Wizz Air

Compania aeriana - Wizz Air (W6). Bilete de avion, preturi online

Rezervarea biletul de avion WIZZ AIR online Chișinău.

Pe site-ul nostru puteți urmări în timp real și căuta zborurile Wizz Air online pentru data și timpul dorit. Sistemul de căutare ajută la identificarea rapidă a unei opțiuni accesibile și comfortabile de zbor.

Pentru a cumpara bilete de avion Wizz air , alegeți destinațiile dorite dar și data decolarii (întoarcerii, dacă optați pentru opțiunea dus-întors). Indicați numărul de pasageri. Veți vedea timpul, prețurile și altă informație. Rămâne doar să plătiți biletul de avion.

Despre compania Wizz Air

Acest transportator aerian ungaro-polonez activează din anul 2003. Pentru mulți oameni biletele de avion ieftine Wizz air, este unica modalitate de a ajunge în alte țări, de a vedea lumea. În septembrie 2013 compania a început deservirea curselor către Chișinău, fapt ce a permis locuitorilor din Moldova să zboare pe cât se poate de ieftin în diverse colțuri ale lumii. Avioanele companiei zboară în tările Europei, Asiei, Africii. În total sunt deservite mai mult de 200 de destinații. Anual la serviciile Wizz Air apeleaza zeci de milioane de oameni.

(kiv)

Italia
Direcții către care Wizz Air zboară de la Iași (ias)

Austria


Belgia


Cipru


Danemarca


ElveţiaFrantaGermania

Grecia


Israel


ItaliaMarea BritanieOlanda


Republica Cehă


Spania
BAGAJ PERMIS

La zborurile realizate de către compania aeriană Wizz Air, fiecare pasager poate transporta:

BAGAJ DE MÂNĂ:

 • Gratuit

  Un bagaj de mână (dimensiune maximă 40 x 30 x 20 cm, greutate 10 kg) care se potrivește sub scaunul din față. Acesta poate fi o geantă pentru laptop, o geantă de mână sau un rucsac mic.
 • Pentru achizițiile

  Bagajul de mână (dimensiunea maximă 55 x 40 x 23 cm, greutatea 10 kg), ca exemplu: o valiză pe roți, dar roțile nu trebuie să adauge mai mult de 5 cm la dimensiunea bagajului. Ar trebui să încapă pe raftul superior.

BAGAJUL DE CHECK-IN:

РÎnregistrarea bagajului prevede o taxă suplimentară.

Până la șase bagaje (dimensiunea maximă 149 x 119 x 171 cm, dar roțile nu trebuie să adauge mai mult de 5 cm la dimensiunea bagajului)

 • dintre care trei pot fi înregistrate pe wizzair.com sau prin Call Center,
 • iar restul direct la aeroport.
 • mărfuri cumpărate de la aeroport după trecerea procedurii de control.

Puteți înregistra maxim

 • un bagaj cu o greutate de până la 10 kg,
 • șase bagaje cu o greutate de până la 20 kg sau șase bagaje cu o greutate de până la 32 kg.

Indiferent de faptul, că Wizz air oferă prețurile mult mai mici față de majoritatea concurenților, calitatea deservirii rămâne la un nivel înalt. Pasagerii sunt mulțumiți de comfortul din timpul zborului și de deservire.

Sunt folosite doar nave aeriene de ultimă generație. Baza parcului aerian sunt avioanele Airbus A320. Este unul dintre cele mai populare avioane, produse în Europa. Capacitatea salonului avia e de 150-180 pasageri. În dependență de modificațiile navei și a componentei.

Transportatorul se atârnă foarte serios de securitatea pasagerilor. Avioanele sunt atent verificate înainte de fiecare plecare. Timp de toți acești ani de activitate, au fost inregistrate doar două aterizări forțate, legate de deficiențe tehnice. Nici o aeronavă nu s-a prabușit timp de 14 ani.

La noi puteți rezerva bilet de avion ieftin Wizz air pentru zboruri în țările Europei de Est și Centrale sau spre alte destinații. Pentru concretizări, consultații, ne puteți contacta prin chat-ul de pe site, ori apela la numărul de telefon (022) 890-890 ce este activ 24/24. Noi vindem bilete Wizz air online fără întreruperi și zile libere. Comanda poate fi plasată chiar și duminică.

Popularul portal AVIA.MD oferă posibilitatea de a cumpara bilete de avion al companiei aeriene Wizz Air. Sistem de rezervare confortabil cu o interfață modernă, vă permite să configurați filtre suplimentare pentru o căutare uşoară a opțiunilor dorite, procedura de rezervare se finisează cu achitarea respectivului bilet de avion, care poate fi înfăptuită la distanță, utilizând carduri bancare.

Bilete de avion în Moldova - AVIA.MD