spre Abu Dhabi Intl (AUH)

Aeroport: Abu Dhabi Intl (AUH), Abu Dhabi / Emiratele Arabei Unite. Cumpara bilet de avion Chisinau-Abu Dhabi Intl (AUH)

Bilete avion către aeroportul Abu Dhabi Intl (AUH), Abu Dhabi / Emiratele Arabei Unite

Sistemul online de rezervare Avia.md ofera cele mai bune preturi la zborurile Chisinau -Abu Dhabi Intl (AUH), Abu Dhabi / Emiratele Arabei Unite. De a rezerva bilete de avion in Moldova pentru o data anumita, afla cel mai avantajos pret, ce depinde de data decolarii sau sosirii, cat si timpul de sosire, cu durata zborului, tipul avionului si a biletului de avion - Puteti face asta cu usurinta pe site-ul nostru.

Aeroportul international Abu Dhabi Intl (AUH) realizeaza receptia avioanelor de la un numar mare de companii aeriene, inclusiv si din Moldova. El prelucreaza multe zboruri interne si internationale, unele dintre care sunt sezoniere. In ultimii ani, aeroportul Abu Dhabi Intl (AUH) s-a modernizat considerabil, fapt ce a imbunatatit nivelul confortului de primire a pasagerilor din diverse colturi ale lumii.

Introduceti punctul de plecare Chisinau, alegeti aeroportul Abu Dhabi Intl (AUH), indicati data necesara intr-o directie sau dus-intors, iar platforma noastra va afisa cele mai bune preturi la bilete de avion. În plus, aveți posibilitatea de a face cunostinta cu ofertele de pret a diferitor companii aeriene.

Puteti achita biletele de avion rezervate in Abu Dhabi Intl (AUH), prin orice modalitate comoda. Pe site-ul nostru sunt prezente servicii de plata de la diverse banci din Moldova, datorita acestui fapt procurarea biletului de avion a devenit pe cat se poate de avantajoasa, fie ca detineti card Visa sau Mastercard. De asemenea puteti achita biletul rezervat cu banii cash prin terminale de achitare rapida, la oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.md.

Departamentul suport clientilor al companiei noastre este atent si profesionist si este gata de a oferi informatie importanta, care va ajuta cu orice intrebare referitoare la informatiile de care sunteti interesati.

Avia.md nu reprezinta doar bilete de avion ieftine Abu Dhabi Intl (AUH), ci si cel mai bun serviciu de suport si acordare de ajutor pentru clienti in Moldova !!!

spre Abu Dhabi Intl

/

Abu Dhabi

/

Emiratele Arabei Unite


Aeroportul : Abu Dhabi Intl


Codul aeroportului : AUH


Aeroport mare


Latitudine : 24.4330005645752
Longitudine : 54.6511001586914


Orasul : Abu Dhabi


Codul orasului : AUH


Tara : Emiratele Arabei Unite


Codul tarii : AE
Spre Abu Dhabi / Abu Dhabi Intl
Decolarea Din:

Din Abu Dhabi / Abu Dhabi Intl
Decolarea Spre: