din Milas (BJV)

Aeroport: Milas (BJV), Bodrum / Turcia

Bilete de avion de la aeroportul Milas (BJV), Bodrum / Turcia

Aeroportul internațional Milas-Bodrum (IATA: BJV, ICAO: LTFE)

(Denumit și “Milas-Bodrum Havalimanı”)

La doar 36 de kilometri nord-est de stațiunea Bodrum și la 16 kilometri sud de Milas este situat aeroportul MILAS-BODRU

Aeroportul Milas este cel mai aglomerat în timpul sezonului de vară - din aprilie până în octombrie.

ZBORURI CHARTER DIN CHIșINĂU

Biletele charter la aeroportul Milas-Bodrum sunt populare printre turiștii care plănifică o vacanță pe coasta Mării Egee a Turciei: Bodrum.

Aeroportul Bodrum - Terminale

Aeroport Bodrum este format din două terminale - pentru zboruri interne și internaționale.

 • Terminalul nr. 1 pentru zboruri interne. Situat în vechea clădire a aeroportului, construită în 1997, din 2012 deservește exclusiv zboruri în țară și zboruri ale companiilor low cost.

 • Terminalul internațional nr. 2. Noua clădire a terminalului finalizată în 2012 are o capacitate de până la 5 milioane de pasageri pe an.

Nu există navete între terminale, plimbarea durează 5 minute.

Panou informativ. Date de zbor online.

Pe site-ul oficial al Aeroportului Bodrum, puteți găsi informații detaliate despre zborurile pentru ziua următoare, actualizate online. Date disponibile în engleză și turcă:

Cum ajungi în Bodrum?

 • Bodrum

  Distanța de la aeroport până la Bodrum (partea stațiunii) este de 36 km. Călătoria cu mașina durează mai puțin de o oră.
  • Autobuze

   Portul aerian din Bodrum este conectat cu autobuzul la cele mai apropiate stațiuni și așezări din provincia Mugla. Există 2 tipuri de autobuze:
   • Shuttle bass Havaş

    Autobuzul circulă de-a lungul traseului: Bodrum Milas Havalimanı - Güvercinlik - Torba yolu - Otogar. În centrul orașului Bodrum, autobuzul oprește la unele hoteluri (trebuie să verificați cu șoferul). Aplicația operatorului poate fi descărcată din App Store și Google Play. Programul Autobuzului Navetă Havaş:
   • Autobuze municipale

    Autobuzele orașului Bodrum circulă spre stația de autobuz. În drum spre aeroport, turiștii sunt preluați de la două stații: „Pasaj subteran de intersecție Torba” și „Metro Güvercinlik”.
  • Taxiuri, transfer

   Taximetriștii sunt prezenți nonstop la ieșirea din terminalul de pasageri. Tariful până în centrul orașului va costa 120 de lire turcești. Este mai sigur să comandați o mașină la centrul de control din aeroport. Aplicațiile mobile pentru apelarea unei mașini cu șofer în Bodrum nu funcționează.Turiștii care nu vorbesc limbi străine sunt sfătuiți să rezerve în avans un transfer de la aeroport pe serviciul în limba rusă Kiwitaxi.ru.
 • Spre alte statiuni

  • Kusadasi

   Distanța până la Aeroportul Bodrum este de peste 120 km. Transportul public direct nu circulă între puncte - va trebui să vă schimbați la stația de autobuz Bodrum. Cel mai convenabil mod este să rezervați un transfer în avans sau să închiriați o mașină.
  • Dalaman

   Distanța aeroportului Bodrum - Dalaman mai mult de 200 km. Nu există autobuze directe între cele două noduri aeriene ale coastei Mării Egee. Transferurile directe pot fi atinse numai cu transfer sau închiriere de mașini. Autobuzele către Dalaman circulă de la stația de autobuz din Bodrum.
  • Marmaris

   De la aeroportul Bodrum la Marmaris - peste 100 km. Poți ajunge acolo cu autobuzul doar cu o schimbare în centrul orașului, la stația de autobuz.
  • Antalya

   De la Bodrum la Aeroportul Antalya este mai mult de 300 km. Cel mai convenabil mod de a ajunge în oraș este zborul intern.

din Milas

/

Bodrum

/

Turcia


Aeroportul : Milas


Codul aeroportului : BJV


Aeroport mare


Latitudine : 37.2505989075
Longitudine : 27.6643009186


Orasul : Bodrum


Codul orasului : BJV


Tara : Turcia


Codul tarii : TRAlte aeroporturi:


Din Bodrum / Milas
Decolarea Spre:

Spre Bodrum / Milas
Decolarea Din: