din Capital (PEK)

Aeroport: Capital (PEK), Beijing / China

Bilete de avion de la aeroportul Capital (PEK), Beijing / China

Sistemul online de rezervare Avia.md ofera cele mai bune preturi la zborurile Capital (PEK), Beijing / China - Chisinau. De a rezerva bilete de avion in Moldova pentru o data anumita, afla cel mai avantajos pret, ce depinde de data decolarii sau sosirii, cat si timpul de sosire, cu durata zborului, tipul avionului si a biletului de avion - Puteti face asta cu usurinta pe site-ul nostru.

Aeroportul international Capital realizeaza receptia avioanelor de la un numar mare de companii aeriene, inclusiv si din Moldova. El prelucreaza multe zboruri interne si internationale, unele dintre care sunt sezoniere. In ultimii ani, aeroportul Capital s-a modernizat considerabil, fapt ce a imbunatatit nivelul confortului de primire a pasagerilor din diverse colturi ale lumii.

Introduceti punctul de plecare in Chisinau, alegeti aeroportul Capital, indicati data necesara intr-o directie sau dus-intors, iar platforma noastra va afisa cele mai bune preturi la bilete de avion. În plus, aveți posibilitatea de a face cunostinta cu ofertele de pret a diferitor companii aeriene.

Puteti achita biletele de avion rezervat in Capital, prin orice modalitate comoda. Pe site-ul nostru sunt prezente servicii de plata de la diverse banci din Moldova, datorita acestui fapt procurarea biletului de avion a devenit pe cat se poate de avantajoasa, fie ca detineti card Visa sau Mastercard. De asemenea puteti achita biletul rezervat cu banii cash prin terminale de achitare rapida, la oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.md.

Departamentul suport clientilor al companiei noastre este atent si profesionist si este gata de a oferi informatie importanta, care va ajuta cu orice intrebare referitoare la informatiile de care sunteti interesati.

Avia.md nu reprezinta doar bilete de avion ieftine Capital, ci si cel mai bun serviciu de suport si acordare de ajutor pentru clienti in Moldova !!!

din Capital

/

Beijing

/

China


Aeroportul : Capital


Codul aeroportului : PEK


Aeroport mare


Latitudine : 40.0801010131836
Longitudine : 116.584999084473


Orasul : Beijing


Codul orasului : BJS


Tara : China


Codul tarii : CN
Din Beijing / Capital
Decolarea Spre:

Spre Beijing / Capital
Decolarea Din: