spre O’Hare International (ORD)

Aeroport: O’Hare International (ORD), Chicago / Statele Unite ale Americii. Cumpara bilet de avion Chisinau-O’Hare International (ORD)

Bilete avion către aeroportul O’Hare International (ORD), Chicago / Statele Unite ale Americii

Sistemul online de rezervare Avia.md ofera cele mai bune preturi la zborurile Chisinau -O’Hare International (ORD), Chicago / Statele Unite ale Americii. De a rezerva bilete de avion in Moldova pentru o data anumita, afla cel mai avantajos pret, ce depinde de data decolarii sau sosirii, cat si timpul de sosire, cu durata zborului, tipul avionului si a biletului de avion - Puteti face asta cu usurinta pe site-ul nostru.

Aeroportul international O’Hare International (ORD) realizeaza receptia avioanelor de la un numar mare de companii aeriene, inclusiv si din Moldova. El prelucreaza multe zboruri interne si internationale, unele dintre care sunt sezoniere. In ultimii ani, aeroportul O’Hare International (ORD) s-a modernizat considerabil, fapt ce a imbunatatit nivelul confortului de primire a pasagerilor din diverse colturi ale lumii.

Introduceti punctul de plecare Chisinau, alegeti aeroportul O’Hare International (ORD), indicati data necesara intr-o directie sau dus-intors, iar platforma noastra va afisa cele mai bune preturi la bilete de avion. În plus, aveți posibilitatea de a face cunostinta cu ofertele de pret a diferitor companii aeriene.

Puteti achita biletele de avion rezervate in O’Hare International (ORD), prin orice modalitate comoda. Pe site-ul nostru sunt prezente servicii de plata de la diverse banci din Moldova, datorita acestui fapt procurarea biletului de avion a devenit pe cat se poate de avantajoasa, fie ca detineti card Visa sau Mastercard. De asemenea puteti achita biletul rezervat cu banii cash prin terminale de achitare rapida, la oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.md.

Departamentul suport clientilor al companiei noastre este atent si profesionist si este gata de a oferi informatie importanta, care va ajuta cu orice intrebare referitoare la informatiile de care sunteti interesati.

Avia.md nu reprezinta doar bilete de avion ieftine O’Hare International (ORD), ci si cel mai bun serviciu de suport si acordare de ajutor pentru clienti in Moldova !!!

spre O’Hare International

/

Chicago

/

Statele Unite ale Americii


Aeroportul : O’Hare International


Codul aeroportului : ORD


Aeroport mare


Latitudine : 41.97859955
Longitudine : -87.90480042


Orasul : Chicago


Codul orasului : CHI


Tara : Statele Unite ale Americii


Codul tarii : US
Spre Chicago / O’Hare International
Decolarea Din:

Din Chicago / O’Hare International
Decolarea Spre: