spre Internațional (IST)

Aeroport: Internațional (IST), Istanbul / Turcia. Cumpara bilet de avion Chisinau-Internațional (IST)

Bilete avion către aeroportul Internațional (IST), Istanbul / Turcia

Aeroportul Internațional Ataturk

Aeroportul Ataturk International e situat în provincia Istanbul din Turcia.

Numit după fondatorul Turciei moderne, Aeroportul Ataturk este situat la 20 de kilometri vest de centrul orașului Istanbul, cel mai mare oraș din țară. Din moment ce Istanbul este parțial în Europa și în o parte din Asia, acesta este unul dintre cele mai mari două aeroporturi din lume.

Primul zbor civil de la aeroport a avut loc în 1933 spre Ankara, capitala Republicii Turcia. Zborurile internaționale au început în 1953. Începând cu anii 1970, aeroportul este din ce în ce mai absorbit de orașul ce creștea din toate părțile, prevenind astfel extinderea în continuare a aeroportului. Ca urmare, în 2013 a început construcția unui al treilea aeroport din apropierea coastei Mării Negre, în partea de nord.

IST este punctul principal al unei companii aeriene naționale Turkish Airlines, care este cea mai mare companie aeriană pe locul al 4-lea cu numărul de destinații în lume. De asemenea, compania cu sediul Atlasjet, Freebird Airlines și Onur Air.

Spre deosebire de multe alte aeroporturi, aici trebuie să treacă prin controale de securitate de două ori, o dată în fața clădirii aeroportului și o dată în fața zonei de trecere. De asemenea, fiți pregătiți pentru cozile uriașe pentru controlul imigrației la intrarea și ieșirea din țară, și să le ia în considerare atunci când se planifică programul. În general, se recomandă să se fie la aeroport cu cel puțin două ore înainte de zborurile internaționale și cu o oră înainte de zborurile interne.

Turkish Airlines oferă excursii gratuite la obiectivele turistice din Istanbul pentru clienții săi în cadrul unui program numit Touristanbul. Acest program include un transfer la aeroport și de la acesta precum și includerea a diferitor mâncăruri tradiționale turcești. Există diferite excursii în fiecare zi a săptămânii, care iau fie șase sau nouă ore fiecare.

Unii oameni obțin profit atunci când vă convinge cu succes în utilizarea autobuzelor ce sunt la un preț foarte ridicat (TRY30 +). În cazul în care doriți să călătoriți mai economic, încerceați să combine folosirea metroului și tramvaiului - ar trebui să fie ușor și mai rapid, iar prețul nu este atât de mare.

Produse alimentare și băuturi la aeroporturi pot costa până la cinci ori mai mult decât în oraș, precum și în alte aeroporturi internaționale. Dacă sunteți în deplasare pe un buget limitat cu va fi înțelept să planificați toate cheltuielile ce le veți avea încă de la aeroport, de exemplu, să luați mâncarea din oraș în loc să o cumpărați la fața locului. Dacă utilizați metroul, nu pierdeți supermarketul ce se află lângă ascensorul ce duce în tunel. Prețurile în supermarket sunt aproape de prețurile medii din oraș.

De asemenea, la intrarea în țară, există un mare magazin duty-free după control al pașapoartelor și înainte de inspecție vamală.

La fel ca majoritatea aeroporturilor, rata de schimb valutar este mai scump decât în oraș. Se recomandă să luați dolari sau euro căci schimbul lor au cele mai bune tarife.

Dacă aveți nevoie să stați mai mult timp, puteți profita de hotelul, care se află în zona internațională a aeroportului.

Dacă veți zbura spre Aeroportul Ataturk aici veți găsi toate informațiile necesare despre acest aeroport.

On-line plecări și sosiri, orarul de zbor, orarul companiilor aeriene, adresa si harta aeroportului Dublin, prognoza meteo, hotelurile din Lisabona și alte informații utile.

Bilete de avion ieftine către aeroportul din Istambul

Dacă aveți nevoie de un bilet spre aeroportul Ataturk, atunci motorul gratuit de căutare Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai bune oferte de bilete spre Istambul. Cu Avia.md veți găsi rapid și ușor cele mai ieftine bilete cu date de zbor flexibile. Noi vă vom ajuta să găsiți cel mai bun pret în cel mai scurt timp..

Nu sânteți sigur unde doriți să călătoriți? Utilizați serviciul nostru de căutare. Sistemul nostru de căutare vă va arăta toate opțiunile spre toate direcțiile din Ataturk. AVIA.MD efectuează căutările printre sutele de companii aeriene și agențiile de turism, compară prețurile pentru zecile de destinații și astfel veți găsi cele mai bune preturi la bilete de avion.

La fel, puteți rezerva hoteluri pe Avia.MD. În cazul în care aveți nevoie de un hotel în Istambul, Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai mici preturi în toate hotelurile cunoscute din oraș.Denumirea: Aeroportul Internațional Ataturk (Aeroportul Internațional Atatürk)

Cod IATA: IST

Distanța de la centrul orașului: 24 km

Aeroportul Internațional Ataturk - Aeroportul Internațional din Istanbul, face parte din top 10 cele mai mari aeroporturi din Europa , din punctul de vedere al traficului de pasageri. Este situat în partea Europeană a orașului, la 24 de kilometri Vest, de centrul istoric al orașului - Piața Sultanahmet.

Acesta are două terminale: internaționale și interne. Terminalul internațional a fost construit în anul 2001, terminalul intern - în anii 1970. Terminalele internaționale și interne sunt conectate printr-un pasaj subteran.

Deschis în anul 2001, terminalul internațional - este un terminal confortabil, eficient și modern. Clădirea aeroportului este operată de TAV (tepe-Akfen-Ventures) din ianuarie 2000, care a investit 600 de milioane de dolari din 1998, în dezvoltarea aeroportului. În 2005, TAV a câștigat licitația pentru gestionarea aeroportului pentru 15,5 ani.

Conectare la Wi-Fi este gratuită și disponibilă în sala de sosiri internaționale (după trecerea controlului vamal), cât și în sala de plecare internațională (după zona de control al pașapoartelor). La aeroport există un hotel, care este asociat cu terminalul. În plus, pe o raza de 5 mile de la aeroport, sunt prezentate un lanț de hotelurile de nivel mondial - Radisson SAS, Marriott renascentiste, Holliday INTT Airport, Four Seasons și Sheraton.

Următoarele companii aeriene fac zboruri spre/dinspre Aeroportul Internațional Ataturk:

Lufthansa (Berlin - Tegel, Köln / Bonn, Franfurkt, Munchen)
Mahan Air (Teheran - Imam Khomeini)
Malaysia Airlines (Kuala Lumpur)
Malev Hungarian Airlines (Budapesta)
MAT Macedonian Airlines (Skopje)
Orientul Mijlociu Airlines (Beirut)
Motor Sich Airlines (Zaporozhye)
Olympic Airlines (Atena, Salonic)
Onur Air (Adana, Amsterdam, Antalya, Bodrum, Dalaman, Diyarbakir, Düsseldorf, Erzurum, Gaziantep, Izmir, Kayseri, Konya, Malatya, Mardin, Paris - Aeroportul Charles de Gaulle, Istanbul, Teheran - Imam Khomeini, Trabzon, Zurich)
Pegasus Airlines (Cologne / Bonn)
Pakistan International Airlines (Islamabad)
Polet Airlines (Voronezh)
Red Wings Airlines (Moscova - Vnukovo)
Rusia (Sankt-Petersburg)
Royal Air Maroc (Kassablanka)
Royal Jordanian (Amman)
Qatar Airways (Doha)
S7 Airlines (Soci)
Saudi Arabian Airlines (Riyadh, Jeddah, Medina)
Sistemul scandinav aeriene (Stockholm - Arlanda)
Singapore Airlines (Dubai, Singapore)
Somon Air (Dușanbe)
Swiss International Air Lines (Geneva, Zurich)
Syrian Arab Airlines (Alep, Damasc)
Tadjică Air (Dușanbe)
TAROM (București - Otopeni)
Tatarstan Airlines (Kazan)
Tavrey Airlines (Odesa, Simferopol)
Thomas Cook Airlines (Bruxelles)
Tunisair (Tunisia)
Turkish Airlines (Abu Dhabi, Adana, Addis Abeba, Adiyaman, Agri, Algeria, Almaty, Amman, Amsterdam, Ankara, Antalya, Ashgabat, Astana, Atena, Bahrain, Baku, Bangkok-Suvarnabhumi, Barcelona, Basel, Batumi, Beirut , Belgrad, Berlin - Tegel, Birminghem, Bișkek-Manas, Bodrum, Bruxelles, București - Otopeni, Budapesta, Bonn, Hamburg, Dalaman, Damasc, Delhi, Denizli, Dnepropetrovsk, Doha, Donețk, Dubai, Dublin, Dușanbe, Dusseldorf, Ekaterinburg , Geneva, Cairo, Cape Town, Casablanca, Chikago- O-hara, Kishinev, Koln, Copenhaga, Kiev, Kazan, Kazan, Londra, Lyon, Lviv, Milano, Moscova, Odesa, la Beijing, Simferopol, Sankt-Petersburg, Tripoli, Franfurkt , Ercan, și multe alte orașe din lume).
Turkmenistan Airlines (Așhabad, Turkmenbashi)
Uzbekistan Airways (Tashkent)
Ural Airlines (Ekaterinburg)
Adria Airways (Ljubljana)
Aeroflot (Moscova - Sheremetyevo)
Donavia (Rostov, Soci, Moscova - Sheremetyevo)
Aerosvit Airlines (Kiev - Borispol)
Air Algérie (Algeria)
Air Astana (Almaty, Astana, Atyrau, Aktau)
Air China (Beijing)
Air France (Paris - Charles de Gaulle)
Air Malta (Malta)
Air Moldova (Chisinau)
AirBaltic (Riga)
Air Berlin (Düsseldorf)
Linii aeriene albaneze (Tirana)
Alitalia (Milano - Malpensa, Roma - Fiumicino)
Ariana Afghan Airlines (Kabul)
Asiana Airlines (Seoul - Incheon) [din 2009]
AtlasJet (Adiyaman, Ankara, Antalya, Çanakkale, Dalaman, Edremit, Erbil, Ercan, Erzincan, Isparta, Izmir, Istanbul, Kars, Kavala, Londra, Malatya, Manchester, Mykonos, Nis, Pristina, Șanlıurfa, Siirt, Sivas, Tokat, Trabzon, Ușak, Van, Yerevan)
Austrian Airlines (Viena)
AZAL (Baku)
Azmar Airlines (Sulaimaniyah)
Belavia (Minsk)
B & H Airlines (Sarajevo, Mostar)
Aripi albastre (Berlin - Tegel, Bremen, Cologne / Bonn, Düsseldorf, Franfurkt, Hamburg, Hanovra, Munchen, Nyurberg, Stuttgart)
BMI (Londra - Heathrow)
British Airways (Londra - Heathrow)
Bulgaria Air (Sofia)
Buraq Air (Tripoli)
Cipru Turkish Airlines (Ercan, Frankfurt)
Czech Airlines (Praga)
Delta Air Lines (New York-JFK)
Donbassaero (Donetsk, Odessa)
Dniproavia (Dnepropetrovsk)
EgyptAir (Cairo)
Emirates Airline (Dubai)
First Choice Airways (Manchester)
FlyLal (Vilnius)
Liber Bird Airlines Germania (Berlin - Tegel)
Gulf Air (Bahrain)
Iberia (Barcelona, Madrid)
Iran Air (Tabriz, Teheran-Imam Khomeini)
JAT Airways (Belgrad)
Kam Air (Kabul)
Kish Air (Tehran-IMEM Khomeini)
KLM Royal Dutch Airlines (Amsterdam)
Korean Air (Seoul - Incheon)
Kuban Airlines (Krasnodar)
Linii aeriene libiene (Benghazi, Tripoli)
LOT Polish Airlines (Varșovia)

Pierderea lucrurilor personale: bunurile pierdute ale pasagerilor la aeroport și parcări cu mai multe nivele, sunt situate în Oficiile Lost & Found, la etajul terminalului - Sosiri Internaționale, cu regim de lucru non-stop 24/7. Totul ce a fost găsit este păstrat cu acuratețe. Obiectele pierdute pot fi oferite proprietarilor lor în timpul săptămânii de la 08:00-17:00. Pentru a obține lucrurile la o altă oră , ar trebui să contactați serviciul Lost & Found prin telefon: +90 (212) 463 30 00 ext. 4690 - 4691

Bagaje pierdute:

Birourile sunt situate în zona bagajelor. În cazul bagajelor pierdute ar trebui să contacteze unul dintre telefoanele:

HAVAS Lost Luggage Office: +90 212 463 30 00 extension: 1255-1256

ÇELEBI Lost Luggage Office: +90 212 463 30 00 extension: 6506

THY Lost Luggage Office: +90 212 463 30 00 extension:7622-7638

HOTELUL TAV AIRPORT HOTEL

Hotelul Tav al Aeroportului este situat în Aeroportul Ataturk din Istanbul. La o distanță de 25 km de centrul orașului (Taksim), 4 - 4,5 km de la coastă.

Poziția geografică perfectă a hotelului,va asigura ușor și comod să ajungeți la aeroport , dar, de asemenea, oferă un acces facil la sistemul de transport urban.

Închiriază o mașină:

Urmează informații detaliate cu privire la companiile de închiriere mașinilor auto în terminalele aeroportului interne și internaționale, care sunt deschise 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Toate vehiculele închiriate sunt parcate în zona roșie de la al 3-ea etaj al parcării aeroportului

AIRPORT TUR +90 212 465 45 50

ALAMO +90 212 465 46 10

AVIAS +90 212 465 44 88

212 465 AVIS +90 34 55-56

BAF TURIZM +90 212 465 87 67-69

BUGETUL +90 212 465 02 40

DOLAR +90 212 465 37 51

EUROPARK +90 212 465 38 39

EUROPCAR +90 212 465 36 96-95

HERTZ +90 212 465 59 99

MERT OTO 212 465 37 90 90

MURAT TURIZM +90 212 465 87 52-53 - 54

+90 NATIONAL 212 465 35 46

SIXT +90 212 465 25 91

SUN +90 212 465 36 45-46

Cumpătat +90 212 465 54 79

ULGER TURIZM +90 212 465 35 16

Transport terestru.

Există mai multe modalități de a ajunge la Aeroportul Internațional Ataturk din centrul orașului:

Prin linia Skytrain: Această linie operează între districtul central al orașului Istanbul și Aksaray Aeroportul Internațional Ataturk. Linia de trece prin unele dintre principalele zone ale părții europene a orașului; inclusiv stația de autobuz pe distanțe lungi.

Trasee de autobuz municipale care operează de la Taksim, Etiler și Kozyatagy. Acesta este - cel mai ieftin mod de a ajunge la aeroport, dar într-o durată lungă de timp.

TAXI.

Costul călătoriei cu taxiul din Istanbul va fi kilometrii parcurși și avansul propus. La cerere, șoferii de taxi înainte de călătorie vă va conta costul aproximativ al drumului.

REGULAMENTUL DE PRESTARE A SERVICIILOR și REGULILE PUBLICE DE SECURITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL vor fi de folos pentru cunoașterea detaliată la procurarea biletelor de avion low cost.

spre Internațional

/

Istanbul

/

Turcia


Aeroportul : Internațional


Codul aeroportului : IST


Aeroport mare


Latitudine : 40.9768981934
Longitudine : 28.8145999908


Orasul : Istanbul


Codul orasului : IST


Tara : Turcia


Codul tarii : TR
Spre Istanbul / Internațional
Decolarea Din:

Din Istanbul / Internațional
Decolarea Spre: