Eurowings

Compania aeriana - Eurowings (EW). Bilete de avion, preturi online

Cumpara bilete de avion ieftine Eurowings (EW) online in Moldova.

Eurowings GmbH este o companie aeriană germană low-cost cu sediul în Düsseldorf și o filială deținută integral de Lufthansa Group. Fondată în 1996, aceasta deservește o rețea de destinații interne și europene și întreține baze pe mai multe aeroporturi din Germania și Austria.

Eurowings a trecut printr-o transformare majoră în ultimii ani. A făcut parte din Lufthansa Regional până în octombrie 2014. În acel moment a început să funcționeze în numele Germanwings în rețeaua lor. Din primăvara anului 2015, Eurowings a fost reamenajată într-o companie aeriană low-cost pentru zboruri pe distanțe scurte și lungi. Până în octombrie 2015, a început, de asemenea, să încorporeze rețeaua de rute Germanwings ca parte a fuziunii celor două mărci.

Eurowings operează în afara bazelor din Germania, iar filiala sa din Malta, Eurowings Europe, operează în afara bazelor din alte țări europene. Toate zborurile operate de ambii transportatori sunt programate, comercializate și vândute de Eurowings.

Începând cu sezonul de vara 2024, Eurowings va opera zboruri Chișinău - Köln și v.v. Chişinău - Stuttgart şi v.v.

Noi vă propunem bilete de avion în Bologna, Verona, Milano la tarife avantajoase. Bilete de avion ieftine se află mereu la începutul listei, de aceea nu veți fi nevoiți să cheltuiți mult timp pentru căutarea și rezervarea biletelor.

Bilete de avion in Moldova - AVIA.MD