spre John F. Kennedy Intl (JFK)

Aeroport: John F. Kennedy Intl (JFK), New York / Statele Unite ale Americii. Cumpara bilet de avion Chisinau-John F. Kennedy Intl (JFK)

Bilete avion către aeroportul John F. Kennedy Intl (JFK), New York / Statele Unite ale Americii

Aeroportul Internațional John F. Kennedy, New York

Aeroportul Internațional John F. Kennedy (IATA: JFK) este situat în Queens, New York. Cum era de așteptat de la principalul aeroport al orașului New York, el este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume și cel mai aglomerat aeroport din Statele Unite, în ceea ce privește traficul internațional de călători.

Aterizare și decolare de la JFK au fost mult îmbunătățită în ultimii ani, dar din cauza fluxului de trafic imens, el este în continuare cel mai nepunctual aeroport din țară în ceea ce privește întârzierile de zbor. Dacă este posibil, nu utilizați acest aeroport, în special cu zborurile de legătură. Sau adăugați la datele indicative pentru 1-2 ore de întârziere suplimentară.

Există șase terminale care nu sunt apropiate unul de altul, de aceea este important să rețineți de la ce terminal este zborul dumneavoastră.

Trenul gratuit AirTrain conectează toate terminalele între ele.

În cazul în care zborul dumneavoastră ajunge la un terminal cu un număr mare de serii, luați în considerare utilizarea unui autobuz de transfer gratuit între terminale, mai ales dacă transportați bagaje grele sau voluminoase, în caz contrar s-ar putea să vă întâlniți cu o problemă și anume că va trebui să mergeți pe jos cu acest bagaj pe o distanță foarte mare distanță foarte lungă. Într-adevăr, unele porți sunt situate destul de departe de zona de control securitate și de zona de bagaje. Este important de remarcat faptul că șoferii nu vor aștepta să le mai dați și cash.

În toate terminalele există o mulțime de cafenele și restaurante, unele dintre care sunt bine-cunoscute branduri, cum ar fi Starbucks, Dunkin 'Donuts, McDonald si Sbarro.

Dacă aveți nevoie să vă relaxați pentru un timp puteți utilizați Hotelul Oasis, în Terminalul 4 ce este deschis nonstop. Cu toate că este scump, acesta e cel mai bun loc pentru a omorî timpul în aeroport. Acolo este duș, acces Wi-Fi gratuit, produse alimentare, bar deschis cu gustări și o cameră de zi confortabilă cu TV. Aceste servicii vor costa $ 45 timp de patru ore, $ 10 / oră.

Pentru a ajunge în oraș, puteți alege între magistrala trenului AirTrain (lent și ieftin) sau cu metroul (mai comfortabil dar mai scump), sau alte servicii de transport ( cu prețul de aproximativ 25 $) sau un taxi ($ 52). Având în vedere timpul de așteptare al taxiului, traficul auto și blocajele de trafic, atunci trenul este de multe ori cea mai rapidă opțiune.

Dacă veți zbura spre Aeroportul John F. Kennedy aici veți găsi toate informațiile necesare despre acest aeroport.

On-line plecări și sosiri, orarul de zbor, orarul companiilor aeriene, adresa si harta aeroportului Dublin, prognoza meteo, hotelurile din Lisabona și alte informații utile.

Bilete de avion ieftine către aeroportul din New York

Dacă aveți nevoie de un bilet spre aeroportul John F. Kennedy, atunci motorul gratuit de căutare Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai bune oferte de bilete spre New York. Cu Avia.md veți găsi rapid și ușor cele mai ieftine bilete cu date de zbor flexibile. Noi vă vom ajuta să găsiți cel mai bun pret în cel mai scurt timp..

Nu uitați că puteți face rezervarea biletelor de avion online pe AVIA.MD.

Nu sânteți sigur unde doriți să călătoriți? Utilizați serviciul nostru de căutare. Sistemul nostru de căutare vă va arăta toate opțiunile spre toate direcțiile din John F. Kennedy. AVIA.MD efectuează căutările printre sutele de companii aeriene și agențiile de turism, compară prețurile pentru zecile de destinații și astfel veți găsi cele mai bune preturi la bilete de avion.

La fel, puteți rezerva hoteluri pe Avia.MD. În cazul în care aveți nevoie de un hotel în New York, Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai mici preturi în toate hotelurile cunoscute din oraș. Toate condițiile de livrare a biletelor de avion pot fi citite pe AVIA.MD.

spre John F. Kennedy Intl

/

New York

/

Statele Unite ale Americii


Aeroportul : John F. Kennedy Intl


Codul aeroportului : JFK


Aeroport mare


Latitudine : 40.63980103
Longitudine : -73.77890015


Orasul : New York


Codul orasului : NYC


Tara : Statele Unite ale Americii


Codul tarii : US
Spre New York / John F. Kennedy Intl
Decolarea Din:

Din New York / John F. Kennedy Intl
Decolarea Spre: