spre Seattle

Bilete de avion Chisinau - Seattle (SEA), Statele Unite ale Americii. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Seattle (SEA), Statele Unite ale Americii. Rezerva online

SEATTLE

Informații generale

Seattle - cel mai mare oraș din nord-vestul SUA, situat în statul Washington, între sistemul golfurilor din Puget (Puget Sound) și lacul Washington. În plus, acest oraș - este baștina stilului “grunge”, cu acest oraș sunt legate așa celebrități precum Jimi Hendrix și Kurt Cobain.

Ce puteți vedea și cu ce vă puteți ocupa în Seattle

Seattle este situat între golful oceanului Pacific Puget Sound, la vest, și Lacul Washington la est. Portul principal al orașului este situat pe malul golfului Elliott, ce aparține Puget Sound. La vest de acest golf este situată peninsula Kitsap și Munții Olimpici din Peninsula Olimpic. Spre est de lacul Washington și suburbia Seattle se află lacul Sammamish și Munții Cascade. Regiunea, este perfectă pentru navigație pe iaht, schi nautic, ciclism, camping și lungi plimbări, care sunt la dispoziția celor care doresc să profite de aceste distracții pe tot parcursul anului. Se spune, că Seattle, precum și Roma, se află pe șapte coline: dealul Capitol, dealul Întăi, Seattle de Vest, dealul Beacon, dealul reginei Anna, dealul Magnolia și dealul Denny.

Regiunile Wallingford și Muntele Baker sunt de asemenea, situate pe dealuri. Orașul are un baraj construit în mod artificial și insula Harbor care se aflu în gura de vărsare a râului Duvamish.

În partea de nord a centrului orașului canalul lacului Washington unește Puget Sound cu lacul Washington. El unește patru masive de apă: lacul Union, golful Salmon Bay, golful Portage Bay și Union Bay.

În centrul orașului se află creația „metalică“ a arhitectului Frenk Geri. Unii numesc această stranie creație pe o suprafață de 42.000 de metri pătrați, urâtă, iar alții spun că este unică. În această clădire se află unul dintre cele mai interesante muzee a statului.

Simbolul Seattle, este unul dintre cele mai cunoscute turnuri din SUA, „acul cosmic“ și este pur și simplu o clădire uimitoare de elegantă în mijlocul lui Seattle - acest turn, Space Needle, a apărut în cel mai mare oraș din statul Washington în anul 1962.

Muzeul Aviației, deschis în anul 1965 în fosta clădire a companiei „Boeing“, este considerat unul dintre cele mai populare muzee din America.

Situat în centrul orașului Muzeul de Artă din Seattle este membrul al Consorțiului de Artă din Washington.

Despre evenimentele istorice din Seattle, începând cu anul 1792, și despre aceea cu ce americanii se inspirau în secolul al XVIII-lea, cei care au participat activ la dezvoltarea Americii, pot fi găsite în Muzeul de Istorie și Industrie.

Monumentalul, maiestuosul, grandiosul, cel care inspiră admirație - toate aceste epitete sunt perfect potrivite pentru a descrie Catedrala catolică din St. James, ce se află în centrul Seattle .

Unul dintre obiectivele turistice cele mai deloc apetisante, neigienică și, ne cătând la toate acestea, uimitoare este - unica atracție turistica din lume ce se află în Seattle. Și numele ei este - peretele gumei de mestecat.

Muzeul, fondat de Wing Luca, celebrul luptător împotriva discriminării rasiale, arată povestea imigranților din Asia, care au parcurs un drum lung înainte de a deveni americani adevărați.

În cazul, dacă doriți să continuați studierea culturii asiatice pe teritoriul Seattle, atunci ar trebui să vizitați Muzeul de Artă asiatică.

Rezervați un bilet spre Seattle - împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Seattle - este de a utiliza serviciul de rezervare online și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Achitatrea, se face de la distanță, fără a fi necesar de a vizita oficiul companiei.

De asemenea, pentru a primi plăcerea maximă de la sejurul în Seattle, împreună cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzută rezervarea on-line a unei camere la unul dintre numeroasele hoteluri din oraș.


spre Seattle

/

Statele Unite ale Americii


Orasul: Seattle


Codul orasului: SEA


Tara: Statele Unite ale Americii


Codul tarii: USSpre Seattle -
Decolarea Din:

Din Seattle -
Decolarea Spre: