LOT Polish Airlines

Compania aeriana - LOT Polish Airlines (LO). Bilete de avion, preturi online

Cumpără bilete de avion ieftine LOT POLISH online în Moldova.

Pe site-ul companiei avia.md puteți rezerva bilete de avion LOT Polish Airlines.

LOT Polish Airlines este cea mai mare companie aeriană poloneză. Aceasta a fost înființată în 1929 și își are sediul central în Varșovia. Aeroportul de bază al companiei este aeroportul Frederic Chopin din Varșovia și Ioan din Cracovia. Compania are peste 100 de destinații pe rutele interne, din Europa dar și transatlantice. Puteti rezerva bilet de avion LOT Polish Airlines pentru data dorită. Achitarea este posibilă prin mai multe modalități.

În 2014 a fost desemnată ca cea mai bună companie aeriană din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de către "Frequent Business Traveler - GlobeRunner Awards".

Compania este membru în Star Alliance care a fost fondată în 1997 de către cinci companii Air Canada, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Thai Airways International United. Alianța are ca scop ca împreună să ofere clienților săi cele mai bune servicii. Totodată LOT Polish este membru acreditat IATA și ICAO. În prezent bilete de avion ieftine LOT Polish Airlines pot fi cumpărate nu doar la ghișee, ci și prin intermediul serviciului online.

Compania are două clase de deservire pentru pasagerii săi: econom și busines. Flota companiei este compusă din 73 de aeronave de tipul Boeing 767-300, 737-400, 737-500, Embraer 175, 170, 145, ATR-72, ATR-42. În același timp odată cu număr în creștere a pasagerilor compania are intenție de a-și mări flota.

Popularul portal AVIA.MD oferă posibilitatea de a cumpara bilete de avion al companiei aeriene LOT Polish Airlines. Sistem de rezervare confortabil cu o interfață modernă, vă permite să configurați filtre suplimentare pentru o căutare uşoară a opțiunilor dorite, procedura de rezervare se finisează cu achitarea respectivului bilet de avion, care poate fi înfăptuită la distanță, utilizând carduri bancare.

Bilete de avion în Moldova - AVIA.MD