din Central (ODS)

Aeroport: Central (ODS), Odesa / Ucraina. Cumpara bilet de avion Central - Chisinau

Ucraina, Internațional Aeroport Odesa

Odesa Internațional Aeroport

Despre Odesa Internațional Aeroport.
Zbor din Aeroportul Internațional Odesa – perfect pentru începutul unei odihne de neuitat!
Aeroportul este localizat atât de aproape de Marea Neagră și la doar 7 km de Odesa, fiind al treilea aeroport ca mărime din Ucraina.
Deși este un aeroport relativ mic, acesta dispune de toate cele necesare pentru începutul, dar și sfârșitul unei vacanțe.
În incinta aeroportului, pasagerii pot beneficia de restaurante, zone pentru shopping, VIP louge și parking. Acesta asigură deservirea a circa 2 milioane pasageri anual.
Deplasarea de la aeroport este destul de simplă, acesta oferind posibilitatea de a închiria o mașină, dispune de mai multe rute de autobuz și taxi.
Conform standartelor europene Aeroportul Internațional Odesa este unul de clasa I și deține ILS CAT I status. De la sfârșitul anului 2019 zborurile din Odesa sunt efectuate de la un nou terminal de pasageri.
De asemenea, este finalizată o nouă pistă dotată cu noi sisteme de aterizare radio, echipamentele de semnalizare luminoasă și meteorologice asigură funcționarea continuă a aeroportului și aterizări cât mai line.
Aeroportul Internațional Odessa are legături directe pe tot parcursul anului cu Chișinău, Riga, Tel Aviv, Sofia, Baku, Viena, Dubai, Istambul, Praga și alte orașe, dar și legături sezoniere cu Barcelona, Antalya, Sharm El Sheikh, Batumi și alte locații.

Rezervă bilete de zbor acum pe AVIA.MD. Bitele de avion din Aeroportul Internațional Odesa. Comandă online bilete de zbor din Odesa spre Chișinău.
AVIA.MD pune la dispoziția Dvs bilete de zbor la cele mai accesibile prețuri din Moldova.

Central

/

Odesa

/

Ucraina


Aeroportul : Central


Codul aeroportului : ODS


Aeroport mare


Latitudine : 46.4267997741699
Longitudine : 30.6765003204346


Orasul : Odesa


Codul orasului : ODS


Tara : Ucraina


Codul tarii : UA
Din Odesa / Central
Decolarea Spre:

Spre Odesa / Central
Decolarea Din: