spre Queen Alia Intl (AMM)

Aeroport: Queen Alia Intl (AMM), Amman / Iordania. Cumpara bilet de avion Chisinau-Queen Alia Intl (AMM)

Bilete avion către aeroportul Queen Alia Intl (AMM), Amman / Iordania

Sistemul online de rezervare Avia.md ofera cele mai bune preturi la zborurile Chisinau -Queen Alia Intl (AMM), Amman / Iordania. De a rezerva bilete de avion in Moldova pentru o data anumita, afla cel mai avantajos pret, ce depinde de data decolarii sau sosirii, cat si timpul de sosire, cu durata zborului, tipul avionului si a biletului de avion - Puteti face asta cu usurinta pe site-ul nostru.

Aeroportul international Queen Alia Intl (AMM) realizeaza receptia avioanelor de la un numar mare de companii aeriene, inclusiv si din Moldova. El prelucreaza multe zboruri interne si internationale, unele dintre care sunt sezoniere. In ultimii ani, aeroportul Queen Alia Intl (AMM) s-a modernizat considerabil, fapt ce a imbunatatit nivelul confortului de primire a pasagerilor din diverse colturi ale lumii.

Introduceti punctul de plecare Chisinau, alegeti aeroportul Queen Alia Intl (AMM), indicati data necesara intr-o directie sau dus-intors, iar platforma noastra va afisa cele mai bune preturi la bilete de avion. În plus, aveți posibilitatea de a face cunostinta cu ofertele de pret a diferitor companii aeriene.

Puteti achita biletele de avion rezervate in Queen Alia Intl (AMM), prin orice modalitate comoda. Pe site-ul nostru sunt prezente servicii de plata de la diverse banci din Moldova, datorita acestui fapt procurarea biletului de avion a devenit pe cat se poate de avantajoasa, fie ca detineti card Visa sau Mastercard. De asemenea puteti achita biletul rezervat cu banii cash prin terminale de achitare rapida, la oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.md.

Departamentul suport clientilor al companiei noastre este atent si profesionist si este gata de a oferi informatie importanta, care va ajuta cu orice intrebare referitoare la informatiile de care sunteti interesati.

Avia.md nu reprezinta doar bilete de avion ieftine Queen Alia Intl (AMM), ci si cel mai bun serviciu de suport si acordare de ajutor pentru clienti in Moldova !!!

spre Queen Alia Intl

/

Amman

/

Iordania


Aeroportul : Queen Alia Intl


Codul aeroportului : AMM


Aeroport mare


Latitudine : 31.7226009369
Longitudine : 35.9931983948


Orasul : Amman


Codul orasului : AMM


Tara : Iordania


Codul tarii : JOAlte aeroporturi:


Spre Amman / Queen Alia Intl
Decolarea Din:

Din Amman / Queen Alia Intl
Decolarea Spre: