Alitalia

Compania aeriana - Alitalia (AZ). Bilete de avion, preturi online

Cumpără bilete de avion ieftine ALITALIA online în Moldova.

Pe site-ul companiei avia.md puteți rezerva bilete de avion Alitalia.

Alitalia este compania aeriană națională a Italiei. Compania a fost înființată în 1946. Astfel, cu o experiență de aproximativ 70 de ani Alitalia oferă zboruri în 103 destinații. Astfel, cu ea puteți ajunge în Europa, America de Nord și Sud, Asia și Africa.

Aeroportul de bază al companiei este Leonardo da Vinci, însă aceasta are și huburi secundare aeroportul Linate și Malpensa, ambele amplasate în Milano. Puteți rezerva bilet de avion Alitalia pentru data dorită. Sunt disponibile diverse modalități plată.

Compania operează pe teritoriul Republicii Moldova din 2012, astfel cetățenii au posibilitatea de a cumpăra bilete la prețuri accesibile și să ajungă în mai multe orașe ale lumii. În prezent bilete de avion ieftine Alitalia pot fi cumpărate nu doar la ghișee, ci și prin intermediul serviciului online.

Compania transportă atât călători cât și mărfuri. Transportul mărfurilor este realizat și de aeronavele destinate pasagerilor cât și de cele charter. Acum este cea mai importantă companie în Italia pentru zborurile interne, și a 19 companie pentru cele internaționale.

În 2010 a fost numită cea mai punctuală companie din Europa, iar în 2011 la aceeași categorie a luat locul cinci în lume. De asemenea din 2011 Alitalia este membră SKY TEAM, printre membrii căreia se afla cele mai mari companii aeriene din lume ca AirFrance, KLM, Continental ș.a.

Totodată, aceasta este membru acreditat IATA și ICAO ceea ce arată că această este un transportator sigur.

În 2013 Alitalia a primit medalia de aur pentru „cea mai bună companie aeriană pentru serviciile oferite clienților”, de catre Institutul German pentru Calitate și Finanțe (IIQF).

Flota companie este eficientă și cea mai tânără din Europa, vârsta medie a unei aeronave este de doar șapte ani. În total format din 118 aeronave, 22 fiind de cursă lungă, 76 mediu-curier și 20 regionale.

Printre acestea găsim următoarele modele:

  • Boeing 777-200 LR
  • Airbus A330-200
  • Airbus A321s
  • Embraer 190
  • Airbus A319 22
  • Embraer 175.

Popularul portal AVIA.MD oferă posibilitatea de a cumpara bilete de avion al companiei aeriene Alitalia. Sistem de rezervare confortabil cu o interfață modernă, vă permite să configurați filtre suplimentare pentru o căutare uşoară a opțiunilor dorite, procedura de rezervare se finisează cu achitarea respectivului bilet de avion, care poate fi înfăptuită la distanță, utilizând carduri bancare.

Bilete de avion în Moldova - AVIA.MD