spre Roma

Bilete de avion Chisinau - Roma (ROM), Italia. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Roma (ROM), Italia. Rezerva online

Informații generale

Orașul în sine combină multe elemente precum istoria aproapiată de rădăcinile civilizației antice și tendințele moderne de arhitectura, arta si moda, peisaje minunate. Acest loc este un adevărat Cadou al Naturii, Marea Mediterană și Apeninii șlefuiesc Roma ca pe un diamant, creând un climat subtropical bland, cu ierni ferite de îngheț și de vară lungă, aducând savoare peisajului urban, ținând departe de fărâmițare clădirile tipice din piatră. În Roma, nu se simți ca într-un oraș obișnuit, ci ca la o răscruce a timpurilor diferite, anume în aceasta și constă magia acestui loc.

Ce puteți face și cu ce vă puteți ocupa în Roma?

Pentru a simți eternitatea acestui loc, puteți vizita ruinele centrului vechi al Romei sub numele de Forumul Roman, unde încă se simte prezentă umbra lui Julius Caesar. Rămășițele grandioase ale amfiteatrului Colosseum amintesc de luptele brutale ale gladiatorilor. Zidurile Pantheonului mai păstrează nenumăratele rugăciuni ale celor care căutau mila de la zeii antici. La Muzeul Pigorini, un punct turistic faimos puteți vedea cele mai valoroase colecții din istoria Romei.

Spre bucuria iubitorilor de istorie modernă, poate fi interesant în vizitarea palatului și complexului sportiv construit de dictatorul fascist Mussolini.

Catedrala Sfântului Paul ce este centrul catolicismului cu mai mult de 900 de biserici sunt atracțiile cele mai interesante pentru pelerini și credincioșii iubitori de antichitate.

În Roma sunt o multime de lucruri interesante:

  • Muzeul de Arta din Villa Borghese;
  • Fântâni uimitoare precum Fântâna celor patru râuri, Fântâna Trevi, Izvorul broaștelor țestoase;
  • Monumentul Vittoriano;
  • Celebra "radiantă" Piazza del Popolo și multe altele.

În echilibru cu stilul antic sa află obiectele urbanistice contemporane:

  • Aeroportul Leonardo da Vinci;
  • Cea mai mare gară feroviară din Europa Termini;
  • Șoseaua circulară ce repetă rețeaua antică a drumurilor;
  • Metroul;
  • Rețea convenabilă de comunicare

Rezervați un bilet spre Roma împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Roma, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. La procurarea biletelor de avion puteți accesa descrierea detaliată a companiei AVIA. Nu uitați că puteți face rezervarea biletelor de avion online pe AVIA.MD.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Roma, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Romei.

Roma

/

Italia


Orasul: Roma


Codul orasului: ROM


Tara: Italia


Codul tarii: ITSpre Roma -
Decolarea Din:

Din Roma -
Decolarea Spre: