FLYONE Moldova

Compania aeriana - FLYONE Moldova (5F). Bilete de avion, preturi online

Cumpără bilete de avion ieftine FLY ONE (5F) online în Moldova.

Pe site-ul companiei avia.md puteți rezerva bilete de avion FlyOne (5F).

Direcții către care FLYONE Moldova zboară de la Chișinău (rmo)

Armenia


Belgia


Cipru


Emiratele Arabei Unite


Franta

GeorgiaGermania

Grecia


IranIrlanda


Israel


ItaliaLibanMarea BritanieOlanda


Portugalia


Republica Cehă


RusiaSpania
TurciaFlyOne (5F) – compania aeriană moldovenească, se poziționează ca o companie aerienă low-cost, dar în același timp, oferă servicii tradiționale. Aceasta efectuează atât curse regulate, cât și curse charter către orașele cele mai populare din Grecia și Turcia. Traseele companiei aeriene Fly One acoperă marile orașe din Europa și Rusia.

În prezent biletele de avion ieftine Fly One pot fi cumpărate nu doar la ghișee, ci și prin intermediul serviciului online. Compania oferă pasagerilor posibilitatea de a alege trei tipuri de clasa econom: Standart, Loyal şi Advantage. Tarifele din grupul Standart și Loyal includ bagajul de mână de până la 8 kg, iar tariful Advantage include şi bagajul de cală până la 23 kg.
Indiferent de tariful ales, pasagerii sunt serviţi la bord cu hrana şi băuturi răcoritoare de calitate și beneficiază de servicii excelente.

Bilet de avion FlyOne poate fi rezervat pentru o dată anumită. Achitarea este posibilă prin diverse modalități. Compania a fost înregistrată oficial la Camera Înregistrării de Stat, în septembrie 2015, iar primul zbor a fost efectuat pe 10 iunie 2016. După spusele fondatoriilor, compania a fost creată pentru a furniza servicii aeriene sigure și confortabile, la un preț accesibil. La moment compania aeriană Fly One are în componenţa flotei sale patru aeronave moderne model Airbus A320, dar conducerea firmei intenționează să mărească numărul aeronavelor.

Popularul portal AVIA.MD oferă posibilitatea de a cumpara bilete de avion al companiei aeriene FlyOne Moldova. Sistem de rezervare confortabil cu o interfață modernă, vă permite să configurați filtre suplimentare pentru o căutare uşoară a opțiunilor dorite, procedura de rezervare se finisează cu achitarea respectivului bilet de avion, care poate fi înfăptuită la distanță, utilizând carduri bancare.

Bilete de avion în Moldova - AVIA.MD