Aeroportul internațional Nisa Côte d’Azur

Aeroportul Nisa Côte d’Azur (IATA: NCE) – unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Franța, în fiecare zi se suprasolicită direcțiile spre Paris, și în cele mai importante orașe europene, printre care Moscova, New York, Canada (deschisă în sezon), inclusiv în unele orașe din Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Aeroportul este situat în partea de vest a orașului Nisa. La momentul decolării și aterizării într-o zi însorită, veți putea vedea o minunată priveliște de pe Riviera franceză.

Majoritatea companiilor aeriene folosesc Terminalul 1 (de asemenea, cunoscut sub numele de terminalul vechi), iar terminalul 2 este folosit în principal pentru zboruri spre Franța și pentru compania Easyjet. Este demn de remarcat faptul că circula liber un autobuz gratuit între cele două terminale.

Cel mai bun și cel mai sigur mod de a călători de la aeroport până în centrul orașului Nisa sau la gara de Nice-Ville, în care se află stația de cale ferată – este de a utiliza autobuzul expres de la aeroport. Luați autobuzul  98 care oprește de-a lungul mării, în orașul vechi, și se termină cu o oprire Loc Blanqui / Nisa Riquier, sau de a lua un 99 cu o oprire la gara principală din Nisa (Gara Nice Ville SNCF). Rutele tarifare 98 și 99 – € 6 și sunt disponibile de la terminalele T1 și T2. Autobuzul 98 este adesea aglomerat cu pasageri. Pe măsură ce magistrala deservește ambele terminale, pasagerii terminalele T1 și T2 și să stea într-unul și același timp.

Autobuzele circulă la fiecare 30 minute în următoarele ore: 98 de la 06:00 până la 23:50 și 99 până la 08:00 la 21:00. Plătiți conducătorului auto atunci când va îmbarcați și biletul va fi, de asemenea, valabil timp de 74 de minute pentru a călători într-o altă  direcție la autobuze locale și tramvaie.

Cel mai ieftin mod de a ajunge la Nisa – un autobuz local nr.23, costul de 1.50 €, care este deschis de la 05:30 la 21:00. De stația de autobuz, care nu se mai află pe partea laterală a terminalului 1, numit acum „1 Aéroport / Promenade” și este pe drumul spre aeroport, la 100 de metri de T1. Dacă vă îndreptați de la Nisa, treceți înapoi pe scări în pasajul pe sub drum pentru a ajunge la aeroport.

Pentru a ajunge la gara principală (Gara Nice Ville), drumul durează aproximativ 30 de minute cu autobuzul, iar apoi trebuie să meargă doar încă 500 de metri de mers pe jos de la stația de autobuz „Thiers / Gambetta”.

Dacă veți zbura spre Aeroportul Nisa aici veți găsi toate informațiile necesare despre acest aeroport.

On-line plecări și sosiri, orarul de zbor, orarul companiilor aeriene, adresa si harta aeroportului, prognoza meteo, hotelurile din Nisa și alte informații utile.

Bilete de avion ieftine către aeroportul din Nisa

Dacă aveți nevoie de un bilet spre aeroportul din Nisa atunci motorul gratuit de căutare Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai bune oferte de bilete spre Coasta de Azur. Cu Avia.md veți găsi  rapid și ușor cele mai ieftine bilete cu date de zbor flexibile. Noi vă vom ajuta să găsiți cel mai bun pret în cel mai scurt timp..

Nu uitați că puteți face rezervarea biletelor de avion online pe AVIA.MD.

Nu sânteți sigur unde doriți să călătoriți? Utilizați serviciul nostru de căutare. Sistemul nostru de căutare vă va arăta toate opțiunile spre toate direcțiile din Nisa. AVIA.MD efectuează căutările printre sutele de companii aeriene și agențiile de turism, compara prețurile pentru miile de destinații și astfel veți găsi cele mai bune preturi la bilete de avion.

La fel, puteți rezerva hoteluri pe Avia.MD. În cazul în care aveți nevoie de un hotel din Nisa, Avia.md  vă va ajuta să găsiți cele mai mici preturi în toate hotelurile cunoscute din oraș.