Aeroportul International din Berlin-Tegel

Aeroportul internațional german Berlin-Tegel este unul dintre cele mai mari aeroporturi din țară. Nivelul european al deservirii combinat cu o mare capacitate de administrare a lăsat majoritatății  turistilor ce au zburat în Germania o impresie foarte buna.

Berlin-Tegel a fost construit abia după al doilea război mondial, în 1948. Anterior aici era situat un poligon de lansare arachetelor, astfel încât zona a fost renovată și transformată intr-un aeroport, destul de repede. În prezent în Germania, se restaurează în mod activ obiectele civile afectate, și mulți militari astfel au fost înrolați în scopuri pașnice. Lungimea primei benzi a aeroportului Tegel, ce primeștre aterizările și decolările a fost de două sute patruzeci de metri. Pentru o lungă perioadă de timp, aeroportul a fost folosit depozit de marfă, pentru că fiind victima înfrângerii zdrobitoare a Germaniei nu s-a avut fonduri suficiente pentru reconstrucția terminalelor pentru utilizare de către pasageri. Abia în 1960, Berlin-Tegel a primit primul avion ce a venit din străinătate. Din acel moment aeroportul a devenit internațional. Din moment ce acest statut a trebuit să se conformeze corespunzând unor reguli, s-a început munca activă în reconstrucția și dezvoltarea infrastructurii necesare acestuia. Numărul pasagerilor crestea treptat și astfel Tegel a început să fie considerat ca poarta aeriană principală din Berlin.

Acum, Berlin-Tegel deserveste aproximativ douăsprezece milioane de pasageri anual și se numără printre liderii în aeroporturile Uniunii Europene. Se compune din cinci terminale, dar fiecare dintre serviciile de lucru oferite pot fi numite perfecte, până când nu există eșecuri și erori în suprapunerea muncii din aeroport. Berlin-Tegel este mândru să fie considerat singurul aeroport din Germania, care nu a primit plângeri din partea vizitatorilor.

Fiecare dintre clădiri este indicată prin litere ale alfabetului latin, „A”  e considerat în mod tradițional terminalul principal. Acesta găzduiește o parcare uriașă, numeroase stații de autobuz și taxiuri. În această clădire sunt șaisprezece ieșiri prevăzute pentru pasageri. Încăperea”B” este prevăzută suplimentar în cazul în care angajații din „A”  adesea sunt supraîncărcati. „C” servește exclusiv  companiei Air Berlin, iar «D» este proiectat pentru a primi zboruri de noapte.

Dacă veți zbura spre Aeroportul Tegel aici veți găsi toate informațiile necesare despre acest aeroport.

On-line plecări și sosiri, orarul de zbor, orarul companiilor aeriene, adresa si harta aeroportului Dublin, prognoza meteo, hotelurile din Lisabona și alte informații utile.

Bilete de avion ieftine către aeroportul din Berlin

Dacă aveți nevoie de un bilet spre aeroportul Tegel, atunci motorul gratuit de căutare Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai bune oferte de bilete spre Berlin. Cu Avia.md veți găsi  rapid și ușor cele mai ieftine bilete cu date de zbor flexibile. Noi vă vom ajuta să găsiți cel mai bun pret în cel mai scurt timp..

Nu uitați că puteți face rezervarea biletelor de avion online pe AVIA.MD.

Nu sânteți sigur unde doriți să călătoriți? Utilizați serviciul nostru de căutare. Sistemul nostru de căutare vă va arăta toate opțiunile spre toate direcțiile din Tegel. AVIA.MD efectuează căutările printre sutele de companii aeriene și agențiile de turism, compară prețurile pentru zecile de destinații și astfel veți găsi cele mai bune preturi la bilete de avion.

La fel, puteți rezerva hoteluri pe Avia.MD. În cazul în care aveți nevoie de un hotel în Berlin, Avia.md  vă va ajuta să găsiți cele mai mici preturi în toate hotelurile cunoscute din oraș.