din Antalya (AYT)

Aeroport: Antalya (AYT), Antalya / Turcia

Bilete de avion de la aeroportul Antalya (AYT), Antalya / Turcia

AEROPORTUL INTERNAȚIONAL ANTALYA: AYT, LTAI

Situat la 12 km est de centrul orașului.

Antalya este principalul oraș și aeroport pentru turiștii ce planifică zborul pe coasta mediteraneană a Turciei.

În perioda ianuarie - septembrie, Aeroportul Antalya a deservit un număr record de peste 7 milioane de turiști interni și străini.

ZBORURI CHARTER

Biletele charter către Antalya sunt populare printre turiștii care planifică o vacanță în regiunea Antalya a Turciei: Kemer (Beldibi, Goynuk, Kirish, Camyuva, Tekirova), Belek, Side, Alania sau chiar în Antalya.

Iar un motiv în plus de a opta pentru un zbor direct din Chișinău, Moldova spre Antalya, Turcia este prețul atractiv la biletele de avion valabile pentru zborurile chater.

Aeroportul antalya - terminale

Aeroportul Antalya dispune de două terminale internaționale # 1 și # 2. Unul destinat pentru zboruri interne și altul CIP pentru zboruri și curse private.

Autocarul nr. 600 circulă între terminale la fiecare jumătate de oră.

În perioada de vară, ghizii activează în aeroport.
Recepția este formată din personal înalt calificat, vorbitori de limbă rusă, engleză și germană.

Există două birouri de informații pe aeroport:

  • în sala de plecare (la intrarea în clădire chiar vizavi)
  • în sala de sosire (vizavi de centura de bagaje nr. 1).

Aeroportul Antalya este sediu pentru companiile avia Corendon Airlines, Pegasus Airlines și SunExpress.

Traficul maxim de pasageri se înregistrează pe aeroport în timpul sezonului turistic de vară, datorită zborurilor charter realizate din aproape toate aeroporturile importante din Europa, inclusiv din Rusia. În extrasezon, volumul traficului și numărul de aeroporturi sunt reduse brusc, în principal sunt efectuate zboruri regulate.

CUM SĂ AJUNGEM ACOLO?

Autocar

La fiecare jumătate de oră de la terminalul internațional circulă autocarul nr.600, care trece prin terminalul intern și centrul orașului, ultima oprire este autogara, tariful pentru o persoană este de 4 lire, indiferent de distanță. Există de asemenea, un autocarele Havas de la terminalul intern la orașul Antalya, tariful este de 10 lire (la deplasarea la aeroport, la cererea pasagerului, poate merge la terminalul internațional)

Taxi

Toate terminalele aeroporturilor au stații de taxi ce activează non-stop. O listă de prețuri care arată tarifele pentru principalele orașe și stațiuni este afișată la fiecare parcare.

Companii de transfer

Există numeroase companii de transfer care la rezervare prin Internet, prin e-mail sau telefonic, pot duce pasageri oriunde în regiunea Antalyei, precum și înapoi. Serviciile lor, de regulă, costă semnificativ mai puțin decât taxiurile, dar mai scumpe decât autocarele.

Clădirea terminalului

Clădirea terminalului este foarte frumos amenajată atât în interiorul și în afara acestuia, având pentru turiști o minunată și frumoasă surpriză - o piscină mare cu o fântână în interior. Sălile mari completate cu panouri informative, despre protecția mediulului înconjurător. Fiecare bandă de revendicare a bagajelor e făcută sub forma de gura unui rechin și numărul de zbor este afișat, pentru fiece aeronavă ce trebuie să decoloze.

Aeroportul din Antalya deține mai multe magazine Duty Free, situate la câțiva pași distanță de punctul de ieșire iar gama de produse de bord impresionează prin diversitatea sa - de la bijuterii exclusive și suvenire la produse cosmetice, parfumuri, jucării, genți și valize.
De la aeroport spre partea centrală a orașului se poate ajunge cu taxi de culoare galbenă sau cu autocarele municipale. Oprirea este situat la patru sute de metri de aeroport, există două stații de autobus de la aeroport, între terminalul 1 și terminalul pentru zboruri interne, iar al doilea autobus - în apropiere de Terminalul nr. 2. Autobuzul pleacă la fiecare jumătate de oră. Rețeaua de internet este peste tot, dar rețelele gratuite le au doar cafeneaua Via Pab, Via Café și «Simit Sarayi».

GarantiBank este deschis nonstop iar la ieșire sunt amplasate terminale pentru plată. Dacă nu ați găsit bagajele dumneavoastră pe centură, este necesar să mergeți la biroul pentru bagaje pierdute numit Lost & Found.

Bilete de avion ieftine către aeroportul din Antalya

Dacă aveți nevoie de un bilet spre aeroportul din Antalya atunci motorul gratuit de căutare Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai bune oferte de bilete spre Antalya. Cu Avia.md veți găsi rapid și ușor cele mai ieftine bilete cu date de zbor flexibile. Noi vă vom ajuta să găsiți cel mai bun pret în cel mai scurt timp..

Nu sânteți sigur unde doriți să călătoriți? Utilizați serviciul nostru de căutare. Sistemul nostru de căutare vă va arăta toate opțiunile spre toate direcțiile din Antalya. AVIA.MD efectuează căutările printre sutele de companii aeriene și agențiile de turism, compara prețurile pentru miile de destinații și astfel veți găsi cele mai bune preturi la bilete de avion.

Știați că, Avia.md vă poate ajuta să găsiți nu numai bilete de avion? În cazul în care aveți nevoie de un hotel din Antalya, Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai mici preturi în toate hotelurile cunoscute din Antallya.

din Antalya

/

Antalya

/

Turcia


Aeroportul : Antalya


Codul aeroportului : AYT


Aeroport mare


Latitudine : 36.8987007141113
Longitudine : 30.800500869751


Orasul : Antalya


Codul orasului : AYT


Tara : Turcia


Codul tarii : TR
Din Antalya / Antalya
Decolarea Spre:

Spre Antalya / Antalya
Decolarea Din: