Aeroportul Heathrow, Londra

Aeroportul internațional Heathrow – principalul port aerian al Regatului Unit. Anual terminalele din aeroport deservesc mai mult de 70 de milioane de pasageri și mai mult de 400 de mii de zboruri, cu toate decolările și aterizările sale. Mulțumită infrastructurii bine dezvoltată, cele trei piste ale aeroportului cu lungimile internaționale standart de mai mult de 3,5 km, fiecare având mai multe terminale, datorită acestui fapt serviciile aeriene din Marea Britanie sunt in top 10 cele mai mari și rapide aeroporturi din lume, oferind serviciile cele mai calitative și de mare precizie precum un ceas elvețian.

Dacă veți zbura spre Aeroportul Heathrow aici veți găsi toate informațiile necesare despre acest aeroport.

On-line plecări și sosiri, orarul de zbor, orarul companiilor aeriene, adresa si harta aeroportului Chopin, prognoza meteo, hotelurile din Londra și alte informații utile.

Bilete de avion ieftine către aeroportul din Londra

Dacă aveți nevoie de un bilet spre aeroportul Heathrow atunci motorul gratuit de căutare Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai bune oferte de bilete spre Heathrow. Cu Avia.md veți găsi  rapid și ușor cele mai ieftine bilete cu date de zbor flexibile. Noi vă vom ajuta să găsiți cel mai bun pret în cel mai scurt timp..

Nu sânteți sigur unde doriți să călătoriți? Utilizați serviciul nostru de căutare. Sistemul nostru de căutare vă va arăta toate opțiunile spre toate direcțiile din Londra. AVIA.MD efectuează căutările printre sutele de companii aeriene și agențiile de turism, compara prețurile pentru miile de destinații și astfel veți găsi cele mai bune preturi la bilete de avion.

La fel, puteți rezerva hoteluri pe Avia.MD. În cazul în care aveți nevoie de un hotel din Londra, Avia.md  vă va ajuta să găsiți cele mai mici preturi în toate hotelurile cunoscute din oraș. Nu uitați că puteți face rezervarea biletelor de avion online pe AVIA.MD.  Aflați care sunt cardurile bancare pe care puteți să le folosiți pentru a achita costul biletului de avion.