în toate ghidurile dedicate Barcelonei. Aceasta este o combinație incredibilă de elemente catolice, cu aspecte clasice și unele aspecte ușor nebunatice, prezente în toate creațiile lui Gaudi. Descrierea acesteia nu are nici un sens, pur și simplu trebuie de văzut. Pentru a nu irosi timpul în rânduri lungi, se merită de cumpărat din timp bilete electronice prin intermediul internetului. Neapărat când vizitați acesta, coborâți-vă în Kirhu și ascultați orga locală – impresii pozitive sunt garantate. Încercați să nu pierdeți timpul – găsiți un colț(deși în sezon aglomerat sunt foarte mulți turiști) și savurați energia acestui loc. Jocurile luminilor de pe basoreliefuri și combinația decorațiunilor incredibile – cum oare a putut fi așa ceva inventat?

 

Strada Rambla. Fiind în Barcelona fără a ajunge pe Rambla, e la fel cum să meargă la Sankt-Petersburg și să nu vizitezi Nevskii Prospect. Artiști Mimi adevărați, cele mai originale peți Spaniole (Bocheria), precum și acces foarte impresionat la mare – toate acestea se află anume aici. La piața se merită de încercat șuncă adevărată Spaniolă – aici e o diversitatea largă și desigur, este important să nu uitați să gustați brânzeturi Spaniole. Întorcându-vă înapoi pe strada Rambla, opriți-vă pentru un minut, puneți câțiva euro artistului mimi, iar el va juca o scenetă. Nu încercați să vedeți toate atracțiile în câteva ore – plimbați-vă, respirați, iubiți acest loc. În așa fel, la sigur o să doriți să reveniți în acest loc. Unicul minus este – o concentrația foarte mare a hoților de buzunare, anume din aceste considerente, lucrurile scumpe merită păstrate într-un safeu la hotel.

 

Parcul Citadela. Atunci când apare dorința de a modifica priveliștea de la muze la altceva – orientați-vă spre parc. Aici puteți sta în umbra copacilor, pentru a servi liniștit cafeaua sau la un picnic pe iarbă. Parcul este situat aproape de zona centrală și nu este aglomerat de turiști. Tot aici în apropiere se află Grădina Zoologică.

 

În cazul în care o să vă plictisiți de șuvoiul orașului sau de plimbările călduroase – luați autobuzul sau trenul. În vreo oră/jumătate o să ajungeți la Costa Brava. Marea Mediterană și plaja de nisip, în combinație cu paella Spaniolă și paharul de Riohi, vor avea efecte benefice asupra puterilor dvs și bunei dispoziții, pentru noile descoperiri. Pe malul mării, este bine dezvoltat traficul maritim, ce ar permite să adăugați în program – călătoria pe Marea Mediteraneană și vizionarea a unor orașe micuți.

 

Rezervați un bilet spre Barcelona împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod  de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Barcelona, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Dacă aveți nevoie să accesați regulamentul de prestare a serviciilor, o puteți face online. Pe AVIA.MD puteți găsi toate regulile publice de securitate a datelor cu caracter personal.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Barcelona, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Barcelona.