Aeroportul Internațional Frankfurt

Aeroportul Internațional Frankfurt – cel mai mare nod aerian din Europa de Vest, care deservește anual mai mult de 60 de milioane de pasageri și mai mult de 450 mii care primesc aeronave.

Extraordinar în lățimea de bandă, viteza și servicii de calitate pentru pasageri și aeronave de marfă, infrastructura și cele 4 piste mari, capabile de a primi toate tipurile de nave aduc Aeroportul din Frankfurt în top zece din clasamentul  liderilor mondiali în porturi aeriene.

Aeroportul este baza de origine a celor mai mari nave ale companiei aeriene germane Lufthansa. în total Frankfurt are trei terminale pentru pasageri (dintre care două se pot ocupa de asemenea avioane cargo).

Infrastructura de pasageri este împărțită în două terminale standard, și un terminal pentru zborurile preferate First Class Lufthansa. De multe ori, aeroportul din Frankfurt este utilizat ca intermediar în punerea în aplicare a zborului transatlantic în America de Nord și de Sud, precum și pentru zborurile pe distanțe lungi spre Africa. În procesul de modernizare  aeroportul s-a adaptat pentru acceptarea și întreținerea aeronavelor foarte mari, cum ar fi Airbus A380.

Cel mai mare aeroport deservește zboruri spre Europa, Asia, America și Africa. Inclusiv zborurile regulate Chișinău-Frankfurt, Frankfurt, Moscova, Londra, Frankfurt și multe altele. Puteți rezerva hoteluri pe Avia.MD. 

Locația convenabilă a  Frankfurtului permite pasagerilor să efectueze transferuri de la transportul aerian spre cel terestru din aeroport. Există legaturi ale autobusului atât cu portul, stațiile de cale ferată, precum cu centrul și periferia orașului. Nu uitați că puteți face rezervarea biletelor de avion online pe AVIA.MD. Dacă aveți nevoie să accesați regulamentul de prestare a serviciilor, o puteți face online pe AVIA.MD.