Aegean Airlines

Compania aeriana - Aegean Airlines (A3). Bilete de avion, preturi online

Cumpara bilete de avion ieftine Aegean (A3) online in Moldova.

Aegean Airlines S. A. este transportatorul principal al Greciei și cea mai mare companie aeriană grecească în funcție de numărul total de pasageri transportați, de numărul de destinații deservite și de dimensiunea flotei. Membru Star Alliance din iunie 2010, operează servicii regulate și charter de la Atena și Salonic către alte destinații importante din Grecia, Europa și Orientul Mijlociu. Principalele sale hub-uri sunt Aeroportul Internațional Atena din Atena, Aeroportul Internațional Macedonia din Salonic și Aeroportul Internațional Larnaca din Cipru. De asemenea, utilizează alte aeroporturi grecești ca baze, dintre care unele sunt sezoniere. Are sediul central în Kifisia, o suburbie a Atenei.

Pe 21 octombrie 2012, Aegean Airlines a anunțat că a încheiat un acord pentru achiziționarea Olympic Air, iar achiziția a fost aprobată de Comisia Europeană un an mai târziu, la 9 octombrie 2013. Ambii transportatori continuă să opereze sub mărci separate. În plus, Aegean Airlines a participat la etapele finale ale licitației pentru privatizarea Cyprus Airways, transportatorul național al Ciprului.

În urma falimentului Cyprus Airways, Aegean Airlines a înfiinţat un hub la Aeroportul Larnaca, în, astfel, iniţierea zborurilor regulate către şi dinspre insulă către diverse destinaţii şi completarea decalajului de servicii creat de încheierea serviciului Cyprus Airways.

Aegean Airlines operează zboruri între Chișinău și Atena.

Noi vă propunem bilete de avion în Bologna, Verona, Milano la tarife avantajoase. Bilete de avion ieftine se află mereu la începutul listei, de aceea nu veți fi nevoiți să cheltuiți mult timp pentru căutarea și rezervarea biletelor.

Bilete de avion in Moldova - AVIA.MD