Printre zborurile catre Europa de Est si Centrala din aeroportul Chisinaului zboruri directe catre Polonia ocupa un loc important, concurand cu zborurile din Romania, statele din vestul Europei si Rusia. Cauza interesului dat este justificata prin – calatorii de munca, turism, vizionarea concertelor, festivalurilor, conferintelor de presa si congrese, evenimente istorico-culturale.

Puteti rezerva online bilete de avion catre Polonia pentru vizitarea capitalei si altor locuri interesante. Orasele poloneze, ca Varsovia sau Cracovia, demult au devenit o atractie pentru turisti. Sunt centre regionale cu o importanta atat culturala cat si economica, ce atrag anual sute de mii de oameni. Polonia este interesanta prin istoria si cultura sa si peisaje unice. La momentul actual este un stat european cu infrastructura bine dezvoltata. Vazand popularitatea acestei destinatii, multe companii aeriene au inceput implementarea biletelor de avion ieftine catre Polonia din Moldova.

Curse aeriene catre Polonia – low cost

Sunt multi transportatori, ce ofera conditii avantajoase. De exemplu: LOT Polish Airlines, UIA Ukraina, Turkish Airlines, AIR Moldova , Aeroflot. De asemenea biletele de avion catre Polonia sunt puse in vanzare si de companiile germane si austriece, printre care si AirBaltic cu eascala la Riga.

Pretul biletelor de avion catre Polonia depind nu doar de transportator si clasa, aleasa de pasager, ci si de escalele incluse in traseu. De exemplu: Pentru a ajunge la Varsovia cu avionul Lufthansa, veti avea nevoie sa efectuati 2 escale, una la Munchen si alta la Frankfurt. Sunt optiuni si cu o singura escala.

Inainte de a cumpara online bilete de avion catre Polonia , precizati in mod obligatoriu toate detaliile. Pe site sunt indicate data exacta de plecare si sosire pentru fiecare punct al traseului

Rezerva bilete de avion catre Polonia

Pentru a gasi cursa potrivita in baza de date, folositi formularul de cautare, cu indicarea informatiei necesare. Atrageti atentia la prezenta optiunilor suplimentare de cautare:

  • Compania, avionul cu care ati dori sa calatoriti;
  • Timpul comod de plecare din Moldova si aterizare in Polonia;
  • Curse directe disponibile. Daca sunt, sistemul va afisa cursele date.

Achitarea comenzii poate fi efectuata cu bani cash in oficiu, carduri Visa si MasterCard, cast si alte metode. Realizam si livrarea biletelor de avion low cost in Chisinau.