din Iasi (IAS)

Aeroport: Iasi (IAS), Iași / România. Cumpara bilet de avion Iasi - Chisinau

​Aeroportul Internațional Iași​

Aeroportul Internațional Iași

Despre Aeroportul Internațional Iași.
Zbor avia, bilete de avion din Aeroportul Internațional Iași, situat la 8 km de municipiul Iași și este ideal pentru începutul unei călătorii!
Acesta este cel mai vechi aeroport de pe teritoriul României, primul zbor datează din anul 1905.
Cu o istorie vastă în spate și o echipă de profesioniști, aeroportul cu siguranță dispune de experiență necesară pentru a satisface orice călător indiferent de destinațiile de zbor alese. Apropo, anual Aeroportul Internațional Iași are circa un milion de pasageri.
Deplasarea de la aeroport nu este o problemă. Chiar dacă în prezent, acesta este deservit de o singură linie a rețelei de transport public local, mai exact linia expres 50, aceasta este coordonată cu timpii de sosire și plecare a avioanelor. La fel, o altă soluție pentru pasagerii este de a apela la serviciile de taxi.
În pofida faptului că aeroportul este unul destul de mic, pe teritoriul aeroportului găsești cafe-bar sau magazinele duty free.
Aeroportul are legături directe cu numeroase capitale europene și nu numai. Astfel din aeroportul Internațional Iași poți rezerva bilete de zbor pentru a călători spre Paris, Roma, Berlin, Londra, Viena, Milano, Bologna, Torino, Köln, Tel Aviv, Malmö, Barcelona, Bruxelles, Verona, Rodos.
La fel, aeroportul din Iași are linii aeriene și pe teritoriul țării, astfel de la Aeroportul Iași poți să zbori în București, Oradea, Timișoara, Constanța sau Cluj-Napoca.

Călătorește cu AVIA.MD. Comandă online bilete de zbor pe platforma de rezervări online AVIA.md.

Alege bilete avia din Aeroportul Internațional Iași spre Chișinău care cu siguranță nu te va dezamăgi.
Prețurile biletelor avia sunt extrem de avantajoase și poți acum să le achiți direct pe site AVIA.MD cu cardul cardul bancar.

Iasi

/

Iași

/

România


Aeroportul : Iasi


Codul aeroportului : IAS


Aeroport mediu


Latitudine : 47.1785011291504
Longitudine : 27.6205997467041


Orasul : Iași


Codul orasului : IAS


Tara : România


Codul tarii : RO
Din Iași / Iasi
Decolarea Spre:

Spre Iași / Iasi
Decolarea Din: