Un avion pe o tableta

Rezervarea bilet de avion online

Rezervarea biletelor de avion online

Pentru a obţine toate variantele de bilete de avion pentru direcţia solicitată, Vă rugam sa efectuaţi, pas cu pas, următoarele acţiuni:

Pasul 1 – indicaţi în primul rând al formei direcţia zborului ("Dus-întors” sau "Într-o singură direcţie" sau " Mai multe orașe");

Pasul 2 – în rândul doi, indicaţi denumirea aeroportului de plecare (De la: .........) și de sosire (Spre: ........) sau alegeţi din lista aeroporturilor acea opţiune de care aveţi nevoie;

Pasul 3 – în rândul trei, indicaţi în calendar, data tur/retur;

Pasul 4 – în rândul patru al formularului:

  • Indicaţi numărul de pasageri
  • În caz de dată fixă a plecării, indicaţi acest lucru
  • Dacă este necesar – alegeţi clasa deservirii „Business”

Există posibilitatea de a indica mai multe preferinte şi prin intermediul formei de căutare, să identificaţi compania aeriană concretă sau să indicaţi că aveţi nevoie doar de rute directe şi să solicitaţi orarul zborurilor.

Urmaţi indicaţiile din forma de căutare şi rezervare a biletelor de avion, veţi putea găsi şi rezerva de sine stătător biletul de avion de care aveţi nevoie.

Rezervarea făcută de Dvs. este văzută de noi imediat după ce aţi efectuat toţi paşii necesari şi dupa verificarea rezervării veți primi un aviz – confirmare a rezervării unde vor fi indicate toate datele legate de zbor și data/ora limita pentru achitarea biletului de avion.

În rubrica " Modalități de plată" de pe site-ul nostru, sunt descrise toate modalităţile posibile de plată.

După efectuarea plăţii pentru biletul de avion de către Dvs., veţi primi, pe adresa electronică indicată la bronare (e-mail), descrierea itinerarului călătoriei Dvs. cu toate datele a biletului electronic, acesta fiind document oficial ce confirmă procurarea biletului de avion rezervat și dovada încheierii contractului de vânzări bilete de avion și contractului de transport.

Toate întrebările cu privire la comanda şi rezervarea bilete de avion online, despre completarea corectă a formularului, precum şi întrebări cu privire la tarifele pentru fiecare zbor concret şi modalităţile de plată a biletelor de avion, ne puteţi contacta la telefonul: +373 22 890-890

+373 22 890-890

Nota: Compania Solei-Turism SRL este membru acreditat al Asociaţiei Internaţionale a Transportului Aerian (IATA – International Air Transport Association), fapt ce ne-a permis să primim dreptul de a ne conecta la GDS AMADEUS (Global Distribution System AMADEUS – sistem global de distribuire).

Astfel, biletele de avion procurate de Dvs. prin intermediul site-ului nostru cu ajutorul formei de căutare şi rezervare sunt recunoscute în toate aeroporturile lumii, de toate companiile aeriene.

2020-03-24
logo