spre Chicago

Bilete de avion Chisinau - Chicago (CHI), Statele Unite ale Americii. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Chicago (CHI), Statele Unite ale Americii. Rezerva online

Informații generale

Chicago acest oras American este acoperit cu legende. Acesta e clasat ca al treilea oras ca marime din Statele Unite și este unul dintre principalele centre culturale, comerciale și de transport și de afaceri ale țării.

Condițiile geografice și climatice ale orașului

Chicago este situat de-a lungul coastei de sud-vest a lacului Michigan si este situat la o altitudine de 176 de metri deasupra nivelului mării. Datorită apropierii sale de Marile Lacuri iernile sunt foarte blânde și verile invers sunt răcoroase. Pe parcursul anului, temperatura poate scădea până la -4 grade, sau se ridica la 24 de grade Celsius în luna iulie.

Arhitectura orasului, mândria metropolei moderne

Chicago este renumit în lume pentru frumoasele sale zone cu parc, inclusiv imensa popularitate o are Grand Park. Suprafața sa cuprinde 46 de kilometri, și are inclus plaje de nisip și o mulțime de zone comfortabile și umbrite. De asemenea un alt parc popular este șiLincoln Park împreună cu multe alte locuri unde puteți merge să petreceți timpul liber si șimți minunatul aer proaspăt și revigorant din zonă.

In plus, Chicago este cunoscut pentru arhitectura sa unică. Clădirile situate aici sunt cele mai faimoase:

- John Hancock Building, care are 100 de etaje,

- Turnul de apă, și Water Tower Place, numărând mai puțin de 74 de etaje.

Acestea sunt cele mai înalte clădiri ale orașului, care atrag atentia tuturor vizitatorilor ce vin din alte tari. Cu toate acestea, locuitorii din metropol sunt foarte mândri pentru cel mai inalt turn din Statele Unite, sub numele de "Sears Building", care ajunge la o înălțime de aproape 445 de metri.

Ce puteți face și ce puteți vizita în Chicago?

Chicago este considerat a fi centrul cultural al Statelor Unite ale Americii. Mai ales când se referă la sfera cinematografiei. Acesta este renumit pentru colecția sa de frumoasă și magnifică al Institutului de Artă, care reunește lucrări ale artiștilor care au lucrat în stilul impresionismului și post-impresionismului. Aici puteti gasi tablourile ale marelui maestru El Greco și a mulțor alți artiști, precum și numeroasele creații de grafică japoneză, și sculpturi chinezești din bronz.

Foarte popular în rândul vizitatorilor sunt și muzeele din Chicago. Acest lucru este valabil mai ales pentru muzeul de astronomie, ce are cea mai mare colecție de instrumente astronomice mari din emisfera vestică deasemenea puteți vizita și Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul de Știință și Industrie și multe altele.

Dacă doriți ca să vă petreceți distractiv timpul în acest oraș să aveți o excursie de care să vă amintiți o lungă perioadă de timp sau dacă doriți să aflați mai multe despre cultura orașului, locul cel mai bun pentru a începe călătoria, este de la aceste muzee. În ele veți găsi răspunsuri la toate întrebările care vă interesează, și veți simți atmosfera de cultură și spiritualitate a orașului Chicago.

Rezervați un bilet spre Chicago împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Chicago, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Toate detaliile despre timpul și data sosirii avioanelor pot fi găsite pe site. Informația despre toate zborurile din Chișinău poate fi găsită pe AVIA.MD

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Chicago, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Chicago.


spre Chicago

/

Statele Unite ale Americii


Orasul: Chicago


Codul orasului: CHI


Tara: Statele Unite ale Americii


Codul tarii: USSpre Chicago -
Decolarea Din:

Din Chicago -
Decolarea Spre: