spre Milano

Bilete de avion Chisinau - Milano (MIL), Italia. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Milano (MIL), Italia. Rezerva online

Informații generale

Milano – este un oraș uimitor de frumos și mare din Italia. Acesta are un număr lung de valori culturale ale tării, chiar dacă acest oraș este asociat cu moda. Nu e de mirare! În Milano se petrec săptămâni ale modei. În această perioadă, orașul este plin de modele bine cunoscute, designeri de modă și chiar o mulțime de celebrități. La Milano este un cvartal în care sunt o mulțime și diverse buticuri.

Ce să vizitați și cu ce să vă ocupați la Washington

Milano ca și Roma, sunt cele mai vechi orașe din Italia, ele au fost conduse de reprezentați ai diferitelor țări: galii, romanii, goții, francezii, spaniolii și alții. Prin urmare, orașul are o istorie bogată. Ar trebui de remarcat faptul că Milano este faimos pentru un număr mare de muzee, teatre, galerii de artă și monumente.

Faimoasa Catedrală Duomo, este situată în centrul orașului și este considerată construcția cea mai ambițioasă a arhitecturii gotice. Prin aspectul exterior, stilul dat fascinează pe toți, să nu mai vorbim de conținutul său. Catedrala din Milano, este a doua cea mai mare catedrală catolică din întreaga lume.

Teatrul de Operă "La Scala", este unul dintre principalele puncte de atracție. A fost construit în 1778 și de atunci este considerat fondatorul muzicii și culturii italiene. Pe scena acestui teatru au fost prezentate operele marilor compozitori ca Verdi, Puccini, Bellini. Acest teatru este faimos prin întreaga lume, nu doar în Europa.

Este imposibil de ignorat Bazilica Santa maria della Grazie, Castelul Sforzesco, Bazilica Șanț Ambrogio, biserica Șanț Eustorgio. Toate aceste repere formează centrul cultural al orașului Milano, deoarece acestea sunt situate în paralel, astfel încât, fiecare turist poate timp de o zi să descopere toate zonele interesante.

Bazilica Santa Maria della Grazie este renumită pentru faptul că deține fresca "Cina cea de taină" creatura lui Leonardo da Vinci. Pentru a vizita această bazilică este extrem de dificil, deoarece bilete sunt vândute foarte repede și ar trebui să fie cumpărate în avans.

Fiecare atracție reprezintă un monument cultural istoric. Frumusețea lor este imposibilă. Pe lângă structurile arhitecturale, Milano este renumit pentru galeriile sale, unde sunt colectate o mare colecție de capodopere Europene.

Milano este considerat un centru industrial, financiar, comercial și centrul de transport din Italia.

Ultimele clipe petrecute în Milano le puteți trăi în cafenelele din oraș, precum bucătăria italiană este renumită prin întreaga lume. Aici sunt cafenele pentru toți, indiferent de bucatele alese, toate sunt pe nota zece.

Rezervați un bilet spre Milano împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spreMilano, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Puteți găsi toată informația necesară despre toate biletele electronice de avion online. AVIA.MD are multe bilete ieftine de Avion pentru vânzare iar Biletele de avion Low Cost pot fi procurate cu ușurință online.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Milano, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Milano.

Milano

/

Italia


Orasul: Milano


Codul orasului: MIL


Tara: Italia


Codul tarii: ITSpre Milano -
Decolarea Din:

Din Milano -
Decolarea Spre: