Wizz Air

Compania aeriana - Wizz Air (W6). Bilete de avion, preturi online

Rezervarea biletul de avion WIZZ AIR online Chișinău.

Pe site-ul nostru puteți urmări în timp real și căuta zborurile Wizz air online pentru data și timpul dorit. Sistemul de căutare ajută la identificarea rapidă a unei opțiuni accesibile și comfortabile de zbor.

Pentru a cumpara bilete de avion Wizz air , alegeți destinațiile dorite dar și data decolarii (întoarcerii, dacă optați pentru opțiunea dus-întors). Indicați numărul de pasageri. Veți vedea timpul, prețurile și altă informație. Rămâne doar să plătiți biletul de avion.

Despre compania Wizz Air

Acest transportator aerian ungaro-polonez activează din anul 2003. Pentru mulți oameni biletele de avion ieftine Wizz air, este unica modalitate de a ajunge în alte țări, de a vedea lumea. În septembrie 2013 compania a început deservirea curselor către Chișinău, fapt ce a permis locuitorilor din Moldova să zboare pe cât se poate de ieftin în diverse colțuri ale lumii. Avioanele companiei zboară în tările Europei, Asiei, Africii. În total sunt deservite mai mult de 200 de destinații. Anual la serviciile Wizz Air apeleaza zeci de milioane de oameni.

Indiferent de faptul, că Wizz air oferă prețurile mult mai mici față de majoritatea concurenților, calitatea deservirii rămâne la un nivel înalt. Pasagerii sunt mulțumiți de comfortul din timpul zborului și de deservire.

Sunt folosite doar nave aeriene de ultimă generație. Baza parcului aerian sunt avioanele Airbus A320. Este unul dintre cele mai populare avioane, produse în Europa. Capacitatea salonului avia e de 150-180 pasageri. În dependență de modificațiile navei și a componentei.

Transportatorul se atârnă foarte serios de securitatea pasagerilor. Avioanele sunt atent verificate înainte de fiecare plecare. Timp de toți acești ani de activitate, au fost inregistrate doar două aterizări forțate, legate de deficiențe tehnice. Nici o aeronavă nu s-a prabușit timp de 14 ani.

La noi puteți rezerva bilet de avion ieftin Wizz air pentru zboruri în țările Europei de Est și Centrale sau spre alte destinații. Pentru concretizări, consultații, ne puteți contacta prin chat-ul de pe site, ori apela la numărul de telefon (022) 890-890 ce este activ 24/24. Noi vindem bilete Wizz air online fără întreruperi și zile libere. Comanda poate fi plasată chiar și duminică.

Bilete de avion în Moldova - AVIA.MD