Austrian Airlines

Compania aeriana - Austrian Airlines (OS). Bilete de avion, preturi online

Bilete de avion ieftine online AUSTRIAN cumpără în Moldova.

Austrian Airlines - cel mai mare transportator național al Austriei, cu un slogan pozitiv “We fly for your smile”. Compania este membră cu drepturi depline a uneia dintre cele mai respectate asociații internaționale Star Alliance, datorită căruia a stabilit acorduri de parteneriat, privind integrarea programelor de fidelizare, servicii armonizate pentru clienți și cooperarea pentru dezvoltarea tehnologiei informaționale.

Filialele companiei Austrian Airlines sunt: compania charter Lauda Air și compania aeriană regională Tyrolean Airways. Sediul companiei aeriene este situat în Viena, respectiv stația de andocare principală este Aeroportul Internațional din Viena. Rețeaua de zbor acoperă peste 130 de destinații în peste 60 de țări, cea mai mare parte dintre ele sunt orașe din Orientul Mijlociu, Europa Centrală și de Est.

Austrian Airlines este recunoscută ca cel mai bun transportator european în segmentul de clasă econom pe rutele de distanțe lungi și medii. În fiecare an, de serviciile companiei se folosesc peste 10 de milioane de oameni. Popularul program de bonusuri Miles & More permite punctele acumulate să le utilizaţi pentru a obține un set potrivit de privilegii sau să cumpărați bilete de avion la tarife reduse.

Data fundației a companiei Austrian Airlines, care este fruntaşă pe piața austriacă, este considerată a fi 30 septembrie 1957, atunci când s-a produs fuziunea celor două companii aeriene naţionale Austrian Airways și Air Austria. Compania aeriană a lansat primele zboruri regulate continentale în mai 1963, și transatlantice în aprilie 1969. În anul 2000, compania a intrat în alianța influentă Star Alliance, iar în 2008, 41,6% din acțiunile transportatorului austriac au trecut în posesia companiei germane Lufthansa.

Flota Austrian Airlines este formată din 83 de unități: parcul de aeronave pentru cursă lungi - Boeing, și parcul curse medii și regional - Airbus, Bombardier și Fokker de diferite modele. Pentru siguranța aeronavei răspunde unitate de poliție anti-terorism Cobra, reprezentată de către doi consilieri înarmaţi la bordul aeronavelor. La bord pasagerilor le sunt oferite deserviri în dependenţă de clasă: Econom și Business. Pe parcursul zborurile cu durata de peste 2,5 ore, pasagerii sunt deserviţi cu bucate fierbinţi, oferite de lanțul de restaurante DO & CO, precum și diferite soiuri de vinuri și bere austriacă.

În timpul zborului continental la bordul aeronavei pentru divertismentul pasagerilor sunt oferite reviste periodice, iar în timpul celor intercontinentale - o mare colecție de cinema și audio, care sunt gestionate prin monitoare touch-screen, ajustate pe spatele scaunelor orientate față. Pentru copii, de asemenea, este disponibil un sistem avansat de divertisment cu limite de vârstă, care include cele mai populare desene animate, programe de televiziune educaționale și jocuri interesante.

Popularul portal AVIA.MD oferă posibilitatea de a cumpara bilete de avion al companiei aeriene Austrian Airlines. Sistem de rezervare confortabil cu o interfață modernă, vă permite să configurați filtre suplimentare pentru o căutare uşoară a opțiunilor dorite, procedura de rezervare se finisează cu achitarea respectivului bilet de avion, care poate fi înfăptuită la distanță, utilizând carduri bancare.

Bilete de avion în Moldova - AVIA.MD