spre International (DXB)

Aeroport: International (DXB), Dubai / Emiratele Arabei Unite. Cumpara bilet de avion Chisinau-International (DXB)

Bilete avion către aeroportul International (DXB), Dubai / Emiratele Arabei Unite

Aeroportul Internațional Dubai

Aeroportul Internațional Dubai este cel mai mare aeroport din Orientul Mijlociu, principala baza aeriană pentru Emirates Airline Dubai si a liniei sale aeriene LowCost Flydubai. A crescut într-un astfel de ritm rapid, căci actualele terminale sunt suprasolicitate mai ales în timpul orelor de vârf, în jurul miezului nopții. Aeroportul este unic, deoarece oferă zboruri non-stop spre toate continentele lumii. Unul dintre aceste zboruri a fost cel mai lung zbor non-stop din lume și are durata de 17 ore și 15 minute.

Aeroportul din Dubai este situat în Deira, în partea de nord a orașușui. Acest aeroport gigant este cel mai aglomerat aeroport din lume, în ceea ce privește traficul internațional de călători. Compania națională Aeriană Emirates reprezintă principalele linii aeriene din Dubai și oferă cele mai bune călătorii aeriene.

Aeroportul are trei terminale:

Terminalul 1 - este terminalul principal, care este utilizat de majoritatea companiilor aeriene majore pe zborurile pe distante lungi.

Terminalul 2 servește zboruri regionale (cea mai mare parte numai cei care fac parte din Golful Persic și Asia de Sud) și zboruri LowCost, inclusiv toate zborurile Flydubai.

Terminalul 3 - Utilizate de către companiiEmirates și Qantas.

După mărime aici se găsește a doua cea mai mare clădire din lume.

Cum puteți ajunge în Dubai

Circulația între Aeroportul din Dubai și diversele zone ale Dubai și Sharjah sunt relativ ușoare și rapide:

Taxiul

Cei mai mulți vizitatori preferă cu taxiul sa plece de la aeroport, din care prețul este calculat electronic și începe cu suma de 25 de dirhami. Să găsiți un taxi este posibil numai la ieșirea din zona de sosire. Șoferii și mașinile lor sunt lăsate la ieșirea din Terminal 1. Excursiea la Dubai Marina poate costa în jur de 100 de dirhami. Dacă arătați destul de bogat sau aveți un aspect distinct vestic atunci taxistul vă poate direcționa către un serviciu de limuzine-taxiuri. În cazul în care se întâmplă acest lucru, e recomandat ca să refuzați politicos și să luați un taxi normal.

Trenul

Fiecare dintre terminalele 1 și 3 are o stație de pe linia roșie a metroului din Dubai; acestea sunt în zona 5. Trenurile pleaca la fiecare 10 minute între 06:00 și 00:00, cu excepția cazului în zilele de vineri (între orele 13:00 și 01:00).

Autobuzul

Autobuzul deservește toate cele trei terminale. Există autobuze vizavi de ieșire, chiar după zona bandei de primire a bagajelor. Rutele cele mai convenabile pentru vizitatori în oraș sut ruta 401 și ruta 402 (prețul de 3 dirhami), care sunt trimise la stația de autobuz Al Sabkha și Al Ghubaiba. Biletele nu pot fi cumpărate de la șofer, așa că va trebui să cumpere un card de călătorie (carte de NOL), înainte de a merge în autobuz.

Mașina

Lângă fiecare terminal sunt locuri suficiente pentru parcarea automobilului.

Cu ce vă puteți ocupa?

În ciuda faptului că aceasta este una dintre cele mai mari aeroporturi din lume, Dubai are relativ puține facilități. Așteptare este o parte integrantă a aeroportului. Fiți pregătit să stați la coadă pentru tot ceea ce veți vedea în timpul orelor de vârf (la miezul nopții) și așteptările în locuri prea aglomerate și incomode. Plus faptul că mulți oameni dorm direct pe la colțuri și pe bănci, astfel încât atmosfera nu este încărcată de turiști veniți cu afaceri.. Dacă sunteți obosit și trebuie să așteptați, asigurați-vă că ați instalat Alarma la momentul potrivit, astfel încât să nu pierdeți zborul.

Aeroportul este cunoscut pentru magazinul său duty-free. Cu toate acestea, prețurile în magazinul duty-free pot fi egale sau mai mari decât ceea ce se poate găsi în multe mall-uri din oraș. Trebuie remarcat faptul că alcoolul, în schimb, este foarte ieftin. Numărul de băuturi alcoolice și bere nu trebuie să depășească cifra: 4 litri de băuturi alcoolice tari și 2 cutii de bere (din care fiecare include 24 de doze, a câte 355 ml din același cantitate).

De asemenea, pe teritoriul aeroportului este o mulțime de magazine, cafenele și restaurante.

Dacă veți zbura spre Aeroportul Dubai aici veți găsi toate informațiile necesare despre acest aeroport.

On-line plecări și sosiri, orarul de zbor, orarul companiilor aeriene, adresa si harta aeroportului Dublin, prognoza meteo, hotelurile din Lisabona și alte informații utile.

Bilete de avion ieftine către aeroportul din Dubai

Dacă aveți nevoie de un bilet spre aeroportul Dubai, atunci motorul gratuit de căutare Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai bune oferte de bilete spre Dubai. Cu Avia.md veți găsi rapid și ușor cele mai ieftine bilete cu date de zbor flexibile. Noi vă vom ajuta să găsiți cel mai bun pret în cel mai scurt timp..

Nu uitați că puteți face rezervarea biletelor de avion online pe AVIA.MD.

Nu sânteți sigur unde doriți să călătoriți? Utilizați serviciul nostru de căutare. Sistemul nostru de căutare vă va arăta toate opțiunile spre toate direcțiile din Dubai. AVIA.MD efectuează căutările printre sutele de companii aeriene și agențiile de turism, compară prețurile pentru zecile de destinații și astfel veți găsi cele mai bune preturi la bilete de avion.

La fel, puteți rezerva hoteluri pe Avia.MD. În cazul în care aveți nevoie de un hotel în Dubai, Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai mici preturi în toate hotelurile cunoscute din oraș.

spre International

/

Dubai

/

Emiratele Arabei Unite


Aeroportul : International


Codul aeroportului : DXB


Aeroport mare


Latitudine : 25.2527999878
Longitudine : 55.3643989563


Orasul : Dubai


Codul orasului : DXB


Tara : Emiratele Arabei Unite


Codul tarii : AE
Spre Dubai / International
Decolarea Din:

Din Dubai / International
Decolarea Spre: