Aeroportul internațional din Zurich-Kloten

Aeroportul din Zurich (IATA: ZRH) este cel mai mare și cel mai aglomerat aeroport din Elveția, eficiența acestuia poate fi comparată cu ceasuri elvețiene. Astăzi acesta este situat în comunitatea Kloten și se poate ajunge la el în 15 minute cu Trenul din centrul orașului Zurich. Trenurile funcționează în mod regulat la fiecare 10 -15 min, dar foarte devreme sau la orele târzii trenul circulă mai rar  așa că, dacă călătoriți în acest moment, asigurați-vă dacă trenul sosește la timp. Un bilet la Hauptbahnhof (Gara Centrală, de asemenea, cunoscut sub numele de „Zürich HB”), costă 6.20 franci. Mai multe linii de autobuz sunt conectate la aeroport și oferă acces la regiunea Winterthur situată în apropiere.

Bahnhof Zurich Flughafen, stația de cale ferată proprie a aeroportului, este situată direct sub terminal – este de multe ori foarte ocupat.

Cele mai multe dintre cele mai importante companii aeriene fac transportul aerian la aeroportul din Zurich, dar SWISS este în continuare liderul în transportul aerian în Elveția și acoperă cea mai mare parte a traficului internațional la acel aeroport. Aproape toate hotelurile din Zürich oferă transportul de la aeroport la hotel. Stațiile de autobuz sunt situate la o plimbare de cinci minute de mers, iar acestea ar se găsesc în dreptul punctului de sosire al Terminalului 1.

Aeroportul Zurich impune costuri relativ ridicate pentru pasageri din cauza unui număr de restricții pentru  reducerea zgomotul și decolările efectuate. În acest sens, mai multe companii aeriene zboară spre Basel, care este la o oră de mers cu trenul. Iar Easyjet a reluat zborurile spre Zurich abia în 2007, după o pauză de trei ani.

Dacă călătoriți fără o viză Schengen într-o altă țară din Europa (dupa Zurich), iar dacă nu sunteți cetățean al Uniunii Europene, nu aveți dreptul să stați în Europa, mai mult de 90 de zile – chiar dacă destinația finală în țara dumneavoastră permite cetățenilor să rămână acolo mai mult de 90 de zile. Nerespectatrea acestor legi va conduce la amenzi foarte mari (aproximativ 8100 Euro) dacă încercați să părăsiți Europa prin aeroportul din Zurich.

La 1 ianuarie cu 2013 Aeroportul Zurich oferă acces gratuit la internet wireless pentru toți oaspeții pentru un timp maxim de 60 de minute. Dar acest lucru va necesita un telefon mobil capabil de a primi mesaje text pe teritoriul Elveției. Călătorii ar trebui să se conecteze la rețeaua „ZurichAirport” și înregistra numărul de telefon mobil. Utilizatorul va primi un cod de acces prin intermediul unui mesaj SMS. După ce utilizați oră gratuit serviciul de internet vine o perioadă de așteptare de șase ore înainte de a putea refolosi acest serviciu.

Dacă veți zbura spre Aeroportul Zurich aici veți găsi toate informațiile necesare despre acest aeroport.

On-line plecări și sosiri, orarul de zbor, orarul companiilor aeriene, adresa si harta aeroportului, prognoza meteo, hotelurile din Zurich și alte informații utile.

Bilete de avion ieftine către aeroportul din Zurich

Dacă aveți nevoie de un bilet spre aeroportul din Zurich atunci motorul gratuit de căutare Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai bune oferte de bilete spre Elveția. Cu Avia.md veți găsi  rapid și ușor cele mai ieftine bilete cu date de zbor flexibile. Noi vă vom ajuta să găsiți cel mai bun pret în cel mai scurt timp.

Nu uitați că puteți face rezervarea biletelor de avion online pe AVIA.MD.

Nu sânteți sigur unde doriți să călătoriți? Utilizați serviciul nostru de căutare. Sistemul nostru de căutare vă va arăta toate opțiunile spre toate direcțiile din Zurich. AVIA.MD efectuează căutările printre sutele de companii aeriene și agențiile de turism, compara prețurile pentru miile de destinații și astfel veți găsi cele mai bune preturi la bilete de avion.

La fel, puteți rezerva hoteluri pe Avia.MD. În cazul în care aveți nevoie de un hotel din Zurich, Avia.md  vă va ajuta să găsiți cele mai mici preturi în toate hotelurile cunoscute din oraș.