spre Pearson International (YYZ)

Aeroport: Pearson International (YYZ), Toronto / Canada. Cumpara bilet de avion Chisinau-Pearson International (YYZ)

Bilete avion către aeroportul Pearson International (YYZ), Toronto / Canada

Aeroportul Internațional Lester B. Pearson

Aeroportul Internațional Toronto este numit Pearson (IATA: YYZ) situat în Mississauga în apropiere Toronto. Fiind cel mai aglomerat aeroport din Canada, acesta s-a ocupat de 38,6 milioane de pasageri în 2014.

Există două terminale la aeroport: 1 și 3 (2 a fost demolat în legătură cu crearea noului terminal).

La aeroport în zona terminalului 1 există diverse expoziții de artă temporare sau permanente și opt instalații sculpturale permanente, Muzeul Ontario Royal a organizat o mică expoziție de dinozauri; expoziții temporare de către alți parteneri se numără: "Canadian Sports Hall of Fame", "Festivalul fotografiilor de contact", "Exchange Design", "Consiliul Ontario de meserii" și "Open Studio".

De asemenea, pe teritoriul clădirii este un număr foarte mare de magazine, cafenele și restaurante.

Accesul gratuit la Wi-Fi este disponibil în ambele terminale. Selectați "Toronto Wi-Fi" din lista de rețele, deschideți un browser web și faceți clic pe "conectați" de pe pagina principală a micului ecran.

Taxiul din aeroport costă între 19-78 $ (Est) și $ 19-65 (Vest).

Fiți foarte atent, deoarece în aeroportul Toronto se răspândesc așa-numitele "taxi de bordură" (localnicii îl numesc "taxiul Țiganilor sau Gypsy Cabs"). În cazul în care conducătorul auto se apropie de dumneavoastră în sala de sosire și vă întreabă unde doriți să mergeți, în timp ce nu ați comandat un taxi, aceasta va fi cel mai probabil, unul dintre acești conducători auto fără licență. Riscul de a deveni victima unei infracțiuni, folosindu-vă de un astfel de taxi este foarte scăzut, dar trebuie remarcat faptul că șoferii și vehiculele lor nu respectă aceleași standarde de siguranță și de serviciu, precum concurenții licențiați ai acestora. În cazul în care vă decideți să folosiți un astfel de taxi, atunci acționați pe proprie răspundere și nu uitați să negociați din start prețul.

De asemenea, nu uitați de autobuzele locale diferite care deservesc aeroportul Pearson.

Călătoria cu trenul de la terminal se execută la fiecare 4-8 minute între bornele 1 și 3, în mod gratuit.

Dacă nu aveți nevoie să mergeți prea departe de aeroportul din Toronto, dar trebuie să așteptați ceva timp, în apropiere veți găsi două hoteluri - Sheraton Gateway Hotel și ALT Hotel.

Dacă veți zbura spre Aeroportul Lester B. Pearson aici veți găsi toate informațiile necesare despre acest aeroport.

On-line plecări și sosiri, orarul de zbor, orarul companiilor aeriene, adresa si harta aeroportului, prognoza meteo, hotelurile din Toronto și alte informații utile.

Bilete de avion ieftine către aeroportul din Toronto

Dacă aveți nevoie de un bilet spre aeroportul din Lester B. Pearson atunci motorul gratuit de căutare Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai bune oferte de bilete spre Toronto. Cu Avia.md veți găsi rapid și ușor cele mai ieftine bilete cu date de zbor flexibile. Noi vă vom ajuta să găsiți cel mai bun pret în cel mai scurt timp..

Nu uitați că puteți face rezervarea biletelor de avion online pe AVIA.MD.

Nu sânteți sigur unde doriți să călătoriți? Utilizați serviciul nostru de căutare. Sistemul nostru de căutare vă va arăta toate opțiunile spre toate direcțiile din Lester B. Pearson. AVIA.MD efectuează căutările printre sutele de companii aeriene și agențiile de turism, compara prețurile pentru miile de destinații și astfel veți găsi cele mai bune preturi la bilete de avion.

La fel, puteți rezerva hoteluri pe Avia.MD. În cazul în care aveți nevoie de un hotel din Toronto, Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai mici preturi în toate hotelurile cunoscute din oraș.

Dacă aveți nevoie să accesați regulamentul de prestare a serviciilor, o puteți face online pe AVIA.MD.

spre Pearson International

/

Toronto

/

Canada


Aeroportul : Pearson International


Codul aeroportului : YYZ


Aeroport mare


Latitudine : 43.6772003174
Longitudine : -79.6305999756


Orasul : Toronto


Codul orasului : YTO


Tara : Canada


Codul tarii : CA
Spre Toronto / Pearson International
Decolarea Din:

Din Toronto / Pearson International
Decolarea Spre: