spre Washington

Bilete de avion Chisinau - Washington (WAS), Statele Unite ale Americii. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Washington (WAS), Statele Unite ale Americii. Rezerva online

Informații generale

Washington este capitala Statelor Unite ale Americii. Chiar dacă acest oraș este tânăr, în comparație cu alte capitale ale lumii, acesta are ceva surpinzător pentru cei care doresc să cunoască cultura Statelor Unite.

Orașul este situat într-o zonă subtropicală umedă. Toamna și Primăvara se deosebesc prin temperaturi relativ calde. Iarna e destul de rece, iar zăpada cade anual. Uneori, în oraș cade zăpadă pe adevărat multă. Verile sunt calde și umede. Temperatura ajunge aproape la treizeci de grade Celsius.

O perioadă lungă de timp, exista o legendă locală, în care Washington-ul a fost construit pe o mlaștină, dar o legendă. Proveniența Washington-ului este strâns legată de Statele Unite ale Americii. Pe timpurile când SUA era tânără, statutul de capitală, sărea de la un oraș la altul, până la momentul când s-a oprit la Washington. În 1801 a fost înființat statul Columbia, în cadrul căreia se includea capitala. Cu toate acestea, mai târziu, aceste terenuri au fost împărțite. La 11 septembrie 2001, în Arlington a avut loc un act teroristic, în care au fost distruse o mulțime de vieți. Șapte ani mai târziu, la Washington DC, a fost construit un memorial în memoria victimelor tragediei.

În oraș, aproximativ douăzeci de procente este ocupat de parcuri. Economia orașului se bazează pe administrarea guvernului APC. Cea mai mare parte a populației lucrează în sfera sectorului serviciilor: saloane de coafură, lucrătorii la domiciliu, etc. Cele mai voluminoase organizații, încearcă să construiască sediile în centrul Washington-ului, pentru a fi cât mai aproape posibil de guvernul federal al Americii. Nivelul mediu de șomaj e aproximativ de 10 %.

Orașul se consideră a fi cel mai favorabil pentru activitatea economică și cercetarea companiilor de construcție, se poate spune că Washington-ul se clasează pe primul loc în lume, la depozitele imobiliare străine.

Începând cu 27 martie 1976, a fost lansat metroul. La momentul de față sunt 91 de stații. De asemenea, la Washington este des utilizat serviciu de închiriere a bicicletelor cu traseu prin intermediul orașului.

Problema numărul unu al orașului poate fi considerată hoția. Printre toate orașele din SUA, Washington-ul se clasează pe primul loc la crime și jafuri. Pentru a îmbunătăți controlul asupra situației, guvernul în 2006 a introdus stare de asediu, pentru toți tinerii sub 18 ani. Acest gest a avut efect benefic, iar primarul optimist a anunțat că, este loc de făcut și mai bine.

Ce să vizitați și cu ce să vă ocupați la Washington?

- Monumentul Washington;

- Memorialul Lincoln;

- Memorialul Național celui de al Doilea Război Mondial;

- Muzeul Național de Istorie.

Washington este un oraș bun pentru oamenii care sunt implicați activ în politică și economie. Iubitorilor de cultură, muzeele și galeriile sunt la dispoziția acestora. Imagina orașului este alterată de rata ridicată a criminalității, dar acest lucru nu ar trebui să sperie aventuriștii.

Rezervați un bilet spre Washington împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Washington, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Lista aeroporturilor poate fi găsită online. Toate detaliile despre timpul, data sosirii și data plecării avioanelor pot fi găsite pe site. Informația despre toate zborurile din Chișinău poate fi găsită pe AVIA.MD

În cazul în care staționați înWashington pe o perioadă mai îndelungata de timp, puteți rezerva hoteluri pe Avia.MD. Orice hotel al orașului, la preț avantajos și rezonabil.


spre Washington

/

Statele Unite ale Americii


Orasul: Washington


Codul orasului: WAS


Tara: Statele Unite ale Americii


Codul tarii: USSpre Washington -
Decolarea Din:

Din Washington -
Decolarea Spre: