Aeroportul Chopin în prezent cel mai mare aeroport din Polonia privind zborurile de pasageri care rulează. Acesta este situat în zona Okecie în Włochy, la aproximativ 8 km la sud de centrul orașului Varșovia. Timp de mulți ani, a fost numit doar Okecie, dar după cum sa dovedit, a provocat confuzie și a fost redenumit.

 

Aeroportul Chopin în comparație cu alte aeroporturi care deservesc capitale europene este foarte aproape de Varșovia, și are de asemenea un terminal foarte eficient ce se ocupă cu ușurință de 10 de milioane de pasageri anual. Astfel, este posibil ca dumneavoastră să-l găsiți foarte rapid și ușor de utilizat. Puteți fi sigur că timpul necesar pentru a ajunge de la Terminalul aeroportului până în oraș nu va lua mai mult de 45 de minute..

 

Aeroportul Chopin din Varșovia este onorat să fie una dintre cele mai populare aeroporturi din Europa, nu numai cu zboruri directe în fiecare capitală a UE, dar, de asemenea și spre Bratislava, precum și spre mai multe orașe din țări nemembre UE, variind de la Chișinău la Reykjavik. Aeroportul Chopin este, de asemenea, deservit de aproape fiecare companie aeriană europeană majoră fie companii aeriene mari, fie companiile aeriene low-cost.

 

Destinații intercontinentale sunt limitate cu direcțiile spre America de Nord, LOT Polish Airlines oferă zboruri directe către New York, Chicago, Toronto și Beijing oferite de noul Boeing 787 Dreamliner.

 

Terminale

Toate operațiunile de la aeroportul Frederic Chopin sunt acum combinate într-o singură clădire, numită Terminal A, care a înlocuit terminalele anterioare 1 și 2. Rețineți că terminalul A este acum in curs de modernizare și extindere semnificativă, inclusiv alături de el se construiește un nou hotel numit Renaissance.

 

Cum puteți ajunge acolo?

Pentru a ajunge de la aeroport la alte destinații din oraș, aveți două opțiuni de transport – trenuri și autobuze locale precum și taxiurile locale.

 

Dacă veți zbura spre Aeroportul Chopin aici veți găsi toate informațiile necesare despre acest aeroport.

On-line plecări și sosiri, orarul de zbor, orarul companiilor aeriene, adresa si harta aeroportului Chopin, prognoza meteo, hotelurile din Varșovia și alte informații utile.

 

Bilete de avion ieftine către aeroportul din Varșovia

Dacă aveți nevoie de un bilet spre aeroportul din Varșovia atunci motorul gratuit de căutare Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai bune oferte de bilete spre Varșovia. Cu Avia.md veți găsi  rapid și ușor cele mai ieftine bilete cu date de zbor flexibile. Noi vă vom ajuta să găsiți cel mai bun pret în cel mai scurt timp..

Contractul de vânzare a biletelor de avion poate fi ușor accesat online pe AVIA.MD.

Nu sânteți sigur unde doriți să călătoriți? Utilizați serviciul nostru de căutare. Sistemul nostru de căutare vă va arăta toate opțiunile spre toate direcțiile din Varșovia. AVIA.MD efectuează căutările printre sutele de companii aeriene și agențiile de turism, compara prețurile pentru miile de destinații și astfel veți găsi cele mai bune preturi la bilete de avion. Nu uitați că puteți face rezervarea biletelor de avion online pe AVIA.MD.

La fel, puteți rezerva hoteluri pe Avia.MD. În cazul în care aveți nevoie de un hotel din Varșovia, Avia.md  vă va ajuta să găsiți cele mai mici preturi în toate hotelurile cunoscute din Varșovia.