Lufthansa

Compania aeriana - Lufthansa (LH). Bilete de avion, preturi online

Cumpara bilete de avion ieftine LUFTHANSA online in Moldova.

Compania Lufthansa - cel mai mare grup de aviație din Europa, se poziționează pe locul cinci în lume în ceea ce privește traficul efectuat de pasageri. Companie aeriană germană cu sediul în Köln, este una dintre fondatorii celei mai reprezentative alianțe aeriene din lumea - Star Alliance. Aceasta are o subdiviziune de transportare a mărfii cu numele de Lufthansa Cargo, precum și mai multe subsidiare, care include companie aeriană low-cost Germanwings, cunoscută ca compania europeană cu cea mai rapidă dezvoltare și cel mai mare transportator aerian Swiss International Air Lines. Flota de aer a companiei înfăptuieşte zilnic zboruri regulate spre zeci de orașe din întreaga lume. Principalele unități de andocare ale companiei sunt aeroporturile Frankfurt, Munchen şi Duesseldorf, unde se produce deservire calificată a aeronavelor. Datorită stabilității pe piața internațională, garantarea siguranței, serviciilor de calitate și rețelei de zboruri ramificată, care acoperă 17 destinaţii interne și 214 destinații internaționale, Lufthansa deserveşte anual mai mult de 100 milioane de pasageri.

Una dintre cele mai mari companii din lume, a fost creată în anul 1926 în procesul de fuziune dintre compania constructoare de aeronave Junkers Luftverkehr și grupul de transport Deutsche Aero Lloyd. Inițial, flota Lufthansa a constat din aproximativ o mie cinci sute de aeronave de 18 tipuri. Un eveniment important în lumea aviației civile a fost primul zbor transcontinental în China, înfăptuit de pilotul Lufthansa, în 1926. Câțiva ani mai târziu, în 1934, organizația lansează prima linie poştală de zboruri transatlantice regulate. Odată cu începutul celui de al doilea război mondial, compania a fost forţată să își înceteze activitățile de afaceri în legătură cu mobilizarea practică a întregii flote de aer pentru a efectua activități militare, după război companiei a fost inclusă în “lista neagră”, din cauza cooperării cu întreprinderile guvernului nazist. În 1953, prin decretul Ministerului de Transport al Germania s-a format o noua companie de aviație, ce reprezintă o actualizare a Lufthansa, și în aprilie 1955 s-au stabilit legături aeriene regulate, cu cele mai multe mari orașe europene. În 1994, administrarea a început procesul pe etape de privatizare a companiei aeriene, care era deținută anterior de structurile de stat. În secolul XXI, Lufthansa a păşit ca cea mai bună companie aeriană europeană, introducând noi servicii, aplicând soluții avansate de tehnologii informaționale și participă direct la dezvoltarea unei rețele unice de transport intercontinental. Astăzi, Lufthansa are o flotă aeriană foarte mare de aproape 300 de aeronave moderne: Boeing, Bombardier, Embraer și Airbus de diferite tipuri, inclusiv Airbus A380 cu 2 etaje. Vârsta medie de exploatare a aeronavelor este de 11 ani. Bilete de avion ieftine Lufthansa pot fi cumparate atat la ghisee, cat si prin intermediul serviciul nostru online.

Lufthansa s-a recomandat ca o companie care oferă pasagerilor săi deservire de calitate, o gamă largă de servicii și condiții favorabile la bord în conformitate cu clasa selectată: econom, econom premium, bussines și prima clasă. În timpul zborului, pe lângă diversitatea culinară tradiţională, pasagerii pot beneficia de o masă specială: pentru copii, de dietă, mâncăruri vegetariene, precum și preparate pentru persoanele care suferă de diverse boli. La bordul aeronavei este oferit un program de divertisment, care nu permite pasagerilor să se plictisească pe tot parcursul zborului. În spatele scaunului precedent este încorporat un dispozitiv ce difuzează o varietatea de comedii moderne și filme clasice, precum şi genuri diferite de muzică și jocuri. Datorită opțiunii Lufthansa FlyNet®, pasagerii au acces la Internet, chiar și atunci când sunt deasupra norilor. Clienţii pot profita de programul BONUS Miles & More, cei care zboară des pot utiliza punctele acumulate în mai multe moduri: reduceri la cumpărarea biletelor de avion, să folosească excesul de bagaj gratuit sau să selecteze serviciul corespunzător din lista de privilegii.

Bilete de avion ale companiei Lufthansa sunt disponibile tuturor pe siteul AVIA.MD, dotat cu un sistem de rezervări online comod în utilizare. În orice moment, puteți rezerva si cumpara bilete de avion ce corespund parametrilor aleşi, iar apoi finalizaţi achiziția, efectuând plata prin intermediul cardurilor bancare Visa și MasterCard, sau direct la birou.

Bilete de avion in Moldova - AVIA.MD