HiSky

Compania aeriana - HiSky (H7). Bilete de avion, preturi online

Rezervarea biletul de avion HiSky online Chișinău.

Pe site-ul nostru puteți urmări în timp real și căuta zborurile HiSky online pentru data și timpul dorit. Sistemul de căutare ajută la identificarea rapidă a unei opțiuni accesibile și comfortabile de zbor.

Pentru a cumpara bilete de avion HiSky, alegeți destinațiile dorite dar și data decolarii (întoarcerii, dacă optați pentru opțiunea dus-întors). Indicați numărul de pasageri. Veți vedea timpul, prețurile și altă informație. Rămâne doar să plătiți biletul de avion.

Despre compania HiSky

HiSky este o companie aeriană moldovenească cu sediul în Chișinău și are un certificat suplimentar de transport aerian în România. Principalele hub-uri sunt Aeroportul Internațional Chișinău și Aeroportul Cluj-Napoca.

Direcții către care HiSky zboară de la Chișinău (rmo)

Franta
GermaniaIrlanda


Israel


Italia

Marea Britanie


România


SpaniaTurciaBAGAJ PERMIS

La zborurile realizate de către compania aeriană Hisky, fiecare pasager poate transporta:

BAGAJ DE MÂNĂ:

  • Gratuit

    Bagajul gratuit: 1 (un) bagaj de mană gratuit de maxim 8 kg, cu dimensiunile 40X30X20 cm.

BAGAJUL DE CHECK-IN:

РÎnregistrarea bagajului prevede o taxă suplimentară.

Până la șase bagaje (dimensiunea maximă 149 x 119 x 171 cm, dar roțile nu trebuie să adauge mai mult de 5 cm la dimensiunea bagajului)

  • dintre care trei pot fi înregistrate pe HiSky sau prin Call Center,
  • iar restul direct la aeroport.
  • mărfuri cumpărate de la aeroport după trecerea procedurii de control.

Puteți înregistra maxim

  • un bagaj cu o greutate de până la 10 kg,
  • șase bagaje cu o greutate de până la 20 kg sau șase bagaje cu o greutate de până la 32 kg.

Indiferent de faptul, că HiSky oferă prețurile mult mai mici față de majoritatea concurenților, calitatea deservirii rămâne la un nivel înalt. Pasagerii sunt mulțumiți de comfortul din timpul zborului și de deservire.

Sunt folosite doar nave aeriene de ultimă generație. Baza parcului aerian sunt avioanele Airbus A320. Este unul dintre cele mai populare avioane, produse în Europa. Capacitatea salonului avia e de 150-180 pasageri. În dependență de modificațiile navei și a componentei.

Transportatorul se atârnă foarte serios de securitatea pasagerilor. Avioanele sunt atent verificate înainte de fiecare plecare. Timp de toți acești ani de activitate, au fost inregistrate doar două aterizări forțate, legate de deficiențe tehnice. Nici o aeronavă nu s-a prabușit timp de 14 ani.

La noi puteți rezerva bilet de avion ieftin HiSky pentru zboruri în țările Europei de Est și Centrale sau spre alte destinații. Pentru concretizări, consultații, ne puteți contacta prin chat-ul de pe site, ori apela la numărul de telefon (022) 890-890 ce este activ 24/24. Noi vindem bilete HiSky online fără întreruperi și zile libere. Comanda poate fi plasată chiar și duminică.

Bilete de avion în Moldova - AVIA.MD