FLYONE Armenia

Compania aeriana - FLYONE Armenia (3F). Bilete de avion, preturi online

Cumpără bilete de avion ieftine FLY ONE (3F) online în Moldova.

FLYONE ARMENIA (3F) (www.flyone.am) și-a început operațiunile în 2021. La 27 octombrie 2021, Autoritatea Aviației Civile din Armenia ne-a oferit Certificatul Național de Operator Aerian, atribuind codul IATA 3F, care conține 2 caractere, și codul ICAO FIE- 3 caractere.

Compania aeriană operează zboruri către Moscova, Sankt Petersburg, Ekaterinburg, Soci, Mineraliniye Vodi din Federația Rusă, către Europa: Paris, Lyon, Milano, Orientul Mijlociu Orientul Mijlociu: Beirut, Dubai și Tel Aviv. Compania aeriană operează zboruri către Georgia, Turcia și Moldova, de asemenea. Până în vara anului 2023, compania aeriană își propune să-și extindă harta geografică prin adăugarea de zboruri către orașele rusești Samara și Novosibirsk și orașul european Dusseldorf.

Flota companiei aeriene este formată din aeronave de tip Airbus A320 și Airbus A319, care vor opera atât zboruri regulate, cât și zboruri charter. Fiecare aeronavă are 180 și 144 de locuri corespunzător și îndeplinește toate standardele de siguranță ale Asociației Internaționale de Transport Aerian (IATA) și EASA.


Pe site-ul companiei avia.md puteți rezerva bilete de avion Fly One.

Fly One – compania aeriană moldovenească, se poziționează ca o companie aerienă low-cost, dar în același timp, oferă servicii tradiționale. Aceasta efectuează atât curse regulate, cât și curse charter către orașele cele mai populare din Grecia și Turcia. Traseele companiei aeriene Fly One acoperă marile orașe din Europa și Rusia.

În prezent biletele de avion ieftine Fly One pot fi cumpărate nu doar la ghișee, ci și prin intermediul serviciului online. Compania oferă pasagerilor posibilitatea de a alege trei tipuri de clasa econom: Standart, Loyal şi Advantage. Tarifele din grupul Standart și Loyal includ bagajul de mână de până la 8 kg, iar tariful Advantage include şi bagajul de cală până la 23 kg.
Indiferent de tariful ales, pasagerii sunt serviţi la bord cu hrana şi băuturi răcoritoare de calitate și beneficiază de servicii excelente.

Bilet de avion Fly One poate fi rezervat pentru o dată anumită. Achitarea este posibilă prin diverse modalități. Compania a fost înregistrată oficial la Camera Înregistrării de Stat, în septembrie 2015, iar primul zbor a fost efectuat pe 10 iunie 2016. După spusele fondatoriilor, compania a fost creată pentru a furniza servicii aeriene sigure și confortabile, la un preț accesibil. La moment compania aeriană Fly One are în componenţa flotei sale patru aeronave moderne model Airbus A320, dar conducerea firmei intenționează să mărească numărul aeronavelor.

Sunt disponibile și opțiuni suplimentare. De exemplu, oportunitatea de a cumpara bilet Fly One pentru un anumit timp de plecare/sosire.