Turkish Airlines

Compania aeriana - Turkish Airlines (TK). Bilete de avion, preturi online

Preț bilete de avion pentru zbor Turkish Airlines în Moldova.

Pe site-ul companiei avia.md aveți posibilitatea de rezerva bilete de avion Turkish Airlines – cel mai mare transportator aerian din Turcia, ce se află în topul celor mai bune companii aeriene din lume. Noi propunem serviciul de căutare a zborurilor. În doar cateva minute veți primi informații despre ziua și data liberă pentru zborul din Chișinău în orice destinație acoperită de transportator.

Acum, pentru a cumpara bilete de avion Turkish Airlines, nu mai este nevoie de a ieși din casă. Serviciul online va îndeplini toate procedurile de căutare, alegere și achitare a plății direct pe monitorul computerului sau a dipozitivului mobil.

Despre compania Turkish Airlines

Cu doi ani în urmă Turkish Airlines a intrat în top-20 a celor mai mare companii aeriene de nivel mondial conform Forbes. Transportatorul nu numai că este unul din liderii mondiali, ci și un veteran, deservind cursele de pasageri internationale încă din anul 1947.

  • Fundamentul parcului aerian – avioanele Aibus si Boeing, varsta cărora nu depăsește 7 ani;
  • Personalul companiei prestează servicii de calitate înaltă pasagerilor săi;
  • Saloanele avioanelor se deosebesc prin confort, oferind pasagerilor posibilități multiple, printre care : vizionarea programelor TV, acces la internet s.a.

În componența companiei intra low-costul AnadoluJet, ce oferă bilete de avion ieftine Turkish Airlines pentru diverse destinații, cât și proiectul comun cu Lufthansa - SunExpress. Tradițional prețul biletelor de avion Turkish Airlines depinde de clasa de zbor aleasă de pasageri. În total sunt trei:

  • Business;
  • Premium-confort;
  • Econom.

Alegeți opțiunea pe care o vă puteți permite, reeșind din bugetul, alocat pentru zbor. Informația despre cursele Turkish Airlines online este mereu actuală, dacă vreo cursă este anulată, datele din sistem sunt momentan actualizate.

Puteți cumpăra bilete Turkish Airlines pe site sau în oficiul nostru. Dispunem și de serviciul de livrare a biletelor de avion în Chișinău. Livrarea este efectuată în decurs de 48 de ore de la momentul plasării comenzii. Sunt acceptate mai multe opțiuni de plată, inclusiv și banii electronice QIWI.

Bilete de avion în Moldova - AVIA.MD