Tarom

Compania aeriana - Tarom (RO). Bilete de avion, preturi online

Cumpăra bilete de avion ieftine TAROM online în Moldova.

Compania aeriană TAROM cunoscută sub numele de Transport Aerian Român, este o companie aeriană națională românească, care operează zboruri regulate spre orașele importante din toată Europa, precum și în țările din Orientul Mijlociu. În mod regulat sunt efectuate zboruri interne: Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Satu Mare și Baia Mare. Până în prezent, rețeaua aeriană de transport național include 50 de destinații. Aeroportul de bază este Aeroportul Internațional București Henri Coandă, situat la 16 km distanță de centrul capitalei românești. Compania aeriană TAROM, fiind lider pe piața românească, privește cu încredere spre viitor, aplică mult efort pentru a oferi pasagerilor săi condițiile cele mai confortabile și prețul cel mai atractiv. Mai mult de cât atât, societatea nu este indiferentă față de problemele de mediu, și, prin urmare introduce tehnologii inovatoare pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon în atmosferă.

Istoria companiei aeriene TAROM datează din 1954, adică de la începutul nașterii aviației în statul român. În 1966, societatea a înfăptuit primul zbor transatlantic, iar în 1969 a avut loc un eveniment important pentru companie - aeronava "IL-18" ce îi aparținea a finalizat călătoria în jurul lumii în doar 80 ore, pe o distanța de 47.000 km. În 1974, o altă realizare a transportatorului a devenit primul zbor spre Sydney, precum și introducerea în programul de zboruri regulate destinațiile Beijing și New York. În 1981, TAROM a obținut un nou succes - a îndeplinit zbor direct pe o distanță de 10 mii kilometri, execut de la București la Bangkok. Între anii 1990 și 2010, compania aeriană și-a extins rețeaua. În 2010, după finalizarea procesului de integrare, care a durat doi ani, TAROM a devenit membru cu drepturi depline al uneia dintre cele mai mari alianțe aeriene internaționale din lumea Sky Team, care include alte 19 companii aeriene de pe patru continente. Pentru clienții fideli, a fost implimentat un program special de bonusuri Flying Blue, ce deschide accesul la privilegii și beneficii la companiile aeriene, lanțuri de restaurante, cinematografe, saloane de frumusețe, SPA-centru și agenții de închiriere auto din cadrul alianței.

Compania românească TAROM dispune de unul din cele mai noi parcuri din Europa, format din 25 de aeronave moderne de cursă lungă și medie de diferite modele: Boeing, Airbus și ATR produs de concernul franco-italian. La bord pasagerii sunt deserviți în conformitate cu clasa aliasă: Econom și Business, precum și un set modest de divertisment: revista de zbor și de publicarea Sky LADY.

Serviciul popular AVIA.MD oferă posibilitatea de a cumpara bilete de la compania aeriană TAROM, la cele mai bune prețuri. Sistemul de rezervare modern, cu interfața concisă, în orice moment, permite de a rezerva bilet de avion , care corespund parametrilor aleşi, iar apoi să finalizaţi achiziția, efectuând plata prin intermediul cardurilor bancare Visa și MasterCard. Informații suplimentare pot fi obținute prin contactarea managerilor competenți la telefonul +373 22 890-890 sau prin e-mail ticketing@solei.md.

Bilete de avion în Moldova - AVIA.MD